söndag 31 mars 2013

Påsken (Ishtar) och Julen (Saturnalia) har INGENTING med Kristendom att göra!

Det sägs att den som inte kan sin historia är dömt att upprepa den. Det är ganska lustigt hur humanister talar om vissa sanningar och menar att vi kristna ska ha snott deras Babylonska högtider. Detta är så klart en sanning med modifikation, helt för att försöka smäda Kristendomen, globalisternas främsta mål, för att skapa deras hedniska/luciferianska världsreligion, som är fundamental för att en Ny Världsordning ska kunna förverkligas. Faktumet är att det var de hednsika som faktiskt snodde Kristendomen för att fortsätta fira sina Babylonska högtider.

Sanningen är att det hela går tillbaka till en man. Konstantin I. Kejsaren över Romarriket. Myten som vi får lära oss i historia är att han "konverterat till Kristendomen". Detta är så klart ren lögn! Denna "konvertering" var ett sätt att subversivt kunna ta över Kristendomen. Efter mötet vid Nicea kom man överens med 220 överpräster om att enas vid vissa unversella grunder för den "kristna" tron. Och där och då så formades den Katolska (Univesiela) Kyrkan. Det är just här, då man hävdar att förtrycket mot kristna skulle ta slut, som den kom igång på allvar. Inga skulle få avvika från den Romerska Kyrkan.

Den Romerska Kyrkan erövrade själar som redan var erövrade, då de alla var hedniska. De valde att fortsätta med de gamla hedniska högtider som Påsk (Ishtar) och Jul (Saturnalia). Endast de kristna var de enda som avstod från att fira dessa Babylonska högtider.

Låt oss först slå fast för folk att den så kallade "kristna" Påsken har inget med Jesu korsfästning och återuppståndelse att göra. Den så kallade "kristna" Påsken som vi firar har istället med hedningarnas vårblot att göra. Det "vi" firar är Ishtars dag. Vilket är i praktiken en sexuell kult. Därav symbolismen med kaninen och äggen, som både är kopplade till fruktbarheten.

Påsken firades med ägg och kaninen långt innan Kristendomen kom till. Ishtar var Drottningen över Babylon, och är främst kopplad till fruktbarhet. Hon lärde ut att mångudinnan hade en 28 dagars menstruationscykel. Hon menade då att hon hade kommit ner från månen i en gigantisk ägg, som landade i Eufrat floden.

Ishtar (eller Samiramis beroende på vilket land man befinner sig i) gifte sig med Nimrod. När Nimrod dog, sade Ishtar att han hade gått till solguden Baal. Ishtar hade blivit gravid och menade att det var Baals solstrålar som hade gjort henne gravid. Hon födde en son hon döpte till Tammuz. Tammuz gillade kaniner.

Alla hedninska civilisationer har en liknande variant. Men de firar alla denna hedniska Påsk. Tammuz precis som sin far, blev en jägare. Men dödades en dag av ett vildsvin. Ishtar berättade då att Tammuz hade förenat sig med Baal. Ishtar är alltså Skökan från Babylon. Ishtar sade att blodet från Tammuz hade fallit över en stubbe. Och att sedan stubben återuppstod till liv och växte på nytt till ett nytt träd. Ishtar krävde att man under 40 dagar skulle sörga Tammuz död innan årsdagen. Under den tiden skulle folket tvingas att fasta och göra ett "T" kors över sina hjärtan. På söndagen krävde Ishtar att man skulle äta svin.

Observera att den judiska Påsken sker vanligtvis senare i jämförelse med den så kallade "kristna" Påsken. Vi vet att Jesus sista måltid var just under den judiska Påsken Pascha. Så både korsfästelsen och återuppståndelsen skedde mycket senare! Enligt Matteusevangeliet bör vi som kristna högtydliggöra den judiska Påsken. Det är den enda verkliga tydliga påbuden om ett visst högtid som bekräftas i Första Korintbrevet 5:7. Se videon nedan som förklarar det hela i detalj.Vad gäller Julen så är det samma sak där. Ytterliggare en hednisk/Luciferinask firande. Det är i stort sätt samma story där, fast en annan variant. Återigen en hednisk sexualritual bundet till fruktbarheten precis som firandet av Ishtar. Men nu handlar det om vinterblotet istället. Under dessa högtider som fanns långt innan Kristendomen, så gjorde man även människooffer. Börjar ni förstå varifrån eliten får sina tendenser ifrån? Tror ni att de sysslar med ockultism, sexuella riter och människooffer bara för att? Nej, nej, detta är på fullaste allvar.

Sen bör även nämnas att Jesus föddes inte ens i december till att börja med. Kolla på videon längst ner för att förstå hur det hela ligger till.

Men eftersom ni inte läser Bibeln, och de översättningar ni har tillgängliga inte är korrektöversatta från det gamla grekiskan, så kan de enkelt manipulera er. Vi firar varken födelsedagar, eller Jul, eller den Babylonska Påsken, om vi på allvar är kristna.

Även hedningarna/ateisterna/luciferianerna är minst lika blåsta, kanske till och med värre. De har oftast ett behov av att vilja ta avstånd från den Katolska Kyrkan (med rätta). Men dessa nyhedningar firar exakt samma högtider som de gamla hedningar i Vatikanen. Hahaha! De är alla lika blåsta, då de tror att Vatikanen är svag, och håller på att förlora. Vatikanen är och har alltid varit för den utveckling som sker idag med ökad homosexualitet och aborter. Ty de har alltid varit progressiva hedningar.

Det finnes ingen större hedning än den Romerska Kyrkan, som än idag via sina lojala Knights of Malta "blodlinjer" härskar över globen via City of London Korporationen (aka New Jerusalem).


4 kommentarer:

 1. Påsken är ju en fusion av Pascha och Ishtar.

  Man har alltså alltså tagit delar av Passover och sammanfogat de med Ishtar.

  Resultatet ser vi nu.

  För att ta Passover så var ju det ett exempel på vad Jesus gjorde, en så kallade typologi.

  De satte blod på dörrposterna så passerade Dödsängeln ditt hus, det Jesus gjort är ju att infoga alla de som tror i sig själv, det vi brukar kalla imputerad rättfärdighet, man har fått Jesus rättfärdighet och därav är du skyddad från den vedergällning som kommer över världen för dess synder.

  Finns fler exempel på detta i Bibeln, Noas ark är en sån här typ av Jesus, där Noa med familj stängs in i arken medans världen utanför går under.

  Typology är riktigt intressant som studieobjekt.
  https://www.christiancourier.com/articles/126-a-study-of-biblical-typology

  sen så kan man se dessa så kallade högtider som öppet kort till att evangelisera folk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Jag glömde säga det, oerhört viktigt!

   Det går bra att evangelisera folk via dessa så kallade högtider. Mycket riktigt!

   Radera
  2. Jupp det är ju som upplagt för evangelisering.

   För övrigt du som gillar Geneveöversättning, just Easter är ju något som de misslyckats med i översättningen.

   I Acts 12:4 ska det vara Easter inte Passover som det står i Geneve.
   Endast King James som får till det rätt som använder just Easter.

   Två bra artiklar i ämnet:
   http://www.av1611.org/kjv/easter.html
   http://www.av1611.org/kjv/easter2.html

   som även berör skillnaderna mellan Passover och Ishtar/Easter.

   Värt att påpeka är att Ishtar ju är ett av namnen på Mystery Babylon, hon kallar sig ju även Diana, Isis, Ashtaroth (troligtvis från det vi fått ordet Tarot ifrån), Shing-mo, Queen of heaven, The virgin, osv.

   Det som svenskarna har fått rätt i är iaf att man använder ordet påsk, dvs. en översättning av pascha. Men inte så mycket annat tyvärr.

   Radera
  3. Jag undviker all tjafs mellan Genévebibeln och KJV.

   KJV må sakna vissa delar som avslöjar Rom. Medans Genévebibeln har oerhört viktiga fotnötter när det gäller detta. Genévebibeln har kanske valt fel ord beroende dock på vilken års variant. 1560 är den jag föredrar. När det gäller KJV så är det AV1611.

   Men det viktiga är att båda avslöjar just Mystery Babylon. Detta är det väsentliga som jag ser det. Det finns onödigt mycket osämja mellan anhängare av Genévebibeln och KJV. Helst ska man ha båda Biblar.

   Radera