fredag 12 april 2013

Sanandaji krossar socialisternas argument för kollektiviserad sjukvård.

Den här månaden har sjukvården varit bland de dominerande ämnena i Sverige, mycket med tanke på diskussionerna i den gångna veckans S-kongress. Socialisterna har varit noga med att attackera valfriheten och vinsterna inom sjukvården. Även tidningen Fria Tider som tidigare varit någorlunda konservativa har det senaste året svängt och blivit socialister i den här frågan. 

Det som bör attackeras är så klart subventionerna inom vården, inte vinsterna. Men i det socialistiska landet Sverige, så har vi inte kommit så långt. Moderaterna verkar mer måna nu om att förvalta det socialistiska arvet. 

Som tur är, så har vi familjen Sanandaji som vaskar fram den obekväma sanningen i det socialistiska Sverige, som till varje pris vill tro på att Staten kan vara god, och enligt dem, har varit god, och att om bara rätt sosse (Löfven) kommer till makten så kommer allt att bli så bra. 

Medans Tino Sanandaji avslöjar bedrägeriet kring massinvandring, så avslöjar hans bror, Nima Sanandaji, bedrägeriet inom den statliga sjukvården. De socialistiska vinklingarna för att till varje pris smutskasta privata alternativ inom vården, och dölja det faktum att dödligheten inom kollektiviserad (socialistisk) vård är betydligt högre(!), är det som Nima Sanandaji påpekar tydligt. Socialisterna må använda ord som "kakerlackidé" för att väcka upp känslor, men som tur är, får de bakläxa den här gången. 

Att dödligheten är betydligt större inom statlig vård är ingen slump. Den främsta anledningen till att socialister vill ha statligt vård, är för att de gått med på Agenda 21:s planer till att reducera världens befolkning. De korporativistiska systemet vi har med subventionerad vård gör likadant, men skillnaden är att kollektiviserad vård, är så mycket mer effektiv. 

Inom dödskulten, socialisterna, finner vi de främsta förespråkare för aborter, och vi är egentligen inte så långt ifrån att eutanasi även börjar ses som en "lösning". Även detta har med Agenda 21:s avbefolkningsprogram att göra. 

Jag föreslår att folk lyssnar på vad Ron Paul hade att säga om ämnet sjukvård. Det är viktigt att förstå att läkaren arbetar inte gratis. Sjukvård är ingen omistlig rättighet! Sjukvård är en tjänst som läkaren erbjuder. Och han kan då inte arbeta gratis för din begäran. Han måste också få betalt för den tjänsten som han erbjuder/utför. Staten kan inte betala läkaren, för att Staten äger ingenting. Det som händer då är att Staten tar från skattebetalare för att ge till läkaren. Istället för att två parter kommer överens, så griper Staten in mellan läkare och patient. 

Vad gäller fattiga, sjuka och svaga, så bör man fråga sig, om de bör lita på att Staten ska ta hand om dem. Detta är alltså, samma Stat som ger dem vacciner för att försämra deras hälsa. Ju fler sjuka människor dessto större behov anser sig Staten tvingas ha. Det blir till en ond cirkel. Vill de sjuka, fattiga och svaga att Staten kontrollerar deras sjukvård? När man studerat Agenda 21, så förstår man varför globalisterna är så mycket för en kollektiviserad sjukvård. Dags att vakna nu! Vård av fattiga, sjuka och svaga bör vara något som kyrkan och andra frivilliga sysslar med. Det vill säga verklig solidaritet, inten den där Staten kontrollerar en via sina byråkrater. 


2 kommentarer:

 1. Den privata tandvården för att ta som exempel är ju minst 20 ggr bättre än den statliga folktandvården

  SvaraRadera
 2. Är ju som det alltid är med det här, minns att jag lovades en operation av Staten för 20-25 år sedan, det bara rann ut i sanden.
  Det var en korrigerande operation så det blev till att korrigera hur man agerade och utnyttja det icke korrigerade så att det blev en fördel istället, men det har ju inte Staten något med att göra, det har mer att göra med att nöden är uppfinningens moder.

  Statlig sjukvård och statligt massa annat brukar ha låg kvalité då de inte har några krav på kvalitet, lite som med rovkapitalism som också struntar i kvalité för att få dig att köpa fler produkter, elektronik och bilar verkar vara de största skräp-produktionerna numera.

  Kostar betydligt mer än det smakar. För det där skitsnacket att alla får vård i ett statligt system är skitsnack jag är levande bevis för att så inte är fallet, man säger en sak gör något helt annat. Man ska tydligen grina som en parasit för att det ska hända något i det här landet men så lågt tänker inte jag gå, de ska inte lova saker de inte kan hålla. Gud tar de i slutänden.

  SvaraRadera