torsdag 24 maj 2012

Obama ger bort amerikansk mark i Alaska till ryssarna???

Obama ger bort oljerika öar till Putin. 
En intressant nyhet är den om att Obama skulle ge bort oljerika amerikanska öar till ryssarna. Även om Alaska protesterat mot beslutet gick förslaget tydligen igenom i alla fall.

Obamas administration menade att det handlade om öar som helt tydligt befann sig på den ryska sidan. Trots protesterna från delstaten Alaska och den svåra ekonomiska situationen som USA befinner sig i, så ansåg inte MSM i USA att detta var en intressant nyhet, alltså att Obama skulle ge bort oljerika öar till ryssarna.

Anledningen till att de sju öarna hamnade på den ryska sidan beror dock på omritningarna av gränserna som Obama och Hillary gick med på, något som de kunde ha avslagit med en signatur, men som de valde att bortse ifrån.

Öarna var befolkade av amerikaner sedan 1880-talet. Och många har nu tvingats flytta. Enligt rykten på nätet har de amerikaner som vägrat flytta på sig dödats av ryska militären. Inget mer har man hört om de kvarvarande amerikaner.

Dock är det viktigt att meddela att det även finns motstridiga uppgifter om nyheten i sig. Men i sammanhanget skulle det förklara varför NATO numera har en bas i Ryssland och varför ryssarna gör militära övningar i USA. Ryssarna hjälper dessutom NATO med förflyttningsmaterial i Afghanistan.

Det är något skumt på gång mellan Putin och Obama. 


2 kommentarer:

 1. Obama gör bara vad tidigare Amerikanska Kommunist/Satanist Presidenter har gjort, både Bush och Clinton gav bort amerikanska militära hemligheter till ChiCom.

  Det är ett spel för galleriet, allt handlar om kriget mellan Jesus och Satan, världen ska enas mot Israel då de tror sig kunna besegra Gud om de kan besegra Israel, titta vilka konstiga sängkamrater de fått via judehatet.

  Business as usual helt enkelt. Är ju även anledningen till att man hjälper de patetiska muslimerna att störta deras diktatorer så man kan få igång krigen mot Israel.
  Diktatorerna hade iaf lite vett och insåg att Samson doktrinen är inget de vill vara med om och vidare så var de nöjda med att attackera via proxies (Palesvin, Baal-partiet osv.) då de fått så mycket pisk alla gånger, dvs. de hade något litet mått av vett i huvudet.

  Dessa hardcore satansiter, Putin, Obama och allt vad töntarna heter har mindre vett än arabiska diktatorer har.

  Ett mycket mörkare spel pågår, och de flesta står på Satans sida, de flesta helt omedvetna om det, dock inte dessa galjonsfigurer.

  SvaraRadera