onsdag 16 maj 2012

George Soros cirkus inför fotbolls-EM.

Yulia Tymoshenko. 
Landsförrädaren tillika George Soros-skökan som ingick olagliga gasavtal och sålde ut sitt land, Ukraina, för billiga pengar, Yulia Tymoshenko, får inte helt oväntat 100%-ig stöd från väst. Den här gången är det på väg att bli ett enda stort jippo inför fotbolls-EM.

Det är viktigt att påminna att den "oranga revolutionen" var ytterliggare en utav George Soros "färg revolutioner". Yulia Tymoshenko erkände även att hon var en utav George Soros främsta agenter under sin tid som premiär minister för Ukraina.

Och nu var det dags för George Soros att dra sina trådar lagom inför det stora idrottsevenemanget för att störa den Ukrainska regeringen. Något som de redan för ett år sen varnade för, då de nämnde att George Soros planerade en destabilisering av landet, likt den i Lybien.

Ja, kanske inte exakt lika våldsamt, men ändå en politisk destabilisering av regionen sker. Och George Soros har så klart Merkel, Reinfeldt och övriga EU på sin sida, så väl som alla nyttiga idioter i Kiev som tillhör generation-X och vill gärna se George Soros lyckas med en ny "färg revolution". Det skulle inte förvåna mig om bilderna vi fick se är gamla, eller självvållade skador.

Mina kontakter med Ukraina är i alla fall duktigt förbannade på det västerländska propagandamaskineriet, och George Soros så klart.

3 kommentarer:

 1. Västerländska propagandamaskineriet?
  Snarare globalistpropagandamaskineriet.

  Dina kontakter verkar lite enkelspåriga som inte ser att Soros är en globalist och den så kallade "västerländska propagandamaskinen" är fylld med diverse globalistfolk, socialister och liberaler.

  Men så är man väl RT-knektar och RT i sig är ju en österländsk/rysk propagandamaskin och även de globalister.

  Så du har två olika smaker av globalismm, båda är dina fiender. Pest eller kolera? Pest eller kolera?

  Vilken typ av diktator vill du ha? En ryskinspirerad antikrist eller en globalistvästinspirerade antikrist eller kanske en Chicom inspirerad antikrist? Kanske en "sionist" inspirerad antikrist? Eller varför inte en hindu inspirerade antikrist? En buddha inspirerade antikrist kanske kan vara något?
  Eller varför inte en shinto inspirerad antikrist? En muslimsk antikrist kanske kan vara något? Osv. osv.

  Finns många sorters antikrister att välja på, det de har gemensamt är att de är antikrister.

  Det är ordet du letar efter men inte hittar, Antikrist

  och de är alla antikrist. Dina vänner råkar inte ha idoler, ikoner, krucifix och liknande i sina hus? Kan vara det som förvirrar de, folk med sådan saker i sina hem brukar vara lagom förvrirrade.

  De fattade att Soros och Tymosjenka är fiender, de fattar dock inte att Kreml är lika stora fiender även de. De är alla antikrister som slåss om världsherravälde.

  De fattar inte att det är Jesus som vinner och krossar alla fiender, läs Psalm 2.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart.

   Men låt oss inte fastna i terminologier. Mitt syfte är att väcka intresset kring de programmerade luciferianer, inte att tala till de som redan är frälsta.

   Jag har även märkt att RT gått och försvarat Tymoshenka. De beter sig precis som västerländsk media. Det är ingen skilnad. Det är samma skräp alltihop. FSB, CIA, MI6, MOSSAD, DGSE, dom jobbar alla för den Jesuitiska militära Orden.

   Radera
  2. Jag tänker i liknande banor som Anonym 16 maj. Vad har ukrainska politiker för alternativ? I USA är det nödvändigt med jätteförmögenheter för presidentvalskampanjer och vi är så vana vid det så vi diskuterar det inte.
   Jag har själv ingen kunskap om Ukraina men min man har kontakt med kristna västerlänningar som försöker hjälpa de allra fattigaste. Ett exempel var att kristna skänkte sängar med bäddutrustning till fattiga på landsbygden som sov på kalla jordgolv även på vintern så de blev alla svårt sjuka. Frid och fröjd en kort tid sedan kom beväpnade gäng och bröt sig in i bostäderna och tilltvingade sig sängarna.
   Man kan tänka sig vad det är för land att verka i....
   Min mans bekanta säger att det är maffian som härskar i det landet.

   Radera