onsdag 13 mars 2013

Första jesuiten någonsin att bli vald till Påve!

Jesuiter Ordens soldat Jorge Mario Bergoglio blir historisk som den första jesuiten någonsin att väljas till Påve. 


Jesuiterna visar nu tydligt sin styrka i och med beskedet att en av deras egna, nämligen jesuit soldaten Jorge Mario Bergoglio från Argentina, blir vald till Påve. Han blir alltså första Påven genom tiderna att tillhöra Jesuiterorden. Vad detta kommer att innebära återstår att se. En gissning är kanske att Italien tvingas stanna kvar inom eurozonen trots tidigare spekulationer. Men katolska kyrkan kan få uppleva en del förändringar. I övrigt verkar det som att Angelo Scola blev skraj då han kände till om mordhoten mot honom. Vi bör även ha i åtanke att den här Bergoglio har dålig hälsa. Vilket tyder på att Jesuit Generalen (Svarta Påven) Adolfo Nicholas satsar på en kortvarig Påve som smidigare kan förbereda saker och ting för den kommande Nya Världsordningen.

Jag tycker det är lustigt hur svensk media så gärna vill se en mer liberal Påve. Samtidigt som de felaktigt stämplar Påven som "konservativ". De har tydligen inte studerat Vatikanens relation till UNICEF, UNESCO och andra organisationer som arbetar för aborter, homosexuella, och "kvinnoemancipation" med Agenda 21 som främsta mål. Jag föreslår att folk studerar Alberto Riveras verk, då han avslöjade hur Vatikanen arbetat för ökade aborter.

Och sedan har vi de fullständigt inteligensbefriade dårar ute på nätet som kallar Vatikanen för "bakåtsträvande". De får ha i åtanke att Vatikanen är bland de mest högteknologiska områden i världen. Jesuiterna kontrollerar de allra senaste inom vetenskap och teknologi. Och det är de som ivrigast stödjer evolutionsteorins alla lögner, som ursprungligen kommer från de gamla hedniska idévärlden från antiken. Vatikanen är den mest progressiva kraften på den här planeten. De vill dock ogärna visa upp detta, än så länge. De måste ha kvar alla sina suckers, som fortfarande tror att den romerska kyrkan är en konservativ högborg. Mycket tråkigt för dem.

Jesuiterna är de främsta luciferianerna som finns. De kontrollerar Vatikanen, och har sina rötter inom templarism, precis som frimurarna. Vatikanen kontrollerar frimurarna i så väl väst som öst via sina Tempel Riddare (Knights of Malta ect.). Och de avskyr Guds Ord då de är hedningar som dyrkar Lucifer. Därför är det inte så konstigt att de ständigt attackerar de riktiga översättningarna av Guds Ord som återfinns i King James Version Bibeln och Genéve Bibeln.

Om ni fortsätter i ert letande efter den verkliga makten bakom den Nya Världsordningen, kommer ni så småningom upptäcka att alla vägar leder till Rom! (Skökan från Babylon!)BBC, FT.

Jesuiternas IHS-symbol sägs stå för Iesus Hominum Salvator, fast jesuiterna vet om att det i själva verket står för Isis Horus Seth. De är som sagt hedniska i Vatikanen. 

12 kommentarer:

 1. Det här var en ovanligt dum blogg.

  Foliehatten på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hosea 4:6 (KJV)

   My people perish from a lack of knowledge.

   Radera
 2. Tack för mycket intressant info. Ska bli intressant se om paret Ulf och Birgitta Ekman, på samma sätt hylla den här påven som en stor gudsman som sin företrädare.
  Nej, din blogg är inte alls dum, men någon hade visst ömtåliga tår. Bra blogg!

  SvaraRadera
 3. Påvens CV.
  http://itccs.org/2013/03/13/accused-criminal-becomes-first-jesuit-pope-cardinal-jorge-mario-bergoglio-tainted-with-dirty-war-allegations-new-pontiff-of-rome/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra info där. Bergoglio har tydligen varit en väl meriterad elit soldat åt jesuiterorden.

   http://www.youtube.com/watch?v=vlhe4NbMAjA

   Radera
  2. man blir aldrig nominerad om man inte är kriminell.

   Radera
  3. Jag misstänker att du inte varit i närheten av en katolik, än mindre en jesuit, eftersom du inte har koll på grundläggande fakta.

   "Vatikanen kontrollerar frimurarna i så väl väst som öst via sina Tempel Riddare (Knights of Malta ect.)."

   Katoliker som går med i frimurarna befinner sig principiellt i synd och får inte ta emot kommunion (nattvard). Katolska kyrkan har upprepade gånger fördömt frimureriet sedan 1738, senast 1983.

   Om du med "Knights of Malta" menar Suveräna Malteserorden, så är det lika tokigt: Det är en riddarorden instiftad för tusen år sedan och har inget med frimureriet att göra.

   Eftersom Malteserorden är en katolsk organisation är det i princip oförenligt att vara riddare av orden och frimurare.

   Radera
  4. Du visar en gränslös ignorans. Frimurare har sin bas i den Skotska Riten som grundades av kvarlevorna av Tempelriddarna som fanns kvar efter Jaques de Molay.

   Frimurare, Rosenkreuzare och Jesuiter har alla sina rötter inom Templarismen. Om vi tar till exempel jesuiterna, så är de ett continium (fortsättning) av Aragons Tempelriddare från Spanien.

   Det är Tempelriddarna som grundade de första moderna bankerna och har dominerat den ekonomiska världen via sina korporationer. En del av dem blev sedermera frimurare, men lojaliteten till Riddarorden består. Och Riddarordens lojalitet är endast till Påven via Knights of Malta.

   Att öht hävda att Rom skulle vara emot frimureri är ett ignorant påstående när man inser att frimurarlodger finns inom självaste Vatikanstaten! Studera Grand Lodge Ekklesia. Där umgås Vatikanens alla frimurare.

   Det kan vara svårt för vissa att ta emot sanningen, men ni vägrar väl inse att Vatikanen, byggt på Janusberget, är hedendomens främsta högborg. De är mästarna på ockultism, därför är de mästare över frimurarna.

   Radera
  5. Frimureriet har sin bas bland riktiga murargillen, som kom att anta hedersmedlemmar. Skotska riten - och andra riter med tempelherrekoppling - kom till när frimureriet började överfördes från Storbritannien till Frankrike. Det har att göra med skillnaden i adelssystem. I Storbritannien har endast en person i en släkt titel och adelskap, övriga är "gentry" eller borgerliga. I Frankrike fick alla söner ärva titel och adelskap. Det gjorde att adeln var betydligt större i Frankrike. För en fransk adelsman var det inte särskilt attraktivt att nedlåta sig att vara "du och bror" med en borgerlig genom att bli frimurare. För att öka attraktiviteten hos frimureriet införs _legender_ om att frimureriet har en tempelherrekoppling. Genom den legendariska riddarkopplingen blev det lättare att rekrytera adel, eftersom den på ett sätt att alla inte var bröder, alla lyftes upp och blev riddare.

   Det finns ett stort antal föremål som dök upp under 1700-talet och 1800-talet (Larmenius Charter) som ska "bevisa" att legenderna är historisk sanning, men bevisligen är dessa försmål efterhandskonstruktioner, förfalskningar.

   Tempelherreorden upplöstes för evigt 1312. Tillgångarna fördes över till dåvarande Johanniterorden, vilket idag närmast är katolska Malteserorden samt de fyra Johanniterordnarna i Johanniteralliansen. Tempelherreorden var inte grundare av bankväsendet. Frön till bankväsende fanns långt tidigare och verkliga banker, italienska familjer, slog igenom först efter Tempelherreordens upplösning.

   Grand Lodge Ekklesia, har kollat: finns inga solida källor utan det fantasier hos konspirationsteoretiker. Fakta är att katoliker som är frimurare befinner i syndigt tillstånd och får därför inte delta i nattvard.

   Radera
  6. Tempelriddarna dyrkade Baphomet. Och fick sina lärdommar från saracenerna. Vad frimurare hittar på för legender är irrelevant. De dyrkar samma Babylonska kult som resten av den Romerska Kulten.

   Tempelriddarorden kom med bankväsendet från det Heliga Landet under medeltiden, långt innan de italienska svarta adligheten etablerat sin ställning senare under renässansen.

   Grand Lodge Ekklesia finns och har till och med erkänts av Påven.

   Radera
 4. Ha, ha! Jag gillar konspirationstroende! Alla biologer och katoliker och alla andra i hela världen gaddar alltså ihop sig och ljuger om evolutionen! Fantastiskt! Tror du på det själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låt oss börja här.

   Kan du något om den Luciferianska Doktrinen? Kan du inte det, så föreslår jag att du sätter dig ner och pluggar ett tag, tills nästa gång du väljer att kommentera här.

   Radera