tisdag 1 maj 2012

Den luciferianska högtiden: Första maj.

Illuminati fyller år idag. 
Alla ni som deltar i första maj, denna högtid, ska ha klart för er att ni deltar i en luciferiansk ritual. Om ni är män och kvinnor som följer Jesus bör ni genast avbryta eran deltagande i denna ritual. Om ni är agnostiker, ber jag er att studera dagens historia ur ett antropologiskt syn sätt. En sak är säker någonstans i din tidszon offras ett barns liv i denna gamla druidritual.

Den första maj är den näst viktigaste högtiden för luciferianerna och människooffer är ett måste för dom denna dag. Svaret till hur hela arbetarrörelsen knyts till detta är frimurerin. Ty sedan länge har luciferianerna kunnat utöva denna högtid i skymmundan. Men med fler deltagare ännu mer energi samlar de på sig. Adam Weishaupt, den jesuitiska prästen tillika frimuraren, startade den Bavariska Illuminati denna dag vid universitetet i Ingolstadt i Tyskland. En rörelse som skulle gå under jorden för att sedan uppenbara sig igen som jakobinerna under den franska revolutionen. Frimurarnas och illuministernas slagord var liberté, egalité, fratarnité. Och det blev deras idéer som då skulle få genomslag.

Sedan den tiden utvecklade frimurarna de socialistiska idéerna. De lanserade även 1830 års revolution och 1848 års revolution, lika så de italienska revolterna år 1822, något som även deras tidning sedan erkännde.

"The French Revolution of 1789 was masonic because all prominent
men of that period were freemasons. Thereafter freemasonry likewise
conducted the revolutions of 1830 and 1848. All the Italian convulsions
from 1822 up to the last glorious events, to whom should they be
attributed if not the Order... If so it is written in several masonic statutes,
that freemasons are peaceful and must hold the laws sacred, it only
serves to lull the tyrants suspicions."

-- Freimaurer-Zeitung, Leipzig, 24 december 1864.

Den officiella historien om varför man började delta i första maj, brukar man härleda till Haymarketaffären i Chicago år 1886. Trots att händelsen inte ägt rum den första maj. På 1880-talet hade arbetarrörelser haft demonstrationer, strejkar och manifestationer kring maj, då förhandlingarna mellan fackpampar och näringsidkare hölls oftast kring dessa dagar. Det fanns ingen exakt dag. Bakgrunden till att detta kom och växte i de industriella delarna av USA var 1870-talets depression som hade drabbat många arbetare, de flesta av dessa var invandrare från europa, många av dessa hade fört med sig sina omstörtande idéer från 1848:s Europa. Ytterliggare en ingenjöskonst av frimurare, då frimurarna själva kallade frimureri modern till all revolution.

Men målet skulle vara att få till den första maj, illuministernas födelsedag och den luciferianska högtiden, som arbetarrörelsens helgdag. Mannen som skulle lyckas med denna bedrift blev frimuraren Samuel Gompers, tillhörande Dawson Lodgen nummer 16 i Washington DC.

Samuel Gompers var USA:s förste nationella fackpamp och grundare av American Federation of Labour (AFL). Och det blev han som skulle lägga fram förslaget, om att ha en massagitation för åttatimmarsarbetsdagar den första maj, till den andra internationalen. Och sedan 1989 blev den första maj både officiellt men även i vissa delar av världen inofficiellt, den internationella arbetarrörelsens dag.

Samuel Gompers monument, Washington DC. 
Frimurarna reste en monument tillägnad Samuel Gompers, i Washington DC, som tack för hans insats för den internationella luciferianska eliten. I och med detta, utökade de inte bara sin andliga makt över massorna, men även sin politiska och ekonomiska makt över dem.

Sanningen är att sedan denna tid har eliten enkelt kunnat utnyttja massorna till vart ende revolution de velat utföra. På det här sättet blev det mycket mer praktiskt att styra pöbeln dit man ville. Man kunde lansera feminismen och den sexuella revolutionen för att förstöra familjen, fler regleringar och en utökat skattebörda i ekonomin för att centralisera och konsolidera makten med mer socialism; rörelsen har dessutom en internationell prägel som passar in i illuministernas mål av det gränslösa samhället utan någon nation. Men kanske viktigast av allt, som bör påpekas är att dess ledare gärna kallat sig ateister eller sekulära humanister, trots att detta är inget annat än en religiös högtid, och låt ingen lura er! Ni som deltar, väljer att delta i en luciferianska druidritual.

Övriga källor: 

The Lightbringers: The Emmissaries of Jahbulon, Jüri Lina. 

Pingar till:

SVD1, SVD2, SVD3, SVD4, SVD5, FT, DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, Exp1, Exp2, Exp3, Exp4, Exp5, Exp6, Exp7, Exp8, Blaskan1, Blaskan2, Blaskan3, Blaskan4, Blaskan5, Blaskan6.

7 kommentarer:

 1. Tack för länken. Här är också en grym historia om kommunisternas direkta kopplingar till frimurare. En historia som berörde min familj. Min morfar var en ortodox präst i Ukraina. Han mördades av kommunister och min mor fick livsbestående men efter den stora svälten som Stalin iscensatte inder 30 talet.
  http://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI&feature=player_embedded#!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du menar till Sverige? Jag kom 1969 från mitt gamla hemland Polen till Sverige som då var så annorlunda från dagens trivialitet. Den länkade dokumentären gjorde ett extremt starkt intryck på mig. Min mor berättade om hennes uppväxttid i Sovjet och alla fasor som hon, hennes syskon och föräldrarna led igenom. Morfar blev till slut innebränd tillsammans med andra sk element inne i fängelse när de röda panikflydde undan den tyska invasionen 1941. Min mors liv under "tysken" blev betydligt bättre. Vilken paradox. Juri Lina är en enastående berättare av den oförfalskade historia och all heder åt honom.

   Radera
  2. Nej, jag menade till min blogg.

   Radera
  3. Minns inte. Kanske via Goten.

   Radera
 2. Såg denna nu och blev tvungen att ändra en länk på min sida för du förklarar så bra!

  SvaraRadera