onsdag 9 maj 2012

Riksdagspolitiker: "Jag är klimatskeptiker".

Thoralf Alfsson (SD). 
Det har ryktats en del om klimatskeptiska riksdagspolitiker. Men aldrig har någon vågat träda fram offentligt med sina åsikter.

Jag minns när jag var och lyssnade på en presskonferens som Stockholm Initiative höll. Där nämnde någon att en kristdemokrat som var skeptisk till klimatbluffen försökte ta upp frågan i ett kristdemokratisk riksting.

Han åkte på en rejäl bakläxa från partiets ledning och de var tydligen så upprörda att någon skulle ifrågasätta klimatbluffen att man diskuterade öppet om att utesluta denna individ från KD.

Lite här och var har politiskt aktiva uttryckt sin skepcism mot klimatbluffen. Men aldrig tidigare har det handlat om en Riksdagspolitiker. Ända fram tills nu.

Thoralf Alfsson från sverigedemokraterna har "kommit ut" som klimatskeptiker och är därmed unik inom svensk politik. Frågan är nu hur vänsterpressen kommer att agera i och med detta. Ska de låtsas som om inget hänt, för att de vet att denna uppmärksamhet kommer att få fler att sympatisera med SD och med Thoralf Alfsson i synnerhet? Eller tänker de gå till fullskalig attack mot honom genom att försöka likställa "klimatförnekare" med "förintelseförnekare" som de gjort tidigare på internationell nivå.

Alfsson skrev följande på sin blogg:

"Jag har alltid sett kritiskt på allt som presenterats som sanningar av mainstream i samhället. När jag för ca två år läste en artikel i DSM om ”climategate” och FN:s Klimatpanel IPCC blev jag väldigt fundersam och tveksam till alla floskler som ständigt och jämnt fördes fram av t.ex. Miljöpartiet."

Det är en sund inställning från Alfsson. En bristvara inom Sveriges Riksdag.

Alfsson fortsätter med att nämna artiklar från Stockholm Initiative och han lägger upp klimatskeptiska dokumentärer och även ett videoklipp som rör den globala elitens ökanda plan, Agenda 21.

 Thoralf Alfsson är just nu min favorit SD:are i och med detta, och jag hoppas att de som följer denna blogg också kan visa sitt stöd för Alfsson. Och även att fler SD:are "kommer ut" som klimatskeptiker.

Klimatbluffen är en utav globalisternas viktigaste pelare i sin plan för att skapa en världsregering. Så grattis Sverige och grattis till alla informationskrigare som nu länge kämpat mot den globala eliten. Vårt hårda arbete börjar skörda viktiga delsegrar! Fortsätt så!

Ping:

FTTCS.

2 kommentarer:

 1. Risken är att SD-involvement "förgiftar" klimatlögnmotståndet. Det enda som kan hjälpa där är att vi som en tsunami stödjer Alfsson i kommande opinionsundersökningar. Om de sju skenheliga nä V och MP kan ju räknas bort - ser att man vinner röster på att dumpa klimaterigeschäftet så kanske det tar skruv för röster är ju deras biljett till makten och dom skiter ju tydligen i om det är feltänk eller icke bara rösterna kommer in. SD kan växa sig stora på antiCAGW och övriga icke PKåsikter. En tsunami av skit lär väl kastas men om det är så att 70% av kommunalpolitikerna heller inte tror på klimatkonspirationen då jäklar kan det bli åka av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De rödgröna är helt sålda i klimatalarmismen. S för att de tillhör fjärde internationalen och är starkt bundna till Public Service som är kraftigt investerat i klimatbluffen.

   Både V och MP är extrema Club of Rome-partier som vill se noll tillväxt och vill gärna se en "grön revolution".

   FP och C har sålt ut sig i den här frågan så jag har svårt att se hur de ska kunna komma tillbaka. De har lyckats måla in sig i ett hörn.

   M och KD har haft skeptiker. Men partipiskan har som jag nämner i denna blogginlägg varit stenhård i den här frågan. M kommer inte att ändra sig så länge Reinfeldt och Co. styr partiet.

   SD är det enda partiet som visat tendenser om att vara skeptiska till klimatbluffen. De har kritiserat vindkraft, vill sänka bensinskatten och förnya våra kraftverk och tom bygga ut.

   Det som är bra med SD är att dom har redan härdat med att få en mass sk*t på sig från MSM. Jag känner några hyfsat högt uppsatta medlemmar som är klimatskeptiker och känner till att diskussionen förs inom partiet. Men det är fortfarande något som diskuteras. De vill veta mer innan de tar ställning.

   Men att Alfsson kommer ut som Sveriges första klimatskeptiske riksdagspolitiker är ett viktigt första genombrott. Därför är det viktigt att vi stödjer Alfsson, så att resten av SD inser att det finns ett stort potential.

   Radera