torsdag 31 maj 2012

Målet för Bilderberg är att införa global kommunism!

Det här är en snabb uppdatering. Ikväll börjar Bilderberghelgen i USA. Deras mål är att införa global kommunism, alltså samma dröm som Karl Marx hade.

Bilderberg är dock endast en utav många grupper där agenterna till den globala eliten får direktiv om vad som ska göras under det kommande året. Men det är ändå viktigt att landsförrädare hängs ut och att Bilderberg exponeras.

Förra året fanns det bara tre svenska sidor (Vaken, Nationell Idag och Fria Tider) som valde att exponera dem. Det är alldeles för dåligt. Jag tänkte försöka samla in så mycket info som möjligt från årets möte, vad som diskuterats, och så klart hänga ut de svenska landsförrädarna som deltar i år.

Jag återkommer med mer info senare, och kanske jag tar en längre paus senare för att samla in ytterliggare info. Ni (läsare) får gärna dra ert strå till stacket och skriva ifall ni hittar lite mer info. Ska som sagt försöka sammanfatta det hela senare.

6 kommentarer:

 1. Jag hoppas att vi återupptäcker den gamla Nordiska ordningen, långt bortom vår samtid och dess hemliga sällskap.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vår lutherska arv är det starkaste vapnet vi har mot "dem". Om vi kan återvända till dess värden, kan vi återta vårt land.

   Radera
 2. Falsk läraren luther kan inte rädda er. Luther var en av dom:
  http://jesus-is-savior.com/False%20Religions/false_religions.htm#lutherans

  Jesus däremot han kan rädda er. Dock så lär det bara bli en liten liten minoritet från Sverige som kommer räddas, resten kommer förgås. Vad tror du själv kommer hända med de gudlösa på Vaken, Fria Tider, Nationell Idag osv? Tror du att bara för att de slogs mot NWO att Gud Fader säger jag vet att ni förnekar det Jesus gjort för er men eftersom ni var så duktiga och slogs mot NWO så får ni komma in, dvs. works salvation, som är en kättersk lära:
  http://accordingtothescriptures.org/doctrine/cainandabel.html

  Nej de kommer förgås precis som Bilderberg, de kommer alla dela samma helvete, det som gör allt detta så ironiskt de kommer spenderar evigheten på samma plats som de personer som de hatar mest av allt för att de vägrade den enda väg till seger:
  http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html

  Vidare tror jag inte det är Kommunism som de vill inför, utan det är ny satanisk ordning. Kommunism är bara en gren på det sataniska trädet, sen att kommunismen med dessa golar-system och gulag-system är något som är en våt dröm för dessa som aspirerar på One Hour with the Beast (Rev.17:12-13) speciellt med tanke på de teknologiska landvinningar man gjort som diktatorer tidigare bara kunnat drömma om. Klart dessa maktkåta små luder som Bilderberg är blir alldeles till sig i byxorna, ett gäng clowner som inte ser hur vilseledda de blir, lite bling bling, lite makt, lite pengar och de säljer sin själ för en timma med besten och förnekar evigheten tillsammans Jesus som är Skaparen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu diskuterade vi inte någon räddning, utan vad för sorts arv vi hade i Norden.

   Och för det andra vidhåller jag att det finns väldigt mycket dessinformation om just Luther. Men den kan vi ta någon annan gång.

   Det är självklart satanism (eller rättare sagt luciferianism) som eliten vill. Men nu pratar jag om den verkliga eliten utan endast Bilderberg som är en av många Round Table Groups. Det är där agenterna får sina direktiv.

   Radera
 3. Mark Dice har ett par klipp från bland annat hotellet natten och morgonen innan Bilderberg:
  http://www.ustream.tv/user/MarkDice

  SvaraRadera
 4. Den bästa videon om Bilderberg:
  Bilderberg - The True Story
  http://vimeo.com/25324855

  något jag skulle vilja se MHV är listningar på fler globalist organisationer, FN har ju ett helt koppel med olika tentakler t.ex. vidare så finns det ju muslimska, kinesiska, ryska och andra globalist organisationer. Folk koncentrera sig väldigt hårt på ett fåtal Västerländska globalistorganisationer men det finns ju även i andra delar av världen.

  Som jag ser det så är det strid mellan olika grenar av det sataniska trädet. Samma mål som är världsherrevälde, vad man strider om är hur det ska se ut, ska det vara ett muslimskt skräckvälde, ett kommunistiskt, ett rovkapitalistiskt.

  Vidare såna här OWS, Olika "palestinska" proteströrelser och Anti-rasist demonstrationer och liknande är ju alla i olika former globalister även de och backas med pengar från såna här större globalist hor-organisationer.

  OWS är ju en Ayers/Obama organisation mer eller mindre. Eller varför inte Code Pink.

  SvaraRadera