onsdag 30 maj 2012

Landsförrädaren Anders "Club of Rome" Wijkman vs Patrioten och Sanningssägaren Lars Bern.

Wijkman vs Bern. 
En intressant debatt ägde rum igår, då Studieförbundet Vuxenskolan i Stockholm bjöd till debatt under rubriken "Gör klimatpolitiken skada eller nytta". Deltagarna var klimatskeptikern Lars Bern, som länge kämpat för att avslöja sanningen om klimatbluffen och Anders Wijkman, som är en agent från Club of Rome som har för avsikt att förena mänskligheten under en världsregering (avskaffa alla nationerna, vilket gör Wijkman till en de facto landsförrädare) och som även har för avsikt att reducera världens befolkning, kosta vad det må kosta (som jag tidigare påpekat).

Även bloggens favorit riksdagsman Thoralf Alfsson (SD) tillsammans med ytterliggare några Sverigedemokrater närvarade vid debatten. Alfsson beskriver debatten så här:

"Debatten fick vissa i publiken att bli väldigt engagerade. Åtminstone om jag får döma efter deras grova språk. 

Att Lars Bern väcker känslor står med andra ord utan tvivel. En kvinna var nästan hysterisk  över det Lars Bern uttryckte. Men även Anders Wijkman fick höra ett grovt "påhopp"." 

 Jag håller med Alfssons beskrivning. Ni som fortfarande inte har sett debatten, kan se den hos TCS som har länkat den till sin artikel. (Bambuser videon är dock av ganska låg kvalitét).

Ändå fick man höra den klimatalarmistiska kärringen som kom igång mot Lars Bern ungefär 30 minuter in. Och sedan även kanske dagens hjälte, en gubbe som verkligen ställde Wijkman mot väggen och sa rakt ut att "detta var en bluff!" Han påpekade så väl Climategate, som Amazongate, som Glaciergate osv.

Wijkman gick bara vidare med att anklaga folk om att vara "konspiratoriska" och han menade att det var "omöjligt att föra en debatt" på det viset. Lars Bern nämnde även i sin slutreplik om hur prominenta klimatalarmister som, James Lovecraft, på senare dagar fått erkänna att de inte riktigt alltid haft rätt.

Det är för mig riktigt goda nyheter att Thoralf Alfsson även fick med sig några Sverigedemokrater till den här debatten, så att de får en mer nyanserad bild av klimatdebatten, och så att fler blir informerade och inser att det faktiskt INTE finns någon konsensus bland forskarna inom klimatdebatten. Jag ser gärna att SD bjuder in Lars Bern för att föreläsa i Almedalen framöver.

3 kommentarer:

 1. Hej! =)

  Du skriver; "James Lovecraft, på senare dagar fått erkänna att de inte riktigt alltid haft rätt...

  Eeh.. Klimatalarmister har ALDRIG haft rätt. =)

  Mvh
  Hans

  SvaraRadera
 2. Fast de har ju inte erkännt att det rör sig om en scam som troligtvis körs för att framtvinga globala skatter.

  Det är ju ett välbeprövat knep att spela på människors känslor, är ju så man flyttar in halva afrika och asien i Västländerna, man spelar på idioternas hjärtesträngar.

  SvaraRadera
 3. Sen idioter som Wijkman som inte fattar att han spelas, hans försök att bygga den globala superstaten vad han inte förstår är att folk som han, de som förråt sina nationer givetvis tas av daga om målet skulle nås.

  En förrädare får alltid plikta för sitt förräderi vare sig man lyckas eller misslyckas med förräderiet då ingen sida kan lita på förrädaren, varken de förrådda sidan eller de som använt sig av förrädaren.

  Wijkman har satt sig i en förlorarsits, hur han en gör så har han röven fram. Visst han vinner säkert lite pengar temporärt men på längre sikt är han tok-körd.

  SvaraRadera