lördag 6 april 2013

Kommer bankmaffian att inleda årets ekonomiska kaos i fjärran östern?

Ponera att Max Keiser har rätt i sin profetia om att 2013 års krasch kommer att komma vid slutet av april. Låt oss ge honom lite marginaler och säg att det händer kring det luciferianska Valborg/illuministiska Första maj, där någonstans.

Frågan är då varifrån det hela kommer att dra igång. Kan det vara så att det blir i fjärran östern? Mycket kan tyda på det nu när Bank of Japan (Japans centralbank) chockade marknaden i dagarna när de avslöjade sina planer på en radikal stimulanspaket (läs massvis med kvantitativa lättnader, alltså sedelpressen kommer att dra igång som aldrig förr). Det kan ta en stund innan marknaden reagerar. Men ett tips är att kolla efter när till exempel Angela Merkel drar sina miljoner från Japan. Det kan tyda på att det är dags.

Det kan mycket väl bli kaos i hela fjärran östern, i synnerhet om Korea-krisen håller i sig. För er som inte vet, så är Seoul en viktig stad för illuministerna, i synnerhet när det gäller underhållningsindustrin. Det är liksom Asiens Hollywood. Att K-Pop har plötsligt fått så mycket uppmärksamhet på senare år är ingen slump. Frågan är om vi kanske någon gång redan under vår livstid kommer att få se den koreanska halvön förenas. Den ekonomiska kraschen kan trigga lite reflexmässiga aggeranden, medvetna eller ej. Kanske det är meningen att Kim Jong-un ska bli Nordkoreas sista ledare.

Men ett eventuellt regionalt krig kan dra in flera länder. En sak är säker. Om det sker på det här sättet, så bör vi återgå till att se på vilka det här kommer att drabbas värst. Svaret är Japan. Japanerna drabbades hårt först då D.V.D. (Deutsches Verteidigungs Dienst) spridit lögner om Toyota, sedan kom (sabotaget i) Fukushima, som helt ruinerade japansk industri. Många japanska storföretag har faktiskt tvingats slå ihop sig med koreanska för att överleva.

Att årets ekonomiska krasch skulle inleda i Japan, följt av en eventuell regional konflikt, skulle nog helt neutralisera Japan. Och hela fjärran östern skulle tvingas satsa på krigsindustrin. Vilka gynnas då, om inte just de tyska industrialisterna? Kom ihåg att det är meningen att EU ska få genomlida ekonomiska konvultioner innan tyskarna (Fjärde Riket) lanserar ett förstärkt EU. Då kommer plötsligt pendeln att svänga till Eurons fördel. En joker i detta är ifall det blir omval i Italein eller inte, och vem som eventuellt vinner valet där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar