onsdag 6 mars 2013

Ockultisten Hugo Chavez är död.

"Bröderna" Obama och Chavez gör en frimurar-handskakning inför alla kameror. 


Kommunisten, papisten och inte minst ockultisten Hugo Chavez är nu död. Som en del av mina läsare redan vet, så var Venezuelas president Hugo Chavez en hedning som var aktiv inom något som kallas för santeria. Det handlar alltså om en afro-carribisk hednisk religion, eller kanske snarare vidskepelse, där det ingick att utföra en hel del, rent av satanistiska ritualer. Chavez badade i blod i sin källare som en del i en ritual.

Chavez rent politiskt för Sydamerika var Chavez avgörande för byggandet av UNASUR. Unionen av sydamerikanska länder som allt mer börjar likna EU. Det har redan kommit förslag om att införa en gemensam valuta för hela Sydamerika. Ni som är mer nyfikna gällande detta kan läsa en längre artikel som jag skrev i sommras som gällde just frimurarnas bygge i Sydamerika.

En sak är säker. En viss mulatt president är inte särskilt glad över att ha förlorat en "broder". Vicepresidenten anklagar dock CIA för att ha orsakat Chavez död. Vem vet. Men det kanske inte spelar så stor roll om det är sant, då ett kriminellt maffiagäng attackerar ett annat kriminellt maffiagäng.

FT.

PS: Är det bara jag som stör sig på mediernas gullande med Chavez just nu. Har försökt lyssna igenom vad som sägs i framför allt svenska medier, och det är knappast något negativt som de väljer att yttra. Endast att han var en retsticka mot USA, om det ens kan räknas som något negativt, annars är det bara hyllningar. 

2 kommentarer:

 1. Nej du är inte den ende men så är ju journalisterna ett gäng kommunister och vad mer du nu är.

  Klart de gullar med en av sina egna, man tycker ju att deras hanterar borde ta de i örat och inte avslöja för tydligt vilka de är, hade jag varit hanterare så hade redaktionerna de kommande månader fått många nya medarbetare. De gamla hade "flyttat utomlands". De känns så osmidiga i sin gärning.

  Vidare så finns det ju massor med skit om Chavez, dock så har ju de flesta en strikt sekulär syn på världen, de har ju ingen aning om den ockultism osv. som världsledare håller på med, de förstår inte heller att deras ritualer och så fungerar därför de utför dessa osv. dessutom har de ju fått folk att skrika foliehatt så fort något liknande kommer på tal och även skickat in sina egna dårar för att poison the well, t.ex. de registrerade demokraterna på Westboro Baptist Church som hatar alla inklusives Gud är ju klassiska såna här dårar som förgiftar brunnen. Eller varför inte en David Icke eller "Patrioten" Alex Jones som har judehatande socialister som Kurt Nimmo som anställd samtidigt som han sitter och skriker om att socialism är fel, but dude you hired an americahating socialist:
  http://www.think-israel.org/plaut.cockburn.html

  Det är humor, svart elak ond humor men humor från NWO, det blir som ett skämt från deras sida till oss som ser vad det är som sker.

  Även den här störda världssynen som många har är ju även den ond svart humor. Jämför en eller två generationer tillbaka med den som är nu, det är ju helt skilda världar, och inte kan man säga att det blivit bättre. Lite ballare teknik och så men viktiga värden är ju totalt borttrollade.

  Hade för övrigt glömt bort att Chavez är santeria utövare (vilket ju är något väldigt snarlikt voodoo/vodun

  Här en bra artikel om denna sataniska religion:
  http://beginningandend.com/j-los-black-magic-the-practice-of-santeria/

  Notera kommentarerna där olika besatta människor dyker upp och propagerar för Santeria med diverse lögner, jag menar det hela handlar ju om att dyrka demoner det är santeria, finns liksom inget att snacka om ens.

  SvaraRadera
 2. Nationaldemokraterna (nd), som påstår sig att vara emot islamisering, tycker ändå att Irans islamistledares goda vän Hugo Chavez var bra (se på http://www.nd.se/Artiklar/2013/mars/kondoleanser-till-venezuela ). Detta verkar inte gå ihop på riktigt.

  SvaraRadera