onsdag 6 mars 2013

SD ifrågasätter miljöfascisternas dyra vindkraftverk.Det handlar om en artikeln skriven i Barometern, av patrioten och SD:aren Thoralf Alfsson, förra veckan som ifrågasätter subventionerna för vindkrafterken och därmed även med största förmodan dess existens då de knappast tillför nog med energi.

Må jag påminna er om att vindkraftverken är ett fenomen som är kopplad till den så kallade "nya gröna ekonomin". Alltså den från Agenda 21 som jag skrivit om tidigare vid flera tillfällen. Vet ni inte vad det är, så är det verkligen dags att vakna! Agenda 21 är den globala elitens absolut mest prioriterade uppgift!

Nedan har ni en video från UKIP från 2010 som avslöjar bedrägeriet med vindkraftverken. Ha även i åtanke på att hela motivationen till de dyra subventionerna till vindkraftverk är just klimatbluffen.Akta er även för organisationen ICLEI. De är väldigt aktiva på lokal nivå. Konfrontera gärna politikerna i din kommun om de är positivt inställda till organisationen. Och försök informera folk om vilka ICLEI är. De har som syfte att lansera Agenda 21 på lokal nivå, för att få transitionen till en "grön ekonomi" att verka som en gräsrotsrörelse.För er som vill läsa mer om detta, kan ni klicka på "Agenda 21" bland ettiketterna nedan. Eller läsa en längre artikel jag skrev i ämnet här.

Läs om klimatbluffen hos TCS. Och läs även Thoralf Alfssons blogg.

2 kommentarer:

  1. Vill tipsa om en ny länk i Agenda 21 ämnet : http://www.youtube.com/watch?v=WrdmjBAX0E0

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag såg det. Dessvärre tillhör hon bara ett pytte litet regionalt parti, som är endast aktiv i södra Australien.

      Radera