måndag 29 juli 2013

Programmet "Konflikt" i SR - PK-svenskar som vurmar för islamism.

Amun Abdullahi säger som det är, i Sverige. 


Public Service sänder via Sveriges Radio (SR) samhällsprogrammet Konflikt, ett program som kanske speglar det flesta och mesta av våra "fördommar" om svenska politiskt korrekta journalister. Sanningen är den att jag kan inte komma på ett program som gått så långt i sin renlärighet vad gäller kulturell marxism, än just SR programmet Konflikt.

Ni kanske minns Amun Abdullahi som tidigare under våren berättade för Janne Josefssons team att hon tyckte att Sverige var mycket farligare än Mogadishu, för att där kunde man åtminstone säga sanningen. Det kan man inte i diktaturen Sverige. Hon sa det rakt av! Det har alltså gått så långt att denna somaliskan inte ens vill leva under de galna svenska maoisternas styre även om hon skulle få göra det gratis. Nej, hon sticker till Somalia, där ordet är fritt. Hellre relativ fattigdom och frihet, än relativ välstånd och träldom. Rätt åt henne.

Vad var det som hände henne? För er som inte såg programmet i våras, så hade hon gjort ett reportage där hon avslöjade islamisters aktiviteter i våra storstäders förorter. Detta tyckte inte de renläriga marxisterna i Konflikt om. Randi Mossig(e)-Nordheim fick i uppdrag av Konflikt att försöka slå Amuns reportage itu, kosta vad det må kosta. Resultatet blev ett slarvigt reportage, med enda syftet att försöka stämpla alla som försökte peka ut islamistisk extremism som rasister och fördomsfulla. Detta drabbade även Amun.

I sitt senaste alster har programmet Konflikt lyckats göra det igen. Som sagt, jag har svårt att hitta ett svenskt program som är så konsekventa med sin renläriga kulturmarxism. Den här gången gällde det konflikten mellan islamister och kristna i Nigeria, ett reportage signerat Lotten Collin.

Hon talade med en man vars familj drabbats av islamistisk terror och våld i norra Nigeria. Mannen förklarade att hela deras (islamisternas) väsen var våld. Lotten Collin påpekade då att mannen uttryckt sig rasistiskt, närmare bestämt "islamofobiskt".

Då undrar många av oss normala människor, hur Lotten Collin egentligen tänker. Hur kan SR programmet Konflikt sända sådan nonsens utan att skämmas? Hur kan någon kalla någon för fobisk, när de upplevt ett, rent ut sagt, h*lvete?! Hur vågar man ställa en sådan idiotfråga?!

Allting och till varje pris för att skydda inte ens muslimer, utan de mest extrema islamisterna, både inom våra gränser, men även utanför. Vissa PK:ister brukar ändå kunna känna viss skepsism mot Islam då de lutar sig mer för vurm av värdeliberalism och exhiditionistisk homosexuelaism ect. Men aldrig har jag sätt svenska PK-journalister gå så långt, ett flertal gånger i sin vurm för islamism och för att till varje pris försvara den och stämpla alla som inte följer den renläriga kulturmarxistiska mallen som rasister och islamofober. Just detta tycker jag gör programmet Konflikt i SR till det mest extrema exemplet av kulturell marxism.

FT, HP-blogg.

1 kommentar:

  1. Programmet heter ju konflikt, och delmålet man har är ju konflikt, utan en massa tokiga islamister och annat löst kriminellt folk så får man inte till de konflikter man behöver för att få igenom sin Agenda 21, därav så många icke kompatibla kulturer på samma yta som möjligt.

    Skulle de kriminella och extrema invandrare vi har i landet kastas ut så skulle ju rasism, främligsfientlighet osv. minska och det finns inte på agendan att göra Sverige så pass etniskt homogent att det blir ett stabilt land igen. Man kan ha invandrare men man ska inte ha så många att landet förlorar sin stabilitet, ett tak på en 5% är ett måste, Sverige har långt över 5% och är därför så dysfunktionellt som det är (med fler anledningar såsom Statsateism, Statsevolution, Moral Relativism osv.)

    SvaraRadera