onsdag 3 april 2013

Viktigt att förstå när det gäller Nordkorea.

Enligt hans klasskamrater i Schweiz på 90-talet, så var Kim Jong-un ganska duktig på basket. 


Kim Jong-un håller på och hotar med kärnvapenkrig. Hur kommer det sig att en patetisk diktator kan hota världens mäktigaste militära stormakt med ett kärnvapenkrig? Ja, sanningen är inte att han hotar någon stormakt. Kim Jong-un hotar med att fögöra minst en storstad. (Mest sannolikt är Hawaii). Men vi talar nu om en stängd diktatur, med ytterst liten utveckling alls. Hur kan de få tag på eller ens utveckla kärnvapen? De flesta skulle nog peka på Kina, eller möjligvis Ryssland. Men jag tycker att vi kan peka fingret någon annanstans.

Må jag påminna er om att Kim Jong-un utbildades i Schweiz. Och Schweiz är också landet där Kim-klanen brukar spendera sina semestrar. Och när man studerar det hela lite noggrannare så inser man att det finns fler kopplingar, och även en mycket viktig vad gäller just utveckling och ny teknologi.

Den multinationella korporationen ABB är baserad i Zurich, Schweiz. ABB är en av Bilderbergarnas främsta korporationer inriktad i energi och ny modern teknik. Ledande figurer är till exempel Bilderbergaren Percy Barnevik, den jesuittränade Trilateralaren Peter Sutherland och självaste (Sithlorden) Donald Rumsfeld.

Just den sistnämnda var mycket aktiv i att föra över viktiga system och redskap till olika Nordkoreanska kärnkraftsverk år 2000. Så, då kanske vi förstår varför Nordkorea kunnat komma ikapp med sin kärnvapenutveckling. Nu har de kommit så långt att de kan börja hot sina "fiender".

Börjar ni nu förstå att allt detta var meningen från början? Att Nordkorea kommer att börja bomba (Hawaii) är en säker sak. Men Kim Jong-un ska nog vänta på order från sina chefer (läs Knights of Malta) innan han gör något. Han håller på och hotar, endast för att han har fått tillåtelse att göra så.

6 kommentarer:

 1. Något som glöms bort är att det är Nordkoreaner, enligt GPS-reading som trackat och skickat ut en hel del av de mail som utåt sett ut att komma från Kina. kollar man ip-adresser med de gamla öppna programvarorna så hamnar man söder om gränsen mot Kina.

  SvaraRadera
 2. Tyvärr, Nord Korea har ingen chans i den här cirkusen, Kim Jong Un är en valp som man borde slänga i väggen!

  SvaraRadera
 3. Är väl som med t.ex. Bill Clinton och hans överlämnande av högteknologi till kinserna, man talar ju om att kineserna är "så briljanta och smarta" man glömmer dock bort att alla precis alla kommuniststater fuskar när det kommer till precis allt, IQ test=fusk, Sport=fusk, Militär=fusk, Produktion=fusk (och i Kinas fall så står man själva bakom alla piratprodukter) och dålig hållbarhet=mer cash. Räcker med att titta på hur det ser ut i Kina, hur smutsigt och äckligt det är, det är tydliga tecken på LÅG intellgens.

  Jag menar Bill Clinton överlämnade teknologi som kinserna inte kunde klura ut hur mycket de än försökte, de var helt enkelt för korkade, för inkörda i sin cementerande kommunistiska världsbild för kommunistiska nationer stannar i utvecklingen som en del av Guds förbannelse för den nationen. Hela tiden måste det in saker utifrån för att få Kina att rulla, en förlustaffär helt enkelt.

  Samma sak med kinesiska spioner som kommer hit, otroligt burdusa och extremt mycket bonnlurkar. Man tänker "är detta de tunga spionerna de har, t.o.m. japanerna hade smartare spioner än så här"

  Man bygger sig helt enkelt "fiender", vilket i sig är korkat då det redan finns riktiga fiender som t.ex. alla muslimer, alla muslimer följer koranen och koranen säger åt de att konvertera, förslava eller mörda alla andra, en klockren fiende att slåss mot och krossa, i snabb eller långsam takt vilket man nu vill utan att behöva bygga upp en fiende, Kina istället för att förflytta alla sin produktion dit och bygga upp de så kunde de satsat på Taiwan och krossa kommunistkina som en lite fjärt.

  Men detta är om vi skulle se på situationen sekulärt, spirituellt så är det som sker inte förvånande. Det handlar först och främst om för de att förbereda sig inför den tid när Jesus kommer tillbaka för att krossa alla dessa plåtmarionetter och resten av satans trälar. Jag menar man säger att kommunisterna är deras fiender sedan flyttar de alla sina sina fabriker dit och man låter kommunister äga massmedia och multimedia... så mycket för det "kriget" :D

  Det mest intressanta är att denna potemkinfasad fungerar.

  ABB - Asea Brown Boveri... där har du ju en direktkoppling till Sverige och svensk kärnkraft via Asea.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Asea
  skönt där även med den ockulta svastikan som symbol.
  http://en.wikipedia.org/wiki/ABB

  Var det inte ABB som byggde bunkrar åt Saddam Hussein också? Har något vagt minne av det. Det var något de byggde åt Saddam Hussein.

  Verkar vara ett korrupt företag iaf:
  http://www.bloomberg.com/news/2013-02-06/abb-wins-dismissal-of-suit-over-hussein-oil-food-program.html

  Rumsfeld var ju nere och härjade i Irak:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Rumsfeld

  Jag kände inte till att man var först med syntetdiamanter men vem som helst som inser att Noahs flod skett vet ju att det är så diamanter skapas, genom press så egentligen är det ju inte syntetdiamaner utan helt enkelt riktiga diamanter dock kanske inte lika fina som Guds diamanter.

  Samma sak med olja, gas osv. något som vissa klurat ut att man kan skapa olja av biologiskt material, man skulle kunna pressa fram det mesta men men ateister är riktigt så smarta som de vill ge sken att de är. Lite som PK folk som inte kan erkänna att massinvandring är skadligt lika lite kan ateister erkänna att Guds metod är det som gäller och därför kommer de förevigt vara förlorare.

  SvaraRadera
 4. Vidare om nu alla dessa kommunister, muslimer och annat slödder var fiender till dessa ockulta eliter, skulle de verkligen låta de studera på deras universitet, låta de handla av de, låta de ens komma in i deras länder? Givetvis inte, man hade svält ut dessa och på så vis skapat sig det krig man vill ha.

  Som det där med att Tjockis-Kim fick komma och gå på universitet i Schweiz, jag menar det är det ultimata hyckleriet att han står hemma i sitt pissland och propagerar mot "Väst" samtidigt som han går och utbildar sig där :D

  Så patetiskt. Folk verkar ha någon sorts kollektiv hjärnblödning när de inte klarar av att se det uppenbara. Mest troligt för att de är ateistidioter.

  SvaraRadera
 5. Ja annars hade de väl skickat något liknande Stuxnet till dom för längesen.

  SvaraRadera
 6. massor med retorik som rökridå. Är inte allt om det finansiella pyramidspelet? har läst en intressant info. vet ej hur pass tillförlitligt det är men alltid bra att dela det med andra.
  http://www.myspace.com/tom_heneghan_intel/blog

  SvaraRadera