torsdag 13 juni 2013

Jag ser en rädd man.

En rädd man. 


Nu har Stefan Löfven rekryterats till Bilderberg. Och du har inte varit på besök där på länge. Mycket tyder dessutom på att de är på väg att slänga dig under bussen. Du har kanske bara ett år på dig innan socialisterna återtar makten. Som jag förstår det, har du ambitionen att vinna valet nästa år och lämna Statsministerposten år 2016 då du suttit i 10 år. Du har fortfarande chansen att greja det. Men det finns ju olika sätt att göra det.

Du har fortfarande möjligheten att fixa Sverige. Du har fortfarande en möjlighet att göra det som är rätt, och samtidigt vinna valet. Du kan faktiskt välja att gå emot de som både du och jag vet egentligen styr. Det kommer inte att hjälpa att fortsätta förstöra Sverige, för då kommer eliten ändå att vända sig mot Löfven, då de redan är klara med dig. Du är inte längre intressant för dom, de har ju Löfven nu om du går ifrån deras plan.

Författaren Fredrik Reinfeldt och Statsministern Fredrik Reinfeldt, ser jag som två helt olika individer. I din bok Det sovande folket, beskriver du Sverige som ett 1984/Brave New World, mycket riktigt, på ett negativt sätt. Men när du väl kommer till makten gör du knappast något för att ändra på detta. Tvärtom följer du i samma linje som dina socialistiska föregångare, som du tidigare kritiserat så hårt. Agendan fortsätter, och du tillåter det ske. Det går inte längre att skilja dig från tidigare ledare, då dina moderater nu, i mångt och mycket, för tvättäkta sossepolitik. Ni har helt enkelt slagit sossarna på att vara sossar. Ni vägrar utmana, ni försöker bara behålla makten, genom att föra en lite mildrare version av socialisternas tyranniska politik.

Men när jag ser på dig, ser jag ingen tyrann. Jag ser en rädd man. En man som inte vågar stå upp för det han egentligen tycker, för att han blivit köpt, och han har förlorat alla sina principer. Skulle du våga göra någonting rätt, så skulle du göra det nu, när eliten vänder dig ryggen och istället bjuder in din utmanare.

Du ska vara orolig Fredrik, mycket orolig. Inte för att eliten vänder dig ryggen, men för vad Gud kommer att göra med dig, om du inte gör det som du vet är rätt.

2 kommentarer:

  1. Ja inte kommer han att bli ihågkommen för något positivt. Det privata livet lyckades han även ödelägga samtidigt.

    SvaraRadera
  2. Men han tror väl inte ens på Gud?
    Antagligen därför han har så lätt att byta åsikt vid åsynen av en sedelbunt.

    Barbariaberggruppen viftar lite slantar och han säljer sina barns framtid. Skön kille. ;)

    SvaraRadera