tisdag 2 juli 2013

S + FP = Sant!

Mer familjefientlighet att vänta efter valet 2014. 
Almedalen. Jag har nämnt detta förut ett flertal gånger. Och nu tyder mycket på att FP blir partiet som efter valet kommer att bryta Allianssamarbetet för att istället ingå i en socialistisk regering under Bilderbergaren Stefan Löfven.

Dagens Industri avslöjar att Jan Björklund besökt Stefan Löfven i det som beskrivs som ett "hemligt möte". Inga medier bevakade mötet, och det tog hela två månader innan de etablerade medierna fick reda på att ett sådant möte hade ägt rum.

Cover storyn i det här fallet verkar ha varit överenskommelsen om Sveriges nya skolpolitik. Vilket så klart är rent sk*tsnack. Ett hemligt möte mellan Jan Björklund och Stefan Löfven tidigt under majmånad ska alltså ha handlat om ett blocköverskridande överenskommelse om skolpolitiken? Nej, självklart inte. Jag gissar snarare på att Björklund inte ville att Reinfeldt skulle få reda på att han är på väg ut.

Precis som många FP:are öppet uttryckt det, så tyder allt mer på att FP börjat tröttna på Alliansen. LUF gick för en månad sen ut med krav på skattereform. En skattereform som de formulerat tillsammans med SSU.

Så FP har redan delat ut massvis med signaler om att de är redo att lämna Alliansen bara förutsättningarna är de "rätta" efter valet 2014. Så väl S som FP har gjort sina egna intärna untredningar om hur kompatibelt det skulle vara för dem att genomföra sin politik, och med vilket parti. Och både S och FP verkar gilla varandra. FP:s intärna rapport har Dagens Industri också skrivit om.

Den regering som många spekulerar kring nu är ett S-MP-FP regering under Stefan Löfven. FP och MP har börjat närma sig kring skolpolitiken. Samtidigt kan S och FP få det svårt att få med sig MP i till exempel försvarsfrågorna.

Men i övrigt kan vi alla vara lugna. För vissa saker kommer inte att förändras i det här landet efter valet. Det viktigaste sakerna kommer inte att förändras. Det kommer att bli mer familjefientlighet, mer feminism, mer mångkultur, mer massinvandring och som grädde på moset höjda skatter på det hela.

19 kommentarer:

 1. FP står ju för FolkmordsPartiet...
  Och S vet vi är gamla folkmördare.

  A marriage made in hell!

  SvaraRadera
 2. Bara titta på de tokstollar man har i FolkmordsPartiet.

  Bengt Westerberg, Maria Leissner, Nyamko Sabuni, Thomas Hammarberg, Cecilia Malmström, Birgitta Ohlsson, Lars Björklund. Osv.

  Lars Ohly och Per Gahrton är två gamla Folkmordspartister som sedan blev kommunist och grönmögelkommunist (FP är ju ett kommunistparti i fåraklädsel). Bara titta på frukterna från FPs handlande. Speciellt de ovan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade inte hört talas om Thomas Hammarberg förut. Men bra att du tipsar. Enligt hans wikipedia (CV) verkar han vara ytterliggare en mega-globalist. Ungefär som de flesta FP:are.

   http://sv.wikipedia.org/wiki/Thomas_Hammarberg

   Radera
 3. Även nu skulle de rödgröna kunna ta över om fp bytte sida men av valtaktiska skäl är det kanske förmodligare för dem att göra det först efter valet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta skrrivfel. Jag menade: "Även nu skulle de rödgröna kunna ta över om fp bytte sida men av valtaktiska skäl är det kanske förmånligare för dem att göra det först efter valet.".

   Radera
 4. FP kan inte öppet samarbeta med VPK eftersom de kallar sig "liberala" och då skulle många mittenväljare känna sig lite förvirrade. Annars skulle De Rödgröna kunna bestå av V-S-MP-FP. Men nu verkar man skippa bolsjevikerna för att säkra de intet ont anande mittenväljarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjenare, får vi ta den här som insändare till Fria Tider? (med länk till bloggen).

   Vilket namn vill du i så fall ha?

   MVH Ville

   Radera
  2. Ni får ta den som insändare till Fria Tider UTAN länk till bloggen.

   Insändaren heter MetalHeadViking.

   Radera
 5. Läser FT din blogg MHV? Fascinerande.
  De kanske sett dina andra alster om S, förresten när kommer del 5?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väl nån som länkade det här inlägget.

   Ville på FT varkar ha gillat den. Så den blev publicerat där.

   Del 5 om S kommer nån gång augusti/september siktar jag på.

   Radera
  2. Du fick en ganska snygg pseudonym :D Ditt nya artistnamn? :P

   Hoppas du hinner klart med hela serien lagom till några månader innan valet, några sossar kan man nog konvertera med de texterna.

   Radera
  3. Hehe, jo jag reagerade också på namnet. Mycket fyndigt. Det kan bli mitt "insändarnamn".

   http://www.friatider.se/insandare-s-fp-sant

   Radera
  4. Kolla bara så det inte finns en sån snubbe, kan bli jobbigt för honom om något spån tror att det är du och sparkar in hans dörr och slår ihjäl stackaren. :O

   Radera
 6. Apropå: "För vissa saker kommer inte att förändras i det här landet efter valet." - så önskar jag att Du har fel i det.

  Själv hoppas jag på att någon form av 12-TUSENKRENIGHET kan börja spira i RiskDagen efter valet 2004.

  Vad tror Du ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En del saker kommer säkert att förändras. Jag hoppas att Svenskar får en mer Sverigevänlig inställning. SD bör sikta på att bli ett tvåsiffrigt parti.

   Så det kommer säkert att ske en viss förskjutning i opinionen då allt fler börjar "vakna".

   Men den stora majoriteten kommer inte att vakna. Och därför kommer vissa saker inte att förändras efter valet. Tvärtom riskerar dom att bli värre. I synnerhet om vi får en S-MP-FP-regering.

   Radera
  2. Problemet ligger egentligen just hos den stora majoriteten som har röstat familjefientligt (dvs, på s, v, mp eller fp) hela efterkrigstiden och som, så som det ser ut nu, sannolikt fortsätter att göra så. Detta trots att familjefientligheten blir väldigt dyrt till samhället och därigenom till skattebetalarna (se på http://www.varldenidag.se/nyhet/2009/04/29/Dagis-olonsamt-for-samhallet/ och http://www.varldenidag.se/nyhet/2013/06/05/Vardnadsbidrag-sparar-12-miljoner/ ). Varför den stora majoriteten i Sverige så stadigt gillar så mycket just s, v, mp och fp, har hittills varit en gåta för mig.

   Radera
  3. Min gissning är traditionsröstande, sossar som aldrig trycks till ordentligt i massmedia (precis som MP som aldrig får svåra frågor och silkesvantarna i massmedia), svågerpolitik (de kontrollerar väldigt mycket i samhället och kan hjälpa eller stjälpa folk lite som Frimureriet), korkade, bidragstörstande. Sen tror jag att många har byggt sig en falsk bild av S, dvs. de röstar på något de tror är bra, det verkar vara så med de flesta partier, t.ex. så verkar många M väljare tro att M är för en stark militär, hård straff plus Lag & Ordning, att de är för en restriktiv invandringspolitik osv. fast de inte alla är för något att det där :D Folk röstar så att säga på en dröm eller illusion.

   Allt passar ju inte in på alla men det där är några saker som jag sett är anledningar till att folk röstar S och som jag fått som svar när jag frågat diverse S röstare om varför de röstade S.

   Sen finns alltid det här gamla citatet:
   "A Democracy cannot exist as a permanent form of government. It can only exist until the voters discover they can vote themselves largess out of the treasury with the result that democracies always collapse over a loose fiscal policy, always to be followed by a dictatorship."
   Alexander F. Tyler

   jag tror det har mycket med det hela att göra, titta på våra invandrare och deras motivation att i typ 90% av fallen rösta på S (kika in http://www.val.se/ och kolla på invandrartätaområden och vad de röstar på), tror du finner deras motivation is just citatet ovan, att de röstar till sig skattkistans innehåll. Vad vann M valet på? Mer stålar i plånboken... Kärleken till pengar.

   I båda fallen (M+S) så röstade man för mer pengar åt sig själv.

   Men det är bara vad jag tror av sånt som jag sett och hört.

   Radera
  4. Följande är förmodligen också åtminstone en del av förklaringen:

   Berit Kjos, in an article in Crossroads, “From Marx to Lenin,” writes:

   “The pathway to socialist oppression is no longer bloody revolutions. The omnipresent dialectic process is far more subtle and effective. Enhanced by the steady drumbeat of the media's pervasive, suggestive and anti-Christian stimuli, minds are dulled and the masses indoctrinated everywhere. While people in the Soviet Union knew they were trapped in a cruel system, many could still think factually and logically. Today's managers of mind-control have nearly perfected the social ‘science’ of collective brainwashing.”

   Läs mer från http://paulmcguireblog.blogspot.se/2013/07/big-brother-world-brain-and.html

   Radera