söndag 7 juli 2013

Ryssland lämnar Tartus bas i Syrien för ny bas inom EU?

Mycket intressant utveckling sen förra veckan vad gäller Rysslands agerande. Som jag ser det, så förstärker detta ytterliggare Sibel Edmonds källas uppgifter. Om att Ryssland och NATO redan kommit överens om Syrien.

Förra veckan kunde vi läsa i DEBKAfile att Ryssland nu helt evakuerat sin militära bas i Tartus i Syrien. Syriens personal har nu tagit över basen och de ryska skeppen lär fortsätta att cirkulera den Syriska kusten.

Rysslands beteende är väldigt svårtolkad om man inte tagit del av infot som Sibel Edmonds tidigare avslöjat. Och jag har än tidigare än så misstänkt att ryssarna haft något på gång "under bordet". Och nu kanske vi får ytterliggare bevis för detta.

Det är nämligen så att Ryssland är på väg att ordna en ny militär bas för både flygvapnet och marinen... i Cypern! Alltså inom EU. World Tribune förväntade sig kraftiga reaktioner från EU och NATO. Men hittills har "reaktionerna" uteblivit. Vi kanske kan utgå från att NATO och EU, med sin tystnad godkänner en rysk militärbas inom EU.

Det verkar trots allt bli en bra affär för Ryssland. De slipper det problematiska Syrien, som riskerar att dra in dem i en större konflikt, samtidigt som de kan flytta över marinen från Tartus i Syrien till Paphos i Cypern, där de dessutom kommer att få ha flygvapnet med. Det är dessutom intressant att Ryssland ska ha militär i landet där en del av den ryska medelklassens pengar försvunnit. Det finns helt klart många olika och intressanta perspektiv att se på detta.

Intressant är även Rysslands agerande när det gäller Snowden. Putin verkar inte lita på Snowden ett dugg. Han kan mycket väl vara en trippelagent. Därför bad han Snowden att sluta med sina aktiviteter om han skulle få asyl. Putin gjorde det klart att han försöker förbättra relationen till USA, och då är det klart att inte Snowden ska få fortsätta med det han gör om han skulle få asyl i Ryssland.

9 kommentarer:

 1. Åsnorna på FT lär nog få in Israel i smeten också.

  Kika in det senaste:
  http://www.friatider.se/vapen-och-afrikaner-israel-foreslar-byteshandel

  kommentarerna.
  FT visar även upp sin patetiska sida Israels huvudstad är Jerusalem inte Tel Aviv.

  Är ju extra roligt när de kallar det UZA...

  De är ju inte ens allierade på riktigt:
  http://hirhome.com/israel/hirally.htm

  SvaraRadera
  Svar
  1. De syftar väl på alla hofjuden. Samma typ av kommentarer finner man på Kristoffer Hells blogg.

   Så väl USA som Israel styrs från City of London Corporation. Washington har varit en korporation under "Staden innanför Staden" sedan Lincoln. För att förstå hur Staden även styr Israel bör man studera Brittisk-Israelism.

   Det är det Brittiska Imperiet som är och härskar, det vi kallar "väst". Deras "Worshipful Companies" har dominerat väst sedan åtminstone 1600-talet.

   Och vilka som ligger bakom Staden innanför Staden, ja, det står tydligt skrivet, om folk bara orkade plocka upp sin Bibel.

   Radera
  2. De vet nog inte ens vad det är.
   Det rör sig nog till största del om ateister och agnostiker och de "Kristna" brukar alltid ha skrivit under för Påven eller någon av de ortodoxa Patriarkerna.

   Tradiga Goebbels kloner som repterar lögnen och bygger den större och större.

   Angående Snowden kan han lika gärna vara en agent som man låtit avslöja hemligheter som man sedan försöker få planterad in i det röda blocket. Det som kommit ut är ju inget som inga konspirationsteoretiker inte känt till i åratal.

   Titta bara på Assange och Wikileaks, ganska uppenbara.
   Var samma sak med wikileaks, har man bara hängt med lite så kände man till i stort sett allt som läckts.

   Radera
 2. Vad tror herrarna om detta klipp?

  http://www.youtube.com/watch?v=QW17ZP0shv0&feature=c4-overview-vl&list=PL272297E056B9774F

  Ser vi en peace-treaty i mellanöstern ? Det heliga templet ska väl byggas igen läste jag nånstans..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om något sådant sker, inom ramen för vad Eliten vill, så kommer det att ske omkring åren 2050-2060.

   Vi kommer att se massvis med propaganda som tyder på slutet. Som till exempel 2000, 2012, sen blir det 2016 osv. Till slut kommer folk inte längre att förvänta sig något.

   Men elitens plan är att kraftigt reducera världens befolkning kring dessa årtal. Jag tror det kan ha ett samband.

   Om nu Gud griper in, så kan vi helt enkelt inte veta när det blir. Så står det skrivet.

   Radera
 3. Ja ~2050 känner jag till om denna reduktion. Men klippet var lite intressant med anledning av Uppenbarelseboken kapitel 12 och jungrun och stjärnornas konstellation vid det angivna datumet (om det nu stämmer). Men visst kan de vara disinfo. Intressant tyckte jag iaf :)
  Han har även förklaringen på citatet "inte veta när det blir" i ett annat klipp. Han påstår att det är ett judiskt talesätt när mannen ska bygga ett hus för sin hustru och att färdigställandet av huset inte vets när det blir. Dvs att uttrycket härstammar därifrån. Nåja ;)

  Gillar dina artiklar, är i min smak. Fortsätt så, det uppskattas!
  Snubblade på ett klipp om bla Carnegie, Ford och Rockefeller foundations syften i detta klipp om du inte har den i din samling (från 1982): http://www.youtube.com/watch?v=aPz4P93IsI8&feature=player_embedded

  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar vilken Bibel han använder. Översättningen kan ju se lite olika ut. Men jag håller mig ändå skeptisk till de som säger sig veta exakt när något skall ske.

   Men det kan så klart vara en intressant teori.

   Radera
 4. Han visade i ett klipp 4-5 olika som han sitter och jämför efter översättningsfel osv. Skickade en fråga till honom nu om vilka han använder.

  Här är den där "No Man Knows The Day Nor Hour"
  http://www.youtube.com/watch?v=F0YgxRmH2-A&feature=c4-overview-vl&list=PL272297E056B9774F

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker han är väldigt spekulativ och tar inte tag på fakta så som till exempel Chris White eller Chris Pinto.

   Sen har jag kollat igenom några av hans andra videor. Han verkar satsa hårt på det här med "pre-tribulation rapture" om inte jag misstolkat honom.

   Det är viktigt att den teorin skapades av jesuiterna och som fördes in i de protestantiska kyrkorna på 1800-talet via City of London Korporationen.

   http://www.youtube.com/watch?v=yfx3nDZTTR8

   Radera