söndag 10 mars 2013

Ytterliggare en anledning till varför eliten avskyr SD.Globalisten, tillika socialistisk elitist,
Bertrand Russell. 
Boken ni ser oven är ett måste om ni vill förstå varför den globala eliten så ihärdigt demoniserar våra kärnkraftverk! Minns ni globalisten Lord Bertrand Russell? Russell som var en eugenist, tillhörande det socialistiska Fabian Sociaty i City of London Korporationen, var lika besatt av sina malthuseanska tankegångar som sina socialistiska och elitistiska vänner i The Fabian Society, så som H. G. Wells och George Bernard Shaw. Russell förespråkade öppet, år 1921, behovet av organiserade farsot för att döda icke-önskvärda människor och kraftigt reducera världens befolkning. Det var den här mannen som skulle bli kanske den främsta inspirationskällan för de kommande miljöfascistiska rörelserna. Bland dessa kunde vi hitta Paul Ehrlech, som var instrumental för att sprida globalisternas miljöfascistiska propaganda via FN, och Aurelio Peccie, grundaren till Romklubben (Club of Rome). Det var i ett möte i Belagio, Italien, år 1968, hemma hos Rockefeller familjens hem där, där man planerade att starta Romklubben som skulle bli tankesmedjan för den kommande miljöfascistiska rörelsen. Många av de som hade investerat i Romklubbens grundande var oljebolagsägare, som gärna ville se "kriser" dyka upp, för att pressa upp priset på oljan.

Men den allra viktigaste frågan för Romklubben och övriga elit var befolkningsfrågan. Billig olja, kärnkraftverk och förbrukning av kol och fossila bränsler hade gjort befolkningstillväxten möjligt. Samtidigt växte det fram en allt starkare medelklass och nouveau riche, som hotade eliten som en framtida konkurrent. Romklubbens syfte var att i stort sätt "skapa" kriser, eller föreställningen om dessa. Det är de som ligger bakom Agenda 21, som har som syfte att implementera den nya "gröna ekonomin", som i praktiken innebär avindustrialiseringen av västvärlden. I den "gröna ekonomin" kommer det endast att finnas jobb inom service sektorn. Vi kommer inte längre att få producera något. Kontraktet som globalisterna (Bilderbergarna) gjorde med Kina på 70-talet, handlade om att låta dem ta över rollen som den industriella stormakt de blivit till idag. Sedan dess har våra jobb i väst, försvunnit till öst. Vi producerar inte längre som förr. Kineserna fick då gå med på att kraftigt reducera sin befolkning, via ettbarnspolitiken.

Den globala eliten sprider lögner om att CO2 förstör vår miljö, när det är en hörnsten för liv på jorden. Idag har vi CO2-skatter, som främst drabbar folk ute på landsbyggden. De sprider även lögner som den så kallade "peak oil", allt för att pressa oljepriserna uppåt, ytterliggare något som har som syfte att göra det svårare att bo ute på landet. De sprider lögner om "överbefolkning". Folk som går med på det sistnämnde bedrägeri inser inte att det är just dom som eliten vill bli av med. Du är inte en av dom! Tillsist, har de så klart även demoniserat kärnkraftverken med full kraft från början.

Finns det problem med kärnkraften?- Ja. Vi såg vad som hände med Tjernobl och Fukushima, men vi kan inte bara övergå till den "grön hållbara energin". Priserna på el är redan tillräckligt höga, och de kommer bara att bli högre om vi går med på elitens Agenda 21. Värst av allt kommer det att avskräcka folk från att skaffa barn. Och det är just detta som är den globala elitens prio nummer ett! Tjernobl och Fukushima var för övrigt medvetna sabotage, men jag får skriva mer utförligt om detta någon annan gång. Det jag kan säga är att man redan visste att ett våldsamt jordbävning skulle ske, det kunde man se i de olika mätningar från geologiska observationer, och vissa lyckades till och med pricka rätt datum på jordbävningen innan det hände. Det som hände hos TEPCO var ett medvetet sabotage!

Sedan dess har Romklubben mobiliserat och miljörörelsen har fått medvind för sin "gröna hållbara energi". Det är den sortens "hållbarhet" som kommer att leda till vår undergång. I Dr. John Colemans (förre detta MI6) bok, Nuclear Power: Anathema to the New World Order avslöjar han varför den globala eliten vill att kärnkraftverken ska bort.

"One of the greatest advances made by man was the discovery of nuclear energy as a source of cheap and safe electricity. It promised to transform the world within a time frame of a maximum of three decades. In order to understand world events in both the areas of politics and economics, one must have a thorough understanding of religion and secret societies which play a leading role in world events. Secret societies, more so in 2008 than ever before, greatly influence the course of momentous events. The rich and the powerful belong to secret societies that most ordinary people have never, even heard about, and it comes as a surprise to many to find out that such notable personages the Elizabeth, Queen of England is a member of a number of them, all of which play a big role in shaping the course of events. 

Nuclear power generated electricity is particularly hated by the leaders of secret societies, the men the Bible calls “spiritual men who walk in darkness and whose deeds are evil.” The Bible foreshadowed the coming of plague pandemics such as AIDS and SARS, ordained for the world’s “excess” population diminution by these leaders. Nuclear power is hated by the elite because it brings new hope to millions of people who will aspire to a better life once nuclear power is running and available in every city and town throughout the world. The very poor, the downtrodden and the unwanted see new hope in nuclear generated power, as the book goes to some length to explain, the very thing the Illuminati members are so much against. They don’t want an extension of life for those who would otherwise die at a very early age in such countries and India and China. 

The book makes it clear that if nuclear power is allowed to reach its full capacity and its full promise, the world will take on a new lease of life that will be of unmatched benefit to all people of all nations. It also makes it clear why there are powerful people who see this as an unmitigated disaster and who will do all in their considerable power to prevent nuclear power coming into full flower." 

Tänk även på att ett av de främsta målen för fiendens militär är alltid landets kraftverk. Tänk på att eliten så bestämt inriktar sig på att demonisera våra kraftverk. Tänk på att de vill göra sig av med oss.

Vad är det som sker då i Sverige idag? Vi har ett 7-klöver som redan har skrivit under Agenda 21 med sitt blod. Och de kommer att följa den även om det kommer att kosta dem väljare. Värst av allt är att vi just nu har en parlamentarisk majoritet i Riksdagen för att vi ska helt göra oss av med våra kärnkraft och övergå till den så kallade "gröna energin" (med vindkraft och solkraft och sådan Agenda 21 nonsens), då de Rödgröna V+MP+S och C är överens om detta. Det enda partiet som bestämt vågat säga ifrån Agenda 21 i punkt efter punkt har varit SD.

Det är främst här som SD blivit en mycket glad överraskning. Jag förväntade inte mig detta när jag röstade på dem 2010. Men sanningen är att de blir ett bättre och bättre alternativ inför nästa val. Och just därför fruktar jag nu att det kommer att ske en så pass omfattande valfusk som vi aldrig tidigare beskådat i det här landet mot SD. Tro mig när jag säger att landsförrädarna sitter och planerar något stort inför valet redan nu. Allt i syfte att hindra SD:s fortsata tillväxt.

Se på hur SD bryter ner miljöfascisternas patetiska propaganda i videon nedan. Jag tror att den kommer att attrahera många nya väljare. Myten om SD som ett enfrågeparti håller på att försvinna helt. SD är faktiskt nu på allvar det enda alternativet för en vettig energipolitik.


5 kommentarer:

 1. Bertrand är som en karbonkopia av flertalet av dagens så kallade nationalister och globalister.

  Han var för dekadens och perversioner, han hatade Israel med passion (här hans sista tal innan Gud hade fått tillräckligt av hans nonsense: https://www.youtube.com/watch?v=UdkBgE8tFRI ) och pratar på samma sätt om Israel som de dårarna, han var ateist och han var som du redan påpekat eugenecist, personligen tycker jag att han borde föregått med gott exempel och tagit livet av sig själv och eftersom han var evotardist tycker man att han borde insett att han var skadat gods, klen, ful, inte speciellt intelligent, jag menar han var ju verkligen inte någon av de fittest, han hade ju dött ganska omgående i ett sådant scenario, det som är så roligt med majoriteten av förespråkarna av eugenecister, de är ju själva ofta riktigt defekta varelser. Titta på de, ser ju ut som inavlade hjon hela högen och dessa inavlade hjon springer runt och förespråkar att man ska mörda folk, börja med er själva ni är ju enbart ett hinder för "utvecklingen".

  Snacka om att vara medlemmar av åsneklubben, svaga, fula, defekta tankar, besegrade idéer som ateism och liknande trams. Kejsaren är naken, wake up!

  Eller när idioten försöker tala om Gud:
  https://www.youtube.com/watch?v=asvg5Kf97Hw

  Killen sitter inte på ett enda bevis mot Gud men är tvärsäker? :D

  "Derp derp ehhhh jag tror inte Gud existerar därför existerar inte Gud" det är på den nivån de ligger sen har du alla dessa socialister i Sverige som inte ens fattar att de är socialister som apar med i det hela "Öhhh derp Gud existerar inte för det säger *insert idol professor*" "Ge mig bevis" man presenterar bevis och de springer iväg eller dampar loss och börjar diskutera katolicismens illdåd :D

  Patetiska jävlar de där ateiserna.
  De vill dö, låt de dö säger jag. Fast problemet är ju att dessa dödsälskare vill döda alla andra inte sig själva trots att det är de som springer och älskar döden hela tiden, om de tar livet av sig så slipper de bry sig om världen, som ateist är de iaf inget av värde, deras liv är komplett värdelösa och så är alla andra liv om man är ateist, livet har noll värde om deras idiotiska synsätt är sant, dags att de får in det i sina små huvuden och tar livet av sig nu på en gång.

  MEN, de vet lika väl som vi att Gud existerar annars skulle de inte ens hålla på och jiddra, de enda äkta ateisterna jag träffat de bryr sig inte om dessa frågor överhuvudtaget, de lever sina poänglösa liv och dör, de här som fäktar emot har inte fattat att deras existens är poänglös.

  Men eftersom Gud existerar så rör det sig om det klassiska kriget mot Gud då de konstant väljer att ställa sig mot Guds dekret.

  Misery loves company.

  SvaraRadera
 2. Här en annan av dessa "eliter":
  George Bernard Shaw
  https://www.youtube.com/watch?v=hQvsf2MUKRQ

  titta på honom, det där är inte någon superman som han verkar tro att han är, han skulle gå av på mitten om man slog honom med ett slag.

  Shaw och resten av "eliterna" är ju inte några übermensch, som de där Rödsköldarna, dåliga gener så det skriker om det. Rockefellers samma sak, dåliga gener.
  En annan sån här dåre är Richard Dawkins, en klen, svag och klent begåvad människa, inte heller han någon übermensch.

  En annan såna här sopa är den som Gud nyss plockade när han gav honom cancer i halsen för att han snackade så mycket skit, Hitchens. En kedjerökande alkoholist. Riktig "übermensch" hahaha.

  Här ett intressant inslag: Useful idiots
  https://www.youtube.com/watch?v=OiWdIrY_5FE

  SvaraRadera
 3. Det räcker med att gå in på WWF's FB sida. Den sekten har många följeslagare. försökte väcka uppmerksamhet med verkliga frågor som fracking men det blev nada. Frågade om 4-e och 5-e generationens k. kraft men de vidhåller att vindmöller är den enda lösning. Gav upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. WWF har väl varit en front för globalisteliten i många år nu?
   Faktum är väl att den skapades av dessa luffare?

   David Ickes tokar har en del intressant om WWF och 1001 Club:
   http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=96092

   Radera
 4. Om Kinas ettbarnspolitik, se på:
  - http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/06/29/Ny-tvangsabort-avslojad/
  - http://www.varldenidag.se/nyhet/2013/03/18/330-miljoner-aborter-sedan-1971/

  SvaraRadera