torsdag 20 juni 2013

Vänstern hyllar våldet! - Nu får det vara nog!

Åsa Linderborg. 


”Det finns ingen anledning att spränga bussarna som överklassclownerna kör runt i – annat än med våra kroppar” 

Åsa Linderborg förnekar sig aldrig. Birgitta Ohlsson (FP) talar om våldsbejakande hatsajter. De kan väl börja med Aftonbladets Kultursida!

Nu anser jag att Nationella/Sverigevänliga/Borgerliga bör enas under samma fana och visa att vi tänker inte tolerera detta! Nu är det slut med det här! Fackfascisterna tror att det är helt rimligt att med våld och hot få igenom sina krav likt en maffia!

FT, DOS.

8 kommentarer:

 1. Min rekommendation:
  Bön kombinerat med fasta så ska du se på intressanta händelser.

  3 dagars skulle jag satsa på och du kan ställa till stor skada. Fasta och Bön rasera i stort sett alla spiritual high places och Schibstedts Aftonblad kan ses som ett mindre fort, ett dyngspridande fort som behöver avvecklas.

  SvaraRadera
 2. En sista pacifistisk manifestation. Fungerar inte det så kan de väl få smaka på sitt efterlängtade våld?

  SvaraRadera
 3. Nu är inte bön och fasta någon pacifistisk manifestation, det är ett potent vapen, har själv utnyttjat det flera gånger och NWO personer har fått stå till svars för sina handlingar, förutsättningen gäller dock att man verkligen är på rätt sida och rätt med Gud, då händer det grejer, de flesta är inte det och därmed händer inte heller mycket.

  Det är ett av den Kristnes mest potenta vapen, sen vad folk tror eller inte tror fungerar är struntsamma för mig, jag har sett kraften i det hela och folk skulle vara lika skeptiska om jag berättade om vilka saker vi bett om och fällt, men det är även helt lagligt att ta till våld när Staten inte längre är en terror mot onda gärningar:

  Romans 13:3 For rulers are not a terror to good works, but to the evil. Wilt thou then not be afraid of the power? do that which is good, and thou shalt have praise of the same:
  Romans 13:4 For he is the minister of God to thee for good. But if thou do that which is evil, be afraid; for he beareth not the sword in vain: for he is the minister of God, a revenger to execute wrath upon him that doeth evil.

  Att exekutera vrede över Lindeborg är helt legalt. Inte enligt de förvridna svenska lagarna som en gång i tiden vilade på Skriftens berggrund men numera på liberaler och politiskt korrektas förvirrade mishmash av snurriga idéer om vård och omsorg av inte brottsoffren men de onda gärningsmännen.

  I Sverige är det så illa att de styrande är en terror mot goda gärningar men inte mot onda gärningar och därför är det fritt fram att utöva våld mot de onda för den som så vill i syftet att skydda folk MEN det kommer inte ta bort den grundläggande orsaken, Lindberg, Aftonbladet osv. är enbart en sorts kärl som för fram vissa SNWO agendor de är ingenting i sammanhanget, däremot de krafter som ligger bakom det är dessa man vill slå ut (och nej det är inga människor vi talar om här).

  En bra artikel:
  The Biblical and Natural Right of Self Defense
  http://www.patheos.com/blogs/frenchrevolution/2012/07/27/the-biblical-and-natural-right-of-self-defense/

  Svenskarna har en rätt att försvara sig själv genom att kasta ut ockupanter och förrädare med fysiskt våld, om någon dör så är det tråkigt för den personen men sätter man sig i ockupant eller judas position får man skylla sig själv.

  Sen ska man alltid komma ihåg:
  Romans 12:18 If it be possible, as much as lieth in you, live peaceably with all men.

  men som sagt deras attacker visar att man inte vill eller kan leva i fred.
  Fysiskt våld är försvarbart det är naturligt.

  Sen att man helst ska låta Herren sköta hämnden:
  Romans 12:19 Dearly beloved, avenge not yourselves, but rather give place unto wrath: for it is written, Vengeance is mine; I will repay, saith the Lord.

  Hämnden tillhör Herren men å andra sidan så brukar han använda människor till att utföra sin hämnd, men ett som är säkert är att när Gud väl hämnas så är det permanent och det utförs grundligt, ingen kommer undan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om http://www.youtube.com/watch?v=i85wD5RVxaI gäller USA, är situationen i Sverige väldigt likandan som i USA.

   Radera
  2. Ja och i vissa hänseenden ligger vi före USA då vi gav upp vissa saker mycket tidigare än USA och Sverige som nation har inte på samma sätt givit sig till Bibelns Gud, vi hade en period då vi som nation välsignades av Gud men nu har vi som nation övergivit Gud och det blir som det blir när de ska visa att de "kan" utan Gud.

   Blir självklart bara pannkaka av allting, bara titta på samhället i stort, vilket fall vi genomgår. Och här har kyrkorna en stor skuld då de somnade vid ratten och lät en massa skitstövlar ta över och hela generationer hamna i ateister och kommunisters klor, närmast hela generationer som går i fördärvet.

   Radera
 4. Här en bra sång:
  The Biblical Self-Defense Song
  https://www.youtube.com/watch?v=VgdWA4hoTsc

  och en bra site till:
  http://www.biblicalselfdefense.com/

  SvaraRadera
 5. Jag anser absolut att mer bön krävs. Rent politiskt så bör man organisera "samlingar" (som i engelskans "Rallies"). Det är inte samma sak som en manifestation eller en demonstration, då syftet inte är att protestera. Istället att komma fram till en lösning och vissa upp antal.

  För ärligt talat, så tror jag att det finns tillräckligt många som är trötta på Aftonbladet. Oavsett vilken bakgrund man har. De må vara Skandinaviens största tidning, men det betyder inte att den är särskillt omtyckt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glöm inte fastan.

   Matthew 17:21 Howbeit this kind goeth not out but by prayer and fasting.

   Mark 9:29 And he said unto them, This kind can come forth by nothing, but by prayer and fasting.

   fastedelen är något man tar bort i de moderna översättningar som lutar sig mot de Alexandrinska manuskripten.

   Radera