onsdag 23 maj 2012

UKIP avslöjar bedrägeriet med EU:s nya bankskatt.

EU:s socialistiska lösningar är ett vanligt återkommande ämne här. Jo, alla verkar vara förbannade på bankerna och vill klämma åt dessa fat cats utan att inse hur det skulle ökar byråkratiseringen och statens makt över medborgarna.

Godfrey Bloom (från engelska UKIP och EFD-gruppen i EU) klämde till byråkraterna och övriga antikapitalistiska eurokrater som nu kräver fler skatter och fler regleringar för att sätta dit "överklassen" och "de rika bankirerna" a lá Jonas Sjöstedt. EU vill nu komma med sina räder mot banker som i slutändan leder återigen till att de vanliga medborgarna kommer att drabbas hårdast då de kommer att få ta notan för de nya skatterna och regleringarna.

Bloom påpekade mycket riktigt även att problemen snarare handlar om centralbanksystemet och alla dess bedrägerier som den skapat, och inte några giriga bankirer som media och etablissemanget gärna vill peka ut. Dessa får ändå dina pengar genom olika sorters subventioner eller räddningspacket. Att folk går på EU:s klasskampsretorik och Jonas Sjöstedts förslag om spontana bankräder, visar bara hur lite folk här i Europa och i Sverige egentligen kan om ekonomi.


1 kommentar:

  1. Ja de skyller på symptomen inte sjukdomen i sig.

    Sen så är ju just socialister tjuvar, det är ju deras livsblod att stjäla andras pengar (hela socialismen är ju uppbygd på just girighet och avundsjuka i en extra vidrig kombination där man belönar fuskar, tjuvar och slashasar och straffar de rättfärdiga, strävsamma och de som bygger) via skatter och ibland via regelrätta pogromer mot de som inte är socialister och när man väl dödat av eller fängslat icke socialisterna så börjar man kalasa på sina egna. Samma grundfenomen som inom islam, katolicism och liknande, där de först rånmördar de utanför gruppen sedan rånmördar de inne i gruppen.

    Det är så satans söner fungerar. Riktigt enkla samtidigt som deras lögner och potemkinkulisser är avancerade.

    SvaraRadera