torsdag 17 maj 2012

FN:s "observatörer" hjälper Al-Qaida terrorister!

Bilder från Azzara i Homs provinsen i Syrian tagna den 4 maj 2012. 
Bilder ursprungligen tagna av AFP som nu cirkulerar på nätet visar på en man kläd i svart med al-Qaida emblemet på sin arm. (Längst till vänster i bilden till vänster). Denne kommunicerar med en utav de arabiskt talande FN-observatörer. En del som kommenterat bilderna menar att denna individ inte ens ser ut att vara från Syrien, utan snarare från ett annat muslimskt land.

Bilderna var tagna under ett besök som FN observatörerna gjort i den lilla byn Azzara i Homs provincen i Syrien den 4 maj. I området fanns det tydligen många anti-Assad "aktivister", så "rebellerna" är mycket starka där.

OBS! al-Qaida emblemet. 
Det har funnits fler videor som publicerats på nätat där "rebellerna" i Syrien viftar med, och visar upp al-Qaidas svarta flagga. Precis som i Lybien är det uppenbart att det handlar om islamistiska jihadister som försöker störta den existerande regeringen. I det här fallet Assad.

En video som Assad-vänliga YouTube:are hittat och lagt upp på nätet visar hur terroristen "Hadi Al-Abdullah", en utav "rebellernas" främsta ledare, åker med FN-konvojerna tillsammans med sina jihadi-kamrater. Videon visar hur FN-observatörerna hjälper jihadisterna ta sig förbi den syriska militärens kontrollstationer. I videon ser man hur jihadisterna talar med FN-observatörerna på arabiska. De studerar området för framtida attacker mot den syriska militären och FN hjälper dem med detta! Videon avslutas då jihadisterna börjar ropa: Allah Uakbar!

Bilden säger allt. 
Om framtida attacker mot syrisk militär sker så, bör FN ställas till svars för dessa attacker. Se till att sprida det här blogginlägget till olika anti-islamistiska webbsidor och bloggar. Det här är information som bör spridas till allmänheten!

Vi har sett FN göra det i Lybien, och nu är dom på väg att göra det igen. De plockar bort regering efter regering i mellanöstern för att sätta islamister på maktpositioner. Och media här i Sverige fortsätter att propagera för FN och den "arabiska våren" som de hyllar så mycket. Det kommer endast att leda till ett blodbad på den kristna minoriteten i Syrien.

Att FN-observatörer smugglar jihadister mellan kontrollstationer borde ses som ett skoop, men något säger mig att det är locket på som gäller hos SVT, Aftonbladet och alla andra skräpmedier.2 kommentarer:

 1. FN har ju alltid hjälpt terrorister och har själv terroriserat folk.
  Man sprider AIDS, skapar krig, attackerar Jesus, FN mördar småbarn osv. osv.

  Intet nytt, whore on the Hudson/Turtle Bay Mafia är en blodtröstig hora.

  http://un-freezone.org/

  SvaraRadera
 2. Här har du när Hamas använder FN ambulanser:
  http://www.youtube.com/watch?v=9ONKb9J2YeU

  och här för vapensmuggling:
  http://www.youtube.com/watch?v=iCsMI-_v0gk

  intet nytt, muhammadaner försöker alltid blåsa dig.
  Behövs inte CIA för det hela, sen att nazisterna inom CIA säkerligen hjälper sin muslimkompisar är väl inte heller konstigt, kryllar ju av muslim + nazist samarbeten.

  Notera hur nazister har väldigt stora problem med att kritisera islam. Children of the same spirit.

  SvaraRadera