fredag 29 mars 2013

Agenda 21 agenter censurerar SD.SKGS står för Skogen, Kemin, Gruvorna och Stålet. De har alltså med svensk industri att göra. Därmed blir de politiska partiernas energifrågor väldigt intressanta. Och folk som sysslar med energifrågor ska då alltså söka sig till SKGS för att få lite inblick om vad de politiska partierna har att säga, och hur realistiska de är.

Som ni ser så har man bara 7-klövern med. SD är alltså inte med. Bara genom att läsa de första raderna i för vad varje parti har att erbjuda, så ser man tydligt att de följt Agenda 21:s rekommendationer. Alla avslöjar redan i första raderna att de avser att följa den malthuseanska och feodala samhällsprojektet som den globala eliten med Romklubben i spetsen förespråkar. Det enda partiet som inte avslöjar detta redan i de första raderna är möjligtvis FP.

Med tanke på att SD är det enda partiet i Riksdagen som har en energipolitik som går emot globalisternas Agenda 21, så är det uppenbart varför en organisation som SKGS, som ger sken av att vilja stödja svensk industri, i själva verket finns till för att basunera ut FN:s propaganda om "klimatmål", och att försöka "anpassa" (läs förinta) svensk industri till dessa Agenda 21 mål.

Om du vill veta varför svenska industrier läggs ner på löpande band, om du vill veta varför landsbyggden håller på att dö ut, om du vill veta varför så kallade vetenskapsmän medvetet sprider propaganda åt FN, så måste ni börja läsa på och lära er vad Agenda 21 kommer att innebära för dig!!!

Vi får helt enkelt försöka hjälpas åt, och försöka informera folk om hur den globala eliten använder sig av människors oro kring olika miljöfrågor, för att bygga deras nya feudala samhällsprojekt. Förhoppningsvis, så kan vi göra Agenda 21 till den absolut viktigaste frågan inför valet nästa år, åtminstone på nätet. Och som jag tidigare påpekat, så är SD det enda partiet som på punkt efter punkt motsätter sig Romklubbens Agenda 21.

Avpixlat.

PS: klicka på "Agenda 21" etiketten nedan för att läsa mina tidigare artiklar kring just den globala elitens Agenda 21 och varför du bör säga ifrån. 

3 kommentarer:

 1. Det är så patetiskt genomskinligt.

  Mördarna på Planned Parenthood har nu även tagit nästa steg:
  Planned Parenthood Official Calls For POST-Birth Abortion
  http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=13549
  (kom ihåg sex stegs programmet: http://cuttingedge.org/news/n1055.html )

  De borde vara första hands kandidater till en Post-birth Abortion.

  Detta är givetvis steget innan koncentrationsläger precis som nationalsocialisterna gjorde (as "momma" (Mystery Babylon) used to make it...)
  http://historyplace.com/worldwar2/timeline/euthanasia.htm

  Och folk tvivlar på holocaust trots att ett flertal holocaust har skett, t.ex. folkmordet på armener, holodomor, folkmordet i Kambodja, folkmorden i Kina osv. osv.
  För att det fanns judar på båda sidor, vad de inte verkar kunna se är att precis som det finns judar som vill mörda andra judar så finns det de ibland oss svenskar som vill massmörda andra svenskar.

  Torbjörn Tännsjö är ett exempel på en sådan, PC Jersild en annan och helt nyligen dök det upp en nya professor som vill massmörda äldre människor vid namn Mikael Hjerm
  http://www.friatider.se/professor-i-mangkultur-bra-att-fordomsfulla-aldre-dor

  ännu en del i Agenda 21, eutanasi, post-birth abortion, svält, koncentrationsläger osv.

  MHV du borde börja slänga ihop någon sorts pedia-aktig sida så man får större överblick över allt detta.

  Typ som så här:
  http://sv.metapedia.org/wiki/Offer_f%C3%B6r_svenskfientligheten

  bara som ett exempel, man får en bättre överblick än att behöva scrolla igenom poster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hela börjar bli riktigt sjukt nu. Och så finns det massor av människor som fortfarande lever i denna "matrix". Det känns så läskigt ibland när man är ute bland alla zombies en sväng i stan.

   Radera
 2. Sprang på den här artikeln hos DI också:
  Framtidens kött odlas i reaktor
  http://www.di.se/artiklar/2013/3/26/framtidens-kott-odlas-i-reaktor/

  fick mig genast att tänka på de japanska poop burgers:
  http://www.youtube.com/watch?v=u1N6QfuIh0g

  och från detta Soylent Brown till Soylent Green.
  http://www.youtube.com/watch?v=U-m4k6S-rKY

  People into the machine, soylent green out... eat and become cannibal.


  SvaraRadera