måndag 28 maj 2012

SVT:s subtila erkännande om destabilisering av Azerbajdzjan.

Agenda den 27 maj 2012. 
I gårdagens Agenda släppte panelen ett litet scoop, i alla fall för oss som känner till hur George Soros färg-revolutoner funkar. Panelen utgår väl dock från att Svenssons har ingen aning. Och de har förmodligen rätt till stor del. Men vissa av oss känner till hur det funkar.

Jag spekulerade tidigare om Loreens utspel om ESC:s värdnation i år, Azerbajdzjan, och om det hade något att göra med NATO:s intresse för det oljerika och geopolitiskt intressanta landet.

Journalisten, Torgny Hinnemo, gav oss ett ledtråd under paneldiskussionen igår:

"... dom inbillar sig att det pågår en internationell konspiration som börjar någonstans med den oranga-revolutionen i Ukraina. Och det har jag ju sett genom åren att det har ledare i Azerbajdzjan, Uzbekistan, Kirgizistan, diskuterat väldigt högt, att detta måste vi sätta stopp för." 

Det stämmer att ledarna i dessa länder har varnat om George Soros. Det stämmer dock inte att det bara är något som dessa ledare "inbillar sig" så som Hinnemo påstår. George Soros mest kända fenomen var just den Oranga-Revolutionen i Ukraina. Med Tymoshenko i spetsen sålde man sedan landet för billiga pengar. Allt tack vare George Soros färg-revolution. Att regimer som Azerbajdzjan försöker slå vakt om sin suveränitet bör betraktas som en självbevarelsedrift. I synnerhet om det är George Soros som försöker ta över landet med sina agenter.

Faktum kvarstår. Loreen var på plats och träffade oppositionsledaren Isa Gambar. Samme Gambar som sammarbetade med George Soros ungdomstrupper i "YOX!"-rörelsen i Azerbajdzjan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar