onsdag 16 maj 2012

Ron Paul tänker kämpa hela vägen till Tampa!

Den sista patrioten, RON PAUL! 
På senare dagar har både den amerikanska och den internationella MSM på ett extremt ohederligt sätt försökt få det att se ut som att Ron Paul lägger ner sin kandidatur inom det republikanska partiet! Detta är givetvist långt ifrån sanningen!

Kongressledamoten från Texas har på senare tider haft stora problem med finansieringen. Hans hängivna fans har gjort allt vad de kan ekonomiskt. Och även de inom den amerikanska militären har gjort vad de kan för att finansieringen av kampanjen kunnat fortsätta. Nu börjar pengarna ta slut. Något som kampanjen varnat för i över en månad nu.

Nu kommer dock den officiella kampanjmaskineriet tvingas lägga ner. Ron Pauls kampanj har inte haft samma resurser som Romneys kampanj. I alla fall när det gäller pengar.

Så nu är tanken dock att gräsrötterna ska ta över denna grovjobb för att se till att Ron Paul fortsätter att samla på sig delegater inför det republikanska partiets konvention i Tampa Bay.



Så trots detta ohederliga angrepp mot Ron Pauls kandidatur, tänker han fortsätta, så som han har lovat, hela vägen till Tampa i Augusti. Här nedan ser ni hans reklamfilm för hans hemdelstat, Texas.



Ron Paul har deklarerat att det här blir hans allra sista försök till att rädda USA och den amerikanska konstitutionen. Blir han inte vald är hans politiska karriär över. Som en försvarare av den amerikanska konstitutionen dedikerar jag följande klipp till Ron Paul och alla hans anhängare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar