onsdag 23 maj 2012

1 av 33 känner till Bilderberg.

Mark Dice har varit ute och gjort en blixtundersökning av hur många han kunde hitta som kände till Bilderberg. Viktigt att påpeka är att han var i ett ganska fint område och att han pratade med välutbildade, städade människor som uppenbarligen tillhör medelklassen. Trots detta så var det bara 1 av 33 som kände till Bilderberg, denna grupp som vid det här läget borde betraktas som ett ganska mainstream fenomen jämfört med andra ämnen kring Novus Ordo Seclorum som jag och några fler brukar skriva om. Alltså bara lite drygt 3% av människor från ett väl etablerat område kände till detta ändå hyfsade mainstream fenomen. Den siffran skulle nog sjunkit rejält om Dice gjort undersökningen i de fattigare områden, garanterat.

Jag skulle även gissa att siffran är dessutom ännu lägre här i Sverige främst på grund av den enorma tilliten som folk här har till eliten. Men även bland dom som känner till Bilderberg, så är det ytterliggare en, än mindre, liten minoritet som verkar förstå deras kommunistiska (och antikapitalistiska) agenda.


4 kommentarer:

 1. Instämmer i det du skrev.

  Ljusglimten tror jag är att eliten förnyas med varje ny generation. Den utbildas i högskolor. Det är i högskolemiljön som eliten formar sin framtid. Det behövs organiseras en rörelse som engagerar välutbildade idealister att förbättra världen. De går i spetsen och får "svagare" grupper med sig.

  SvaraRadera
 2. Postat 13:33! Förklara dig.

  SvaraRadera
 3. Fast seriöst, Bilderberg har Mona Sahlin i sin skara, Bilderberg har Reinfeldt i sin skara.

  Det är inte elitmänniskor, Reinfeldt klarar ju inte ens av att sköta sitt egna hem med fru som övergett honom, då är man per definition inte Elit.

  Den klentbegåvade expo-skökan Sahlin är inte direkt något geni, snarar en sorts transsexuell Åsa-Nisse, med fabläss för kommunist chilenare och klarar inte ens av att parkera ordentligt och inte heller betala sina parkeringsböter (över 100).

  Om Bilderberg är något framstående hos Satan så tappar jag all respekt för min fiende om Bilderberg är det tyngsta han kan skrapa ihop så framstår hans rike som ett gigantiskt korthus som vem som helst kan blåsa omkull.

  Det är skamligt hur patetiskt Bilderberg är, det finns ju ett flertal svenska clowner till som är medlemmar i denna pajasorganisation.
  Av pajasar för pajasar, nåväl de må vara rika men rikedom kan inte tvätta bort pajaskaraktärsdraget, jag menar titta på Bill Gates, extremt rik men fortfarande samma tönt som han var i mammas garage.
  På samma sätt som Hank Williams Sr. sjöng
  Wealth Won't Save Your Soul
  http://www.youtube.com/watch?v=pswd8kA9tKQ

  Luke 12:16 And he spake a parable unto them, saying, The ground of a certain rich man brought forth plentifully:
  Luke 12:17 And he thought within himself, saying, What shall I do, because I have no room where to bestow my fruits?
  Luke 12:18 And he said, This will I do: I will pull down my barns, and build greater; and there will I bestow all my fruits and my goods.
  Luke 12:19 And I will say to my soul, Soul, thou hast much goods laid up for many years; take thine ease, eat, drink, and be merry.
  Luke 12:20 But God said unto him, Thou fool, this night thy soul shall be required of thee: then whose shall those things be, which thou hast provided?
  Luke 12:21 So is he that layeth up treasure for himself, and is not rich toward God.

  SvaraRadera