tisdag 12 mars 2013

Bolsjevikerna som styr Dalarna tänker avbryta sitt eget "sparpaket" och tigga om mer pengar från Stockholm efter rejäla skattehöjningar.

Dalarnas bolsjeviker tänker tigga om pengar från Stockholm, eftersom de vägrar genomföra sina egna "besparingar". 


De Rödgröna bolsjevikerna som styr Dalarna vägrar nu genomföra sina egna "besparingspaket". De fortsätter att storsatsa dalmasarnas beslagtagna pengar in i svarta hålet som kommer att fortsätta att suga upp länets resurser så länge det regionala styret inte klarar av att genomföra ordentliga besparingar, och underlättar för privatfinansierad vård och förenkla för välgörenhet.

De Rödgrönas löjliga krispaket gick ut på att kraftigt höja skatterna och spara en mindre bråkdel på ökningen av utgifterna. Nu blir det bara skattehöjningarna som kommer att bestå. Sparandet blir ytterst minimal. Ingalill Perssons (S) RödGröna styre har kommit fram till att sitt eget förslag om besparingar inte var "realistiska eller genomförbara". Något som rent av är skrattretande. Som konsekvensanalys har Ingalill kommit fram att det är "tufft" (OBS inte ett skämt!). Dalarna kommer enligt de rödgrönas förslag nu att slösa bort ytterliggare 120-130 miljoner kronor!

Detta ska sättas in i sammanhanget där länstyrelsen numera beslagtar 250 miljoner kronor i skattehöjningar. Men inte ens det räcker för den politiska adeln att fortsätta slösa dalmasarnas pengar. Nu ska Ingalill och sina rödgröna vänner tigga till Stockholm om en bailout. Alltså, nu ska inte bara Dalarnas skattebetalare stå för Ingalills pinsamma misskötsel av sitt uppdrag, nu ska även övriga Sveriges skattebetalare också straffas.

Dalarna ligger nu i underskott med drygt 883 miljoner kronor, och med en växande skuldbörda. Fortsätter det så här, kommer Dalarna att nå 1 miljard i underskott innan året är slut.

Tänk nu vad sjukvård till illegala kommer att innebära för Dalarna. Jag slår vad om att Ingalill och sina bolsjeviker kommer att se som enda lösning att höja skatterna ytterliggare innan året är slut. Även slöseriet kommer att öka. Och de produktiva jobben kommer att försvinna. Frågan är om rödgröna politiker någonsin kunnat tänka på konsekvenserna för vad de ställer till med. Det viktiga nu är att vi påminner alla dalmasar om vad Ingalill och de RödGröna ställt till med. Och att vi kräver att de övriga i oppositionen gaddar ihop sig, ty det viktigaste för Dalarna nu är att göra sig av med de galna kommunister som vanstyrt Dalarna alldeles för länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar