måndag 1 juli 2013

EUSSR utvidgar sig - Kroatien nu erövrat.

Idag blev det klart att Kroatien blir EU:s 28:e lydstat. Kroatiska landsförrädare firade tillsammans med EU-maffian och ett gäng lättlurade kroater.

Förhoppningen som många kroater hade, var att få bukt med korruptionen, genom att bli en del av EU. Men nu istället kommer de att få smaka på samma problematik de fick uppleva under tidigare år de inte fick åtnjuta någon nationell suveränitet.

Att Kroatien skulle vara en del av EU var bara en tidsfråga. Det är trots allt ett katolskt land, som numera ska höra till det katolskt styrda unionen.

För två år sedan gratulerade Påven den kroatiska landsförrädande eliten för att de lyckats blåsa sitt folk. Påvedömmet och Kroatien har även haft goda relationer under och strax efter 2VK.

4 kommentarer:

 1. Lite förvånad att det tog sån tid med tanke på att Kroatien är en naturlig del av det gamla Romerska riket.

  Kroaterna kommer få smaka på en mer raffinerad form av korruption än den som de lokala politikerna håller på med.

  Luktar dessutom röstfusk om hela rasket, hur kan man vilja gå med när man ser vilka problem EU fört med sig, NEJ sidan borde lätt kunnat skrämma folk från att rösta JA. Men konstigt nog röstade man JA, påminner om Irland där man röstade NEJ till Lissabonfördraget och sen en vecka senare eller vad det var så röstade man JA när EU inte var nöjda med resultatet som skulle sänkt Lissabonfördraget, ett uppenbart röstfusk, man lärde sig väl från det debaclet och körde igång röstfusket från första början?
  Var inte direkt mycket folk som firade när jag tittade på Statens propaganda nyheter.

  Vatikanen och Kroatien hade så goda relationer att Kroaterna (som till största del är Papister) drev koncentrationslägret Jasenovac som mördade en massa Serber, Zigenare och Judar (vilket är ganska självklart med tanke på Vatikanens syn på Guds egendomsfolk). Man hade fler koncentrationsläger i Kroatien.
  www.jasenovac.org

  Sen är frågan hur många zigenare de har i Kroatien som nu får fritt spelrum att råna och mörda över hela Europa, när Serbien, Rumänien och Bulgarien tappade visumtvånget så översvämmades Europa med kriminella zigenare (därför vi ser zigenare som sitter och tigger i varje gatuhörn i Sverige idag och runt om Europa).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en hel del zigenare kommer vi att få från Kroatien nu. Plus att gränsen mellan Koatien och Bosnien-Herzegovina är bland de mest svåra att bevaka i hela Europa. Så även där lär ytterliggare fler zigenare ta sig igenom.

   Ja, det kommer att bli intressant det där med zigenarna denna sommar.

   Radera
  2. Glömde bort den, då har vi fått oss ett vapensmuggel, flyktingsmuggel och drogsmuggelhål, Kosovo är ju ett känt kriminellt näste och terroristområde.

   Cecilia Malmström från Folkmordspartiet Liberalerna vars ansvar är att täta alla såna här luckor står väl och klappar händer av förtjusning.

   Ungefär som Lööf sa igår att "ger vi bara arbeten åt de arbetslösa på landsbygden så kommer de sluta rösta SD" snacka om att totalt missat varför folk röstar SD. :D

   Fatta sen när de får med Erdogan-Turkiet... där kan man snacka om en veritabel kött-tsunami, redan nu så matar ju Turkiet in Pakistanier, Irakier, Afrikaner och annat löst folk raka vägen in i Grekland (1 miljon illegaler i dagsläget vad jag minns är säkert högre redan, och korkat folk undrar varför folk röstar på Golden Dawn) och i förlängningen till resten av Europa inklusive Sverige.

   Radera