söndag 28 juli 2013

Gå med i Svenska kyrkan - Rösta på SD - och lämna den efteråt!Det är dags att reta upp marxisterna i den Svenska kyrkan, och det ordentligt! Och det kan man göra, endast genom att rösta på SD i Kyrkovalet den 15 september 2013! Hellre en tom SD-stol än en PK:are. Det här valet kommer att sätta prägel inför det kommande EP-valet och även Riksdagsvalet. På det sättet är det viktigt. Annars handlar det om att reta upp marxisterna i Svenska kyrkan ganska rejält. De är ju knappast kristna, och Svenska kyrkan är knappast kristen, så det här har inget med religion att göra. Detta är så klart rent politiskt strategiskt!

Är du inte medlem i Svenska kyrkan, så måste du ansöka om medlemskap senast den 1 augusti! Så ni har bara några dagar på er! Ansökningen görs på plats i din närmaste församling där du bor via expeditionen, där du får träffa en präst. Då blir du medlem samma dag. Du kan även fylla i en inträdesblankett, men då kan det dröja några dagar. Mer information hittar du här.

Ni som redan är medlemmar behöver inte göra något. Den 1 september kommer alla medlemmar att få ett rosa kuvert med eran röstsedel. Valet är den 15 september, och det går naturligtvist utmärkt att förtidsrösta.

Vill du sedan slippa betala kyrkoskatten, så går det utmärkt bara man lämnar Svenska kyrkan senast innan den 1 november!

Det här valet är viktig för SD som parti, och jag hoppas att folk är beredda att ställa upp för att dels hjälpa SD och även passa på och nypa till etablissemanget. (Det är bara en gång vart fjärde år!). Frimodig Kyrka är annars partiet som betraktas som "konservativ", bara att de är för att gömma illegala invandrare. Resten av partierna som ställer upp är alla kulturmarxistiska som stödjer feminism, hbtq, islamism, massinvandring, globalisering ect. Folkpartiets parti i Kyrkovalet, FISK (Folkpartister i Svenska kyrkan), ser SD som deras huvudmotståndare. De vill "motverka homofobi, främlingsfientlighet och verka för jämstäldhet (läs tokfeminism och genustrams, min anmärkning)".

SD är partiet som de inte vill ska vinna mark i Kyrkovalet. Se till att göra dem besvikna den 15 september!

Följ SD i Kyrkovalet via Flashback.

Info om Kyrkovalet hos Svenska kyrkans MyNewsDesk.

PS: Snälla hjälp till att sprida infot till så många som möjligt, så att så många Sverigevänner som möjligt är välinformerade inför Kyrkovalet. 

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat med infon!
    Jag ska absolut rösta! SD såklart!

    SvaraRadera
  2. SD fick omkring 3% i förra valet. Om många hjälps åt så tror jag att SD kan skrälla ganska rejält. Men de bör åtminstone sikta på att dubbla sina siffror. Jag tror/hoppas på omkring 6-7%.

    SvaraRadera