onsdag 12 juni 2013

Påven erkänner mäktig gaylobby inom Vatikanen!Jesuitpåven erkänner nu att det finns en mäktig gaylobby inom Vatikanen. Det som länge varit uppenbart för oss erkänns nu av Påven själv.

Jag har varnat er länge nu om Vatikanens verkliga mörka sida. Varför tror ni att den katolska kyrkan bannlyste Guds Ord? Varför tror ni att den katolska kyrkan förföljt bibliska kristna? Medeltiden är kännt för att vara en mörk period, just på grund av denna förtryck!

Nu när jesuiterna öppet styr Påvesätet, har de redan börjat transitionen. Påven brukar bära en stor hat som ska representera en fisk. Ty vi befinner oss i transitionen från fiskens era, age of pisces, och vattumannens era, age of aquarius. Det är därför du kommer att få se allt fler söka sig till nyhedendomen. De identifierar fisken med de stora "lärarna" som grundade de nuvarande världsreligioner som Kristendom, Bhuddism, Islam och så vidare. Jesus har dock inget med fisken att göra.

Men det är detta som new age-rörelsen handlar om. Och det är det som 21 december 2012 handlade om. Det var denna andliga transition. Vi är nu på väg in i den Nya Världsordningen, baserad på hedendom, och ledd av luciferianismen.

Jesuiterna som i själva verket är Tempelriddarna från Aragonien, kommer nu att inleda omvandlingen in till denna nya era som de längtat efter så länge. Den nya moderna teknologin kommer att hjälpa dem uppnå sina mål. Det är meningen att homosexualitet ska bli normen, att sex ska bli lättillgängligt och de reproduktiva uppgifterna tas över av maskiner.

Relaterade artiklar:

Vad kommer att hända den 21 december 2012, egentligen?

Den luciferianska elitens målsättning är en Ny Världsordning på 2050-talet.

Första jesuiten någonsin att bli vald till Påve!

Därför tog jesuit-Påven namnet Franciskus I.

1 kommentar:

  1. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Dagon_2.jpg
    http://www.bible-history.com/past/dagon.html

    SvaraRadera