onsdag 16 maj 2012

Michael Moore låtsas inte veta vilka Bilderberg är.

Hahahahahaha! MOSSAD-agenten Michael Moore låtsas inte veta vilka Bilderberg är. Ärligt talat om ni verkligen tror att Moore inte vet vilka Bilderberg är, så kanske ni fortfarande köper allt annat snack som media slänger på er, och ni har inget att hämta från den här bloggen. 

OWS-ikonen Michael Moore vet mycket väl vad Bilderberg är för något. Hans goda vän Rahm Emanuel vet i alla fall vilka de är. 


5 kommentarer:

 1. Mr Moore var en av de som lyckades splittra och slutligen ta död på OWS.

  SvaraRadera
 2. Michael Moore är Mossad?

  Vad har du börjat röka för något?
  Michael Moore är judehatande socialist inte Mossad, Mossad skulle aldrig anställa en fetsocialistgris

  Du börjar tappa greppet MHV, ungefär som EJP tappade greppet.

  Inte coolt MHV inte coolt alls.

  http://urbangrounds.com/2009/10/michael-moore/
  killen bjuds in till Georgetown...
  http://www.theblaze.com/stories/michael-moore-jokes-jesus-was-gay/

  kan det bli mer Jesuit än så?
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1163291/posts


  Rahm Emmanuel är inte heller Mossad ifall du trodde det, det är en efterhandskonstruktion av diverse foliehattsnassar och foleihattsmuhammadaner.

  Det är problemet med dig i din gärning att du okritiskt sväljer smörjan som kommer från vänstern och muhammadanerna, samma människor som t.ex. tror att Israel och globalistjudar är samma sak som gråter om att Israel vill stoppa illegala negrer i Villawood ( http://en.wikipedia.org/wiki/Villawood_Immigration_Detention_Centre ) liknande läger tills man kan deportera dessa.

  Och hävdar att Israeliska staten är de som driver alla dessa organisationer som har globalistjudar i sina led. Man blir så trött på den stora okunskapen, därför blir det extra sorgligt när en som du som är tillräckligt intellgent och ser betydligt klarare än dessa drägg hur saker och ting hänger ihop.

  Tror du ska börja granska hårdare innan du kör igång någon tvärsäker Moore är Mossad, för det är han garanterat inte.

  En till rekommendation är att du fixar fram rullar med papper eller liknande och måler upp alla kopplingar så kommer du notera att Satans rike är splittrat mot sig själv med flera olika stridande faktioner, Moore är inte med i Israels faktion som är sin egna fristående entitet som kommer räddas av Jesus (efter att de som inte vill veta av Jesus i den faktionen klippts av), Moore är med i en helt annan faktion, om du tittar ordentligt så ser du att det finns många faktioner och att de strider mot varandra, om det inte var så hade du redan nu haft ett Satanic NWO, men det är internstrider, det är olika faktioner, och så har du Jesus och hans soldater som är med på ett hörn och strider mot alla dessa faktioner.

  Som sagt undersök närmare alla dessa faktioner och för att få en helhets bild av läget så är det bra att rita upp faktionerna på stora papper och rita för att se vem som slåss mot vem och varför, vilka som tyr sig till varandra osv.

  I nazister, muslimer och andra socialisters värld så har de bara två sidor som slåss mot varandra och det speglar sig i deras idiotiska svart vita världsbild, där de har sin grupp och alla andra utan att fatta att det är olika faktioner mot varandra.

  Som t.ex. med judarna, de fattar inte att det finns många olika sorters judar, precis som det finns många olika sorters svenskar och andra grupper.

  De har en översimplistisk bild av situationen för de har inget ljus, de är inte av Jesus och därmed har de inget ljus, de famlar i blindo, ibland hittar de ett korn men oftast hittar de inga korn alls, istället hittar de en annan blind hönas skitkorv och äter den.

  Du kan bättre, det är inte första gången du dragit förhastade slutsatser, så backa en bit och börja rita upp en bild av situationen åt dig själv så får du se.

  Och glöm inte att Satan är den riktiga fienden, alla de här olika nollorna som medvetet eller omedvetet följer honom de är fortfarande nollor och går i fördärvet. Jag menar du presenterar ju inte lösningen till folk, dvs. evangeliet (the gospel).

  Jag hoppas du backar tillbaka ett par steg och verkligen köttar till din världsbild för den är lite för mycket påverkade av grupper som är dina fiender, därav att det blir felaktigheter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du förstår tydligen inte hur det funkar i patsie världen. Många är/var fakriskt agenter men helt omedvetna om sin roll. Både CIA och KGB har finslipat manipuleringsmetoden till perfektion.

   Radera
 3. Den som är intresserad av att läsa vilket bedrägeri OWS-rörelsen är kan läsa det jag tidigare skrivit om denna rörelse.

  Och för det andra så är MOSSAD det mest antijudiska organisationen som finns!

  Jag har redan skrivit om Michael Moores relation till Rahm Emanuels lillebror Ari Emanuel, som är en antijudisk MOSSAD-agent.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många missar skillnaden mellan Judar och sionister. Värt notera att antalet som lever under existensminimum i Israel är 2 miljoner och att deras riksbankchief är amerikansk medborgare. Såg klippet med den överviktiga superrika röda primadonnan. Fy, han kan inte ens låtsas på ett övertygande sätt. Helt klart att han är en 100% elitist. En annan vänsterprimadonna Chomsky har förnekat länge sanningen om 911.

   Radera