tisdag 15 maj 2012

Lena Sommestad propagerar för Club of Rome-linjen.

Lena Sommestad. 
Vi vet redan att VPK och MP följer Club of Rome-linjen till punkt och prick. Och föga förvånande kan vi dra S över samma kam av noll tillväxt i kombination med den "gröna omställningen". Det är nämligen det som Club of Rome driver.

En figur som tydligt tagit spetsen i den här hållningen är den S-märkta Uppsala professorn tillika keynesianen, Lena Sommestad. Med det här blogginlägget vill jag inte ha det sagt att jag är förvånad över detta, men snarare att det nu blivit mycket tydligare. Med Stefan Löfvén har nu Göran Perssons riktiga arvtagare äntligen kommit fram. Lena Sommestad har nu varit mycket mer aktiv, och Magdalena Andersson har tagit plats i socialdemokraternas mäktiga centrum.

Club of Rome-propaganda. 
Detta märktes tydligt på den konferens som Arbetarrörelsens Tankesmedja höll tillsammans med socialdemokraterna och LO med fler. Sommestad som tidigare miljöminister och aktiv i COP11 i Montreal, där man kom överens om Kyoto Protokollets expansion. Lena Sommestad är väldigt stolt över hennes deltagande för socialdemokraternas del år 2005. Och det har sedan dess varit non-stop Club of Rome-propaganda, ganska rikligt blandat med keynesianism, från hennes del. Vi kan till exempel se det här samtalet hon hade med VD:n från Club of Rome, Anders Wijkman, från 2011. Av någon anledning upplevde vissa detta samtal som en debatt vilket det inte var. Både Anders Wijkman och Lena Sommestad var överens om tillväxtens ondska och om klimatetalarmismens nödvändighet, överbefolkningsmytens förträfflighet och även peak oil-myten lyckades Wijkman nämna.

Som ni ser är Bilderberg, endast en av många. 
För den som inte är informerad kan det upplevas som att de kommande "gröna satsningar" med vindkraft och "omställning" är en naturlig anpassning till framtidens "globala utmaningar". Men i själva verket är det något som eliten planerat för flera decenier sen. Det var just den uppgiften som Club of Rome fick från den globala eliten. Denna "gröna omställning" kommer bara att innebära, färre jobb, dyrare energy och en försämrad levnadsstandard. (Förresten måste jag bara påpeka att det är ingen slump att Club of Rome grundades i just Rom!).

Många pratar om Bilderberg hit och dit. Det är givetvist bra. Men ni som precis har upptäckt Bilderberg har bara lyckats se förbi den allra först ridån! Det är när man inser att Bilderbergarna är ett gäng marionetter att man börjar förstå att det här går mycket djupare än så. Men någonstans måste man självklart börja. Club of Rome har dock fått betydligt mindre exponering jämfört med Bilderberg.

Jag skriver detta med förhoppningen om att folk lär sig mer om det bedrägeri som politiker, journalister och professorer gärna propagerar för, så att ni som läser genast blir kritiska då de börjar prata om "klimathot", "omställning", "hållbarhet", "överbefolkning", "peak oil" med mera. Allt det här är propaganda som Club of Rome tidigt lade fram för att genomföra en global reduktion av världens befolkning genom något de kallade för "crisis creation". För att ni ska lära er mer om Club of Rome lämnar jag er med en video nedan som sammanfattar ganska bra hur Club of Rome, Agenda 21, FN:s avbefolkningsprogram, miljörörelsen och det hedniska Gaia-religionen hänger ihop.


1 kommentar:

  1. Det är ingen tillfällighet att Club är of Rome, Belzebubs onda öga; Vatikanen med Satans ambassadör påven som styrs i sin tur av den svarta påven; uber för jesuiter.

    SvaraRadera