torsdag 11 april 2013

Information har nu läckt ut från topphemlig globalistmöte i Berlin. (OBS! Ingen bevakning i alternativ media!)

Berlin. 
Det är Jim Tucker från AFP, som häromdagen avslöjade intressant info från årets möte av den globala eliten. Den Trilaterala Kommissionen är en av de mäktiga elitgrupper som hör till The Round Table Groups. Av dessa grupper är Bilderberggruppen den mest bevakade bland alternativa medier. Men när det gäller betydligt mäktigare grupper som Romklubben och Trilaterala Kommisssionen, så får de ytterst lite bevakning från alternativ media.

Trilaterala Kommissionen hade sitt möte för 2013 tidigare i vår i Berlin. Mötet blev topphemlig då samtliga bjudna hade noga fått särskillda ursäkt för att komma undan med mötet. John Kerry till exempel sade sig ha ett viktigt möte för fred i Bagdad. Så blev det ju inte mellan den 15 - 17 marsch i år. Då var han istället i det topphemliga mötet i Berlin ledd av den jesuittränade irländaren Peter Sutherland.

Ytterliggare en person som deltog i mötet enligt källorna, något oväntat, är den nyrekryterade Michelle Bachman. Verkar som att hon kanske redan blivit vald på förhand för att leda det republikanska partiet. (Kanske för att möta Hillary Clinton i valet 2016?).

Enligt Tuckers källor så diskuterade man hur man på enklaste sätt skulle kunna plocka pengar direkt från EU-medborgares bankkonton. Cypernkrisen (den 16 marsch) var uppenbarligen ett litet experiment. Nästa steg är att få ner alla EU-medborgare. Det här ämnet verkar ha dominerat mötet. Mindre utrymme fanns för diskussioner kring expanderandet av globala skatter (läs CO2-skatter, Agenda 21).

Gällande konfiskeringen av EU-medborgarnas pengar, så menade en trilateralerna att med den nya metoden så skulle befolkningen inte ens då pengar plockades bort från deras konton märka av detta. Medan att en annan trilateralare fnittrade och bekräftade samma uppgifter, enligt Tuckers källa.

AFP.

2 kommentarer:

 1. Vilka patetiska ursäkter till människor de är.
  Sitter och skrattar åt de, speciellt när man vet hur deras framtid ser ut.

  SvaraRadera
 2. Din favoritbank har visat sig vara riktigt korkade.

  Kika in det här:
  This Invasion Sponsored by Deutsche Bank
  http://moonbattery.com/?p=28560

  SvaraRadera