torsdag 6 juni 2013

Anteckningar från Bilderberg 2013: Dag 1.

Medans att de flesta svenskar firade nationaldagen, så samlades landsförrädare i Watford, England, för att duskutera hur man skulle kunna ta nästa steg i deras globalistiska agenda. Under dagen kom rykten från lokala tidningen om att Obama, Cameron och Kissinger skulle vara på väg till mötet. Vitnen hade tydligen redan sett Edward Balls, Labourpartiets finansministerkandidat inför valet 2015. Det ska även finns bilder på Dame of Malta Drottning Beatrix från Holland (Bilder kommer senare).

Ett antal artiklar har skrivits inom internationell-MSM om Bilderberg, men det enda gänget som fanns på plats förutom alternativ media var faktiskt BBC. De verkar anstränga sig hårt för att försöka avdramatisera mötets betydelse, och samtidigt skicka iväg en känga till de som ifrågasätter mötets premisser. Just BBC har tydligen fått första tjing, för att kunna få föra en dialog med Bilderberg. Det mest troliga är att man kommer bara att försöka spela ner det hela och som sagt avdramatisera mötets betydelse. BBC har gjort precis det, och inget tyder på att de skulle ändra inställning om de fick intervjua en Bilderbergare. Inom Bilderberg talar man även om framtida presskonferenser.

Vad gäller information som just nu pågår inom själva mötet, så är det ett ämne som dominerat dagen. Något som egentligen började år 2004 var planerna om att slå ihop British Petrolium (BP) med Dutch Royal Schell, för att skapa världens största oljebolag. I årets möte verkar man vara nära den slutliga överenskommelsen. Om detta stämmer kommer vi att se båda bolagen slås ihop under de kommande 12 månader. Drottningen Beatrix, som kontrollerar Shell, finns redan på plats även så representanter från BP. Det var nämligen Lord Browne från BP som redan 2004 hintade åt The Daily Telegraph, om att detta skulle vara fullt möjligt.

Utöver det, är det ganska tunnt från första dagen i årets Bilderberg. Men trevligt är i alla fall att Gerard Batten, EU-parlamentariker för Englandvänliga UKIP, var på plats för att kräva svar från Bilderberggruppen. I följande intervju nämner han även EU:s nazistiska rötter via nazi-dokumenten "Europäische Wiertschafts Gemeinschft" som jag tidigare skrivit om.


1 kommentar:

 1. BBC har ju alltid skyddat eliten och deras planer:
  http://biasedbbc.org/
  http://biasedbbc.proboards.com/

  Lite småroligt att Alex står och yrar om sossar när han har en extremistsosse arbetandes åt sig Kurt Nimmo: http://www.think-israel.org/plaut.cockburn.html

  ungefär som flertalet av folket som hänger där utanför Bilderbergmötet, en massa tokiga kommunister och andra dårar.

  SvaraRadera