tisdag 23 juli 2013

Trayvon Martins pappa är en frimurare!

Trayvon Martins far är inte bara en frimurare, utan dessutom en Stormästare inom frimurarorden The Boule Society, som oftast kallas för "de svartas Skull & Bones". Förutom Trayvon Martins farsa som är Stormästare inom sällskapet, så är även Jesse Jackson och Al Sharpton också frimurare inom samma ordensällskap.

Inte konstigt att Jackson och Sharpton kunde vara på hugget och på bara några timmar ha massor med negroider ute på gatorna i de flesta storstäder i USA. De skulle ju ställa upp för deras Stormästare.

Vi bör nu fråga oss om inte hela Zimmerman-Martin fallet är ett bedrägeri i sig. Frågan är om Trayvon Martin ens är död. Och om han ens blev skjuten...


6 kommentarer:

 1. Ja grabben är död, vad man gjorde var helt enkelt att utnyttja situationen i sin favör.

  Hela fallet är ju stört löjligt.
  Dessa frimurare är ett gäng samvetslösa pajaser, Trayvon var ett litet monster, vilka skapade detta lilla monster? Pappa Frimurare och Mamma Copyright my sons name....

  Vad man ska komma ihåg är att de inte skulle tveka på att offra sina egna, antalet mördade svarta som dött pga. av dessa människor är tusentals, det är ju dessa åsnor som istället för att lära de vad som är rätt istället trycker ner dessa ghettofolk och skapar dessa monster.

  Du försöker väl inte säga att du har ett hundratal personer som konspirerar om detta?
  Lite väl mycket lala-land.

  Vill man skapa något liknande så tar man inte ett sånt här fall man tar ju en riktig vit snubbe till att börja med.

  Ett helt klart fall av:
  Don't Let a Crisis Go to Waste

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menar bara att det här ger det hela ett helt annat perspektiv. The Boule Society är väldigt inflytelserik. Att fallet togs upp öht lär ha med det här att göra.

   Zimmerman är inte ens vit på riktigt. Men det spelade ju ingen roll för att dra igång ett rasistiskt anti-vit mediadrev, även mot vapen och självförsvarslagarna.

   Nu faller i alla fall bitarna på sin plats. Ifall Trayvon Martin är död eller ej, kan vi säkert inte veta. Det kan mycket väl vara så som du säger, att de tog tillfället i akt. Då fick man då låtsas som att Zimmerman är vit.

   Radera
 2. Med tanke på hur efterbliven Trayvon var så insåg nog även hans far att "här blir det inga arvingar gjorda". Killen var för efterbliven för att kunna uppta manteln.

  Tracy Martin själv är ju inte direkt the epitome of intelligence.
  Och Trayvon såg väldigt stendöd ut på de bilder jag sett från "the crime scene".
  http://gawker.com/this-courtesy-of-msnbc-is-trayvon-martins-dead-body-753370712

  väldigt lik killen i 711 som handlar skittles and arizona vattenmelons drickan vid 21 minuter in i klippet så dyker Hoodie-boy up:
  https://www.youtube.com/watch?v=hP7bW59bEx4
  intressantklipp:
  https://www.youtube.com/watch?v=Ebu6Yvzs4Ls

  Jag tror även att du överskattar Tracy Martins intelligens, kika in det här:
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1828723/pg1

  jag menar Tracy Martins gängbilder...
  Det är inte någon speciellt intelligent man vi talar om.

  Jag tror vi många gånger överskattar dessa TPTB/NWO. Speciellt deras underhuggare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ifall de är intelligenta eller inte, är inte intressant i sammanhanget. De har dock makt nog att samla flertalet hedniska negroida galningar i samtliga storstäder för att utföra kravaller åt dem.

   Radera
 3. Se på http://www.abovetopsecret.com/forum/thread823161/pg1

  SvaraRadera
  Svar
  1. ATS, riktigt bra webbsida som jag kan rekommendera.

   Radera