torsdag 6 juni 2013

Inför Bilderberg 2013.

Bilderberg 2013 i Watford, England. 6-9 juni på The Grove hotellet. 
Det senaste som kommit nu strax innan Bilderberg är uppgifter om att Bilderberg är snart beredda på att bli mer öppna, än vad de varit tidigare. Den här diskussionen har pågått länge. Precis som jag påpekat tidigare, så kommer det här att hända så småningom, för att det är meningen, och alltid var meningen att de skulle "komma ut". Men det kanske dröjer några år till innan de verkligen gör det. Så vi får nöja oss med att de större medierna fortsätter att dölja och förminska mötets betydelse fram tills dess.

Nu har det ju gått så långt att Michael Savage, som är USA:s tredje största (analoga) radiopratare, pratar numera regelbundet om Bilderberggruppen. Så med tiden kommer allt fler att prata om gruppen och allt mer uppmärksamma. Så småningom kan Bilderberg bli ytterliggare mer likt ett G8- eller Davosmöte. Den har länge fått mest uppmärksamhet av alla Round Table Group-möten. Så på det sättet skulle det bli unikt. Men det skulle ändå bara fortsätta vara en liten bråkdel av den riktiga eliten.

Som jag tidigare påpekat så är Rockefellers och Rothschilds inga stora eliter. De är snarare agenter. Man bör betrakta dem som den riktiga Elitens mercenaries. Dessa agenter underkastar sig alla till Staden innanför staden och malteserorden som styr den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar