lördag 8 juni 2013

Anteckningar från Bilderberg 2013: Dag 2.

Som ni ser, så går det inte att se igenom vilka det är som sitter på baksätet. 


Det är återigen snålt med information som kommer ut från själva Bilderbergmötet. Det mesta av spektaklet sker tyvärr utanför The Grove hotellet. Men en nyhet om vad som sker inne kan vi i alla fall tala om idag. Jag har tidigare vid flera tillfällen berättat om hur eliten kan styra revolter, revolutioner och upplopp, likt, den arabiska våren (MENA), los indignados (Spanien), OWS-rörelsen (Väst) till deras gagn. Och jag har så klart varnat för Wikileaks, som i själva verket är CIA:s förlängda arm, likaså Anonymous.

Ett av ämnen som Bilderberg publicerat bland deras agendor lyder: "How big data is changing almost everything".

I årets lista har vi många internet bossar och entreprenörer inom modern teknologi, med insyn i hur internet och modern teknik i själva verket fungerar till elitens fördel. General Petraeus ska vara en ledande figur som trots att han själv fälldes via sådanna apparater, se till att det blir som eliten vill. Det egentligen gamla nyheter, de flesta som varit någorlunda uppmärksammade vet att säkerhetstjänster kunnat spionera på dig via dina vitvaror, alltså inte bara via nätet, direkt utifrån vad du skriver även innan de publicerats på nätet. Sådann är FaceBook, Twitter, Google ect.

Sociala medier har unnyttjats av eliten för att föra sitt propaganda så extremt effektivt och för det mesta lyckats. De lär göra så snart igen. Det är bara en tidsfråga innan de via sociala medier mobiliserar sina fascister, kommunister och islamister för att göra deras snuskiga jobb ute på gatorna.

Skerhetspådraget i Watford har varit rejäl, och det i sig har attraherat många nyfikna lokala Watfordbor, som egentligen inte har någon aning om vad som pågår vid deras bakgård. Intressant att vi även fått reda på att veckans möte förberts i 18 månader! Alltså långt innan förra Bilderberg i USA, så viste redan elitens agenter vart de skulle träffas ett år senare, det är bara de inbjudna som nyligen fått reda på det.

David Rockefeller som inte fanns med på listan, ska enligt uppgift vara på plats. Det är som sagt oftast så att man publicerar ungefär 150 namn, och så blir det ytterliggare 20 pers till som inte står på listan. Hemma nationen brukar oftast få större representation än vad som initiallt brukar publiceras.

Engelsk MSM har i stort sätt tvingats följa mötet utanför i synnerhet då 10 Downing Street gick öppet ut och deklarerade att David Cameron skulle till mötet och till och med försvarade det (LOL!). Helt otroligt kan man tycka. Men de menar att det är en del av regeringens nya öppenhet så att alla medborgare skulle kunna få insyn i vad deras folkvalda sysslade med.

Som jag tidigare nämnt så är detta meningen. De visste att med tiden och med internet så skulle allt fler lära sig om Bilderberggruppen. Tro inte att de inte förberet för detta! Ty de har de varit sedan länge. Kanske inte de agenter som dyker upp på själva möten, men definitivt den riktiga eliten som inte ens går på dessa möten.

Hur som helst så har detta attraherat de stora medierna i England. Vissa försöker dock krampaktigt hålla sig "objektiva" och gå runt med konspirationsstämpeln, samtidigt som vissa tidningsjournalister är uppriktigt nyfikna. Värst av allt är dock inte helt oväntat Public Service kanalen BBC som trots det stora pådraget med media och polis insisterar att inget skulle pågå vid mötet. De har i stort sätt, flera radio- och TV-team på plats för att stå och förneka det som andra tidningar skriver mer nyanserat om. (Jag säger det. Vem vill fortfarande ha Public Service?).

Jag gissar med att Bilderberg 2014 kommer att ha stora presskonferenser där media kommer att släppas in. Det kommer så småningom att börja likna ett vanligt Davos-möte. Och då kommer även de elit-finansierade Black-Block vänsterextremisterna att vara på plats för att förstöra för övriga demonstranter.Pedofilerna samlas hos Bilderberg. 


Kolla noggrant på bilden strax ovan här. Flera bilar som passerade där man faktiskt kunde se igenom rutan, vilka det var som satt i baksätet, visade alla upp dagens tabloid från Daily Mail. Minst tre konfirmerade fall av detta, men många fler enligt dom som var på plats. Folk spekulerar i om det var så att någon på Heathrow gett dem alla samma tidning för att täcka sig från alternativa medier på plats.

Andra menar dock att detta kan ha med något betydligt mörkare mönster att göra vad gäller Bilderberg. Vid Bilderbergmötet för två år sedan i Schweiz fick vi veta att unga homosexuella prostituerade bjöds in till hotellet för att utföra sina tjänster. De som forskat kring elitens beteende vet att pedofili brukar dyka upp ganska ofta hos dessa grupper. Att deltagarna flashar ut "Child Porn" behöver inte vara ett sammanträffande, kanske istället en hint om varför de är på plats. Vi här i Sverige har fallit offer för sosseadelns stora pedofiler som till exempel Olof Palme, så Stefan Löfven lär nog känna sig hemma vid årets Bilderbergmöte.

Avslutningsvis, tänkte jag lämna er med en liten twittrande "teaser" från självaste Calle Stropp.


4 kommentarer:

 1. Att Carl Bildt ens använder twitter visar vilken amatör han egentligen är, vilken pajas.

  Skam för Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menar han verkar ha omdöme som jag vet inte vad (hans smak när det kommer till kvinnor får mig att verkligen undra), tittar man runt på twittrare som noterar man att skandalerna haglar.

   Varför ens utsätta sig själv och sin plan för en sådan risk? Uppenbar amatör.

   Kul video:
   https://www.youtube.com/watch?v=-GRPM8LD8l8

   med tanke på att Carl Bildt diggar både Facebook och twitter... jag hade sparkat honom rakt av.

   Lite oroande att dessa "eliter" inte ens verkar ha några interna kommunikationskanaler så de måste samlas varje år för att diskutera och utdela order, inkompetensen har fått sig ett ansikte: Bilderberggruppen.
   Rena rama arabnivån på de här mupparna (inte så konstigt att de gillar araberna så pass, de verkar ju vara på samma låga nivå, man undrar när säkerhetsfolket gör en Los Zetas och tar över hela skiten), måste vara frustrerande att arbeta för så pass amatörmässiga lirare som det här rör sig om egentligen.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Los_Zetas

   Radera
 2. Sen om signaler så gillar de ju 'in your face', samma sak med logotyperna de använder, nyspråket de använder när de talar osv.

  Allt är 'hidden in plain sight'.
  Så hela pedofilgrejen är väl ganska självklar, det är ju nästa steg i dekadensen, legalisering a pedofili.
  6 stegs programmet helt enkelt.


  Step 1. Some practice so offensive that it can scarcely be discussed in public is advocated by a RESPECTED expert in a RESPECTED forum.

  Step 2. At first, the public is shocked, then outraged.

  Step 3. But, the VERY FACT that such a thing could be publicly debated becomes the SUBJECT of the debate.

  Step 4. In the process, sheer repetition of the shocking subject under discussion gradually dulling its effect.

  Step 5. People then are no longer shocked by the subject.

  Step 6. No longer outraged, people begin to argue for positions to moderate the extreme; or, they accept the premise, challenging, instead, the means to ACHIEVE it.
  http://cuttingedge.org/news/n1055.html

  Är så de gick till väga med bögeriet, nu går folk med i bögparader som inte ens är bögar osv.
  Sodom & Gomorrah.

  I ovanstående länk så har vi t.ex. abort där 6 stegs programmet enkelt segrade i Sverige, vi har även organhandeln som är helt ok för ateistfolk.
  Notera även att Fetal Tissue Harvesting sker helt öppet och legalt i Sverige.

  Notera även punkten Kannibalism som mer och mer dyker upp i massmedia och multimedia. Zombiegenren är ju numera gigantisk och där har du ju kannibalism även om det är i formen av döda människor så är det en sorts "det är ok med kannibalism".

  Sen har vi det som nämns där feminism, gun control/avväpning. osv.


  Ps 2:1 ¶ Why do the heathen rage, and the people imagine a vain thing?
  Ps 2:2 The kings of the earth set themselves, and the rulers take counsel together, against the LORD, and against his anointed, saying,
  Ps 2:3 Let us break their bands asunder, and cast away their cords from us.
  Ps 2:4 He that sitteth in the heavens shall laugh: the Lord shall have them in derision.
  Ps 2:5 Then shall he speak unto them in his wrath, and vex them in his sore displeasure.
  Ps 2:6 Yet have I set my king upon my holy hill of Zion.

  SvaraRadera