måndag 15 april 2013

David Cameron -- En agent åt den tyska bankmaffian.Ytterst få läsare (tror jag) har hört talas om Common Purpose. En organisation som är mest känd för att agera som en hjälporganisation i England. De är dock i själva verket en skapaelse av Deutches Verteidigungs Dienst (D.V.D.). Som förlängd arm arbetar de med att expandera EU:s socialism till att bli en gräsrootsrörelse.

Tidigare så var de socialistiska tankesmedjor främst aktiva inom Labourpartiet. Men tack vare Common Purpose, har de expanderat in i Liberal party, och nu senast med David Cameron även in i Tory partiet. Att betrakta Cameron som konservativ är så klart felaktigt. Han tillhör nämligen den progressiva falangen inom partiet, alltså inte ens mittenfalangen, utan vänsterfalangen, alltså är han snudd på liberal. Så det är inte så konstigt att han inte lyckats med att infria sina mer konservativa löften.

Det är viktigt att förstå att Common Purpose arbetar väldigt nära med DEMOS (marxistisk tankesmedja), Tavistock Institute for Human Relations (centrumet för mind control), The Fabian Society (socialistisk tankesmedja) och Chatham House (underordnad The Royal Institute). Den här statligt finansierade föreningen är i allra högsta grad en psykologisk operation. Och dess syfte är att etablera den nya postmoderna styrelseskicket. Den har olika namn, men teknokrati, "The Big Society" och kommunitarianism är de vanligaste. I själva verket så föredrar jag att kalla det för kommunism. Det är förövrigt meningen att både högern och vänstern ("extremhögern" och "extremvänstern") ska kritsera systemet. Det här systemet kommer ändå att gå igenom, då det kommer att betraktas som, "mittenvägen", eller "den tredje vägen" (eller fjärde), då den enligt projektet kommer att ta avstånd både från kommunism och kapitalism. Det kommer alltså att ses som en kompromiss.

Tidigare under mandatperioden så bjöd Cameron faktiskt in en fransk psykolog för att inleda den här psykologiska operationen i England. Det här nya systemet kommer så småningom att ta över det äldre utskällda demokratiska systemet vi haft i snart hundra år. Det här nya systemet kommer att etableras på lokal nivå. Det är viktigt att förstå, att det är så eliten kommer att kunna styra oss på lokal nivå, där de idag är för svaga. Sen är det viktigt att det ser ut som att vi gör denna förändring. De kommer alltså att ha agenter som agerar på lokalnivå, för detta.

England kommer tydligen att bli första försökskanninen. Men detta är ett system som ska expanderas över hela EU. I princip kommer det lokala självstyret att kollektiviseras och försvagas ytterliggare. Men hur ska då detta gå till?

Kom ihåg att detta är i första hand en psykologisk operation. Den kommande ekonomiska kraschen kommer att vara medveten. Varför? För att orsaka oro, förvirring och våldsamheter ute på gatorna. När läget blir ohållbar, kommer en ny diskussion att uppstå om styrelseskick. Och det är här Common Purposes psykologiska operation kommer in. Folk kommer att vara så besvikna på de nuvarande systemet, att de kommer att kräva ett nytt system för att ersätta den gamla. En som varken är höger eller vänster, en som varken är kapitalistiskt eller kommunistiskt. Och det är här som EU helt kommer att erövra allt vad lokalt självstyre heter. Det är förövrigt ett system som samtidigt är på väg att implemeteras, även utanför EU.Här bjuds Brian Gerrish från BCG (Brittish Constitutional Group) in för att diskutera ämnet Common Purpose.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar