onsdag 24 juli 2013

Peter Schiff: Pöbelstyret förstörde Detroit.

Detroit ligger 20 miljarder dollar i skuld. 47% av invånarna är analfabeter. Hälften av den vuxna befolkningen är arbetslösa. Hur ska Detroit betala av sina skulder?

Medelklassen har redan flytt staden, skatterna är för höga. Det är endast en fattig svart befolkning som är kvar. Staden har inte pengar till ambulans, polis eller räddningstjänst. Ungefär 10% av brott lyckas polisen lösa. Trafikljusen i många områden är avstängda. Brottsligheten skenar. Det lilla med pengar som stadens fullmäktige har går åt att betala av pensionärerna.

Så kan det gå när vänstern styr en storstad alldeles för länge. Lägg även till hur Romklubbens mål med avindustrialiseringen av västvärlden sedan Jimmy Carter fungerat så effektivt, så förstår man varför Detroit är i fullständig förfall. Obama å sin sida "räddade" de stora industrierna i Detroit så sent som 2012, men med de nya höga skatterna och ObamaCare, blev det tillslut ändå konkurs för Detroit.


1 kommentar:

 1. Skåda det framtida Sverige.

  Isaiah 1:7 Your country is desolate, your cities are burned with fire: your land, strangers devour it in your presence, and it is desolate, as overthrown by strangers.

  Den som inte sett denna:
  The Isaiah 9 10 Judgment 9/11 What really Happend? 2008 crisis Why? 2015 Whats next?
  https://www.youtube.com/watch?v=cPwqi_vd958

  SvaraRadera