lördag 26 maj 2012

SD gör det KD inte vågar.

Julia Kronlid (SD). 
Det finns många anledningar till varför eliten här i Sverige avskyr SD. Eliten följer de socialistiska doktriner de fått uppifrån på så många punkter. Och SD är därför deras motsats.

Eliten är för EU, för mångkultur, för massinvandring, för IMF, för krig i fjärran länder, för bensinskatter, för homoäktenskap i kyrkan, för feminism, emot nationen, emot familjen, emot konservativa värden osv, osv. En utav dessa punkter som globalisterna håller så kärt är aborter. De har kunnat lansera sina idéer genom de kulturella revolutionerna. I själva verket är Sveriges extrema lagstiftning en kvarleva från det naziinfluensierade tidiga 1900-talet.

Julia Kronlid (SD) gör det hycklarna i KD inte vågar. Att våga säga ifrån den uraniska organisationen RFSU. Dels kritiserar hon Sveriges extrema ställning i abortfrågan, dels pekar hon ut vart RFSU försöker ta debatten, men hon avslöjar även KD:s hyckleri i frågan:

"Trots att Anders Andersson från kristdemokraterna i debatten erkände att det finns ett etiskt dilemma i abortfrågan valde de att rösta emot en sänkning av både den fria abortgränsen och en förändring av praxis för sena aborter.
 Alltså har kristdemokraterna gått emot ett flertal motionsförslag från sina egna ledamöter genom åren, däribland partiledaren Göran Hägglund själv som för ett antal år sedan ifrågasatte de sena aborterna i en motion tillsammans med Alf Svensson. Rapporter i tidningar om foster som levt efter en abort och lämnats att självdö, tror vi inte heller lämnat någon oberörd. Det har stått i om foster som hade rört på sig och kippat efter andan." 

 Jag tänkte bara ta upp lite fakta kring aborter som oftast glöms bort, eller viftas bort av globalisternas lakejer och alla deras nyttiga idioter.Före detta kristdemokraten Gunilla Gomér berättar om hur det kan gå till i det hycklande männskliga landet Sverige.Det vi kämpar emot kan endast beskrivas som en dödskult. Det är det dom är, och deras politiska målsättning är en befolkningsreduktion. Därför lanserade de den kulturella revolutionen redan på 20-talet. Men deras mål var inte bara att fördärva familjen, utan även en befolkningsreduktion. Därför satte de stop på det, med en konservativ period efter 2VK. Sedan kom P-pillret, och det var då de kunde återlansera sin gamla kulturella revolution på 60-talet. Den här gången blev det mycket mer effektivt. Och befolkningen började reduceras markant.

Glöm inte att globalisternas mål är socialistisk, alltså att staten tar hand om dig från krubba till grav. Därmed har du inget behov av att ha barn, staten ska ta hand om dig när du blir gammal. Enligt socialliberaler så är det staten som gör dig fri, även om faktumet är att det är en falsk frihet, där du är helt är beroende av staten, och med deras ansvarstagande så är befolkningskontroller det enda rimliga. Vi har sett det under Hitler, Stalin, Mao osv. Eutanasi och abort blir därmed rimlig i det ansvarstagande sammanhanget.

Det är på det viset som den globala eliten kunde långsamt men säkert lansera sina ideal i en Modig Ny Värld, med lättillgänglig sex, men utan barnafödande. Det är tack vare sitt sociala ingenjörskonst som de lyckades med alla dessa effektiva attacker mot de konservativa värderingarna.Den socialliberala eliten i Stockholm ser inte bara ner på de värdekonservativa lantisarna (sverigedemokraterna), de avskyr dem. Tro inte att det att SD inte släpps in till Nobelmiddagarna bara handlar om SD:s syn på invandringspolitiken och mångkulturen. Nej, nej, nej, SD är ett hot mot hela deras bygge. Något de jobbat på i över hundra år nu. Det har gått så bra, och nu kommer plötsligt "bakåtsträvare", alla dessa okunniga och främlingsfientliga simpla människor som inte förstått progressivismens förträfflighet.

2 kommentarer:

 1. Parasiter dör snabbt efter att värdkroppen dör.
  Förhoppningsvis hittar den ingen ny värdkropp att förgöra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom ihåg att det är så globalisterna ser på dig.

   Radera