tisdag 5 mars 2013

Webster Tarpley: Beppe Grillo har svikit sina väljar - Han är en agent åt Agenda 21.

Läsare vet att jag är väldigt oense med Webster Tarpley. Han var till exempel helt ute och cyklade när det gällde USA-valet år 2012. Tarpley har annars oftast intresant insider info, därför så länkar jag än till honom.

När det gäller det Italienska valet, så håller jag inte med om hans analys, men vi lyckas ändå komma fram till i stort sätt samma slutsats. I en artikel före valet lyckades Tarpley pricka rätt i att eliten riktade all sin energi åt att försöka skada Berlusconi. Först hade man kandidater som skulle spegla Berlusconis libertarianska politik för att sno väljare. Detta misslyckades. Sedan skulle man dra igång propagandakriget via Murdoch med flera internationella medier (inklusive CIA-kontrollerade "läck"-sidan Wikileaks) med kraftigt vinklade historier om sexaffärer, följt av våldsamma demonstrationer mot honom och storföretagares (Ferraris) sågning av honom. Men detta funkade inte heller. Tillslut så dök Beppe Grillo upp för att plocka upp missnöjesrösterna som annars skulle ha gått till Berlusconi. 

Tarpley påpekar mycket riktigt ut Beppe Grillo som en agent åt Agenda 21 med sin miljöfascistiska politik som kommer att förstöra de produktiva industrijobben som finns kvar i Italien. Men vilka är det som står bakom de intensiva attackerna mot Berlusconi? Webster Tarpley gissar på CIA. Må så vara att CIA är inblandad. Men Deutsche Verteidigungs Dienst (D.V.D.) är de som egentligen drar i trådarna ända ifrån Dachau via CIA. Berlusconi pekade även ut den tyska bankmaffian som de skyldiga till att ha manipulerat marknaden, som från början var EU:s ursäkt för att genomföra statskuppen mot honom år 2011. I en artikel efter valet går Tarpley igenom lite fakta om John Kerry som nyligen blev USA:s utrikesminister. Kerry favoriserar tydligen Grillo, inte oviktigt i sammanhanget är Grillos miljöfascistiska politik. Tarpley påminner oss också om att John Kerrys fru Theresa (Heinz) Kerry närvarade vid författningen av just Agenda 21 dokumentet i Rio. 

4 kommentarer:

 1. Jag vet, jag vet om din syn på Tarpley men han är spot on i de flesta fallen (min syn). Kolla hans långa artikel på PressTV om John Kerry. Rekommenderar!

  SvaraRadera
 2. På tal om socialistapor (Webster Tarpley) har du noterat att FT verkar kryllar av socialister och kommunister?
  http://www.friatider.se/venezuelas-president-dod

  Kika in tummen upp och de kommentarer som kommit in i artikeln ovan.

  Det verkar vara riktiga förlorare på den sidan, jag menar någon åsna tyckte att FN var en judeorganisation :D
  Det skulle de 58 muslimska nationerna nog vilja veta att de är judelakejer :D

  Speciellt med tanke på alla anti-Israel resolutioner man kommit med, någon har sagt att så mycket som 25% av alla resolutioner handlar om Israel i FN, vi talar en extremt liten nation (lika stort som delstaten New Jersey) som tar upp en fjärdedel av FNs tid.

  Minns du?
  Zec 12:1 ¶ The burden of the word of the LORD for Israel, saith the LORD, which stretcheth forth the heavens, and layeth the foundation of the earth, and formeth the spirit of man within him.
  Zec 12:2 Behold, I will make Jerusalem a cup of trembling unto all the people round about, when they shall be in the siege both against Judah and against Jerusalem.
  Zec 12:3 And in that day will I make Jerusalem a burdensome stone for all people: all that burden themselves with it shall be cut in pieces, though all the people of the earth be gathered together against it.

  man blir ju mörkrädd över vissa av personerna på FT, det är inte människor som man bygger en nation tillsammans med, lika värdelösa som de de kritiserar.

  Sen om Tarpley är det inte ganska lustigt att socialisten Tarpley hela tiden är med i PressTV och RT... vi vet ju vad det är för massmedier. Som sagt två olika vingar på samma smutsiga fågel.

  Tarpley har samma trovärdighetsproblem som de han kritiserar då han som sagt är en del av samma sataniska maskin.

  SvaraRadera
 3. Sen på vilket sätt har han svikit sina väljare? Det var väl ingen hemlighet att han är gaia-efterföljare? Alltså dirt worshiper.

  Det är väl anledningen till att man röstar på en Grillo för att man är typ en sossig piratpartist miljödåre pro-sodomit?

  Du glömmer ju bort att fler och fler människor är ateister numera, att vara ateist är att vara dels själlös och dels allmänt dum i huvudet, dvs. man kan tänka sig att rösta på "a lesser evil" som Grillo, eller en Tarpley (om man kunde rösta på en sån).

  Det är ju fortfarande folk som är förlorade vi har med att göra här, därav deras totala idioti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltså Tarpley säger att Grillo sviker sina kärnväljare. Han är ganska motsägelsefull. Ena stunden kallar han Grillo för en "nedskärande" högerliberal och i nästa stund nämner han att "Black Block", alltså de italienska AFA:iterna eller den italienska autonoma vänstern, stödjer Grillo.

   Hur som helst har han rätt i att Grillo är en bedragare och att eliten satsat allt på att krossa Berlusconis kampanj.

   Radera