söndag 31 mars 2013

Bitcoin: "Cyberkristus" eller en CIA psyop?Bitcoins. Eller "Cyberkristus" enligt vissa. 
Som ni hör ovan så kallar Max Keiser Bitcoin för självaste "Cyberkristus!". Han har egentligen tjatat om Bitcoin i flera år, fram för allt i flera konferenser, då han hållit föreläsningar och förespråkat just Bitcoins som lösningen för att döda centralbankerna och bankmaffiorna samtidigt. Det finns massvis med tal han har hållit där han förespråkat just detta, sedan åtminstone 2008. Dock har han inte talat särskillt mycket om det i hans eget program på RT, The Keiser Report. (Lite märkligt tycker jag).

Första gången jag hört talas om Bitcoin var kanske då jag lyssnade på ett avsnitt av AdamVsTheMan med anarkisten Adam Kokesh. Det är nämligen så att han betalar sina anställda sedan en tid tillbaka med just Bitcoins. Max Keiser, Adam Kokesh och Stefan Molyneux (ytterliggare en anarkist, och då alltså en "högerextremist" i ordets korrekta betydelse) har gjort sig kända som stora anhängare av just Bitcoins. Dessa tre har också gjort sig kända inom alternativ media, för att bekämpa bankmaffiorna/eliten/socialistisk centralstyrning/centralbankerna/staterna ect. Så, dom har ganska många anhängare som tillhör sanningsrörelsen/patriotrörelsen/frihetsrörelsen (vad du nu vill kalla den). Redan här dyker det upp ett antal frågetecken. Adam Kokesh hade Gerlad Celente som gäst för inte så länge sedan, och insisterade för att försöka få Celente att "godkänna" Bitcoin, något som han inte gjorde, inte ens efter tredje/fjärde försöket från Kokesh. Ytterliggare en stor lobbare för Bitcoins är svenska Piratpartiets förra partiledare Rick Falkvinge. Han har också hållit i många konferenser och föreläsningar, om varför han sparar sina pengar i Bitcoins. (Alltså ytterliggare frågetecken. Falkvinge är förvisso datorkunnig, men varför lobba för Bitcoin?).

Bitcoin startades upp år 2009 av japanaren Satoshi Nakamoto, en japanare, som egentligen är en pseodonym, för en okänd individ eller grupp. Riktigt stor uppmärksamhet fick Bitcoin i samband med Cypern-krisen då dess värde ökade kraftigt. Och senaste nytt är att Cypern kommer att öppna Bitcoin-automater.

Jag har läst en del av svenskars kommentarer gällande ämnet, de flesta verkar kritiska, men det finns väldigt mycket begreppsförvirrig. Till exempel, så verkar inte folk förstå vad fiat betyder. Fiat har inget att göra, med vilken tillit individer ger en valuta. Fiat innebär att staten dikterar att folk ska erkänna valutans värde. Läs gärna artikeln jag tidigare skrev om varför den enda lösningen är att återgå till guldmyntfoten. Där förklarar jag den typen av begrepp, så inte folk missuppfattar och tror att fiat är beserad på förtroende, vilket det uppenbarligen inte är.

Tom Woods ville veta mer om Bitcoin, då han fortfarande är försiktigt skeptisk till fenomenet, så han bjöd in Erik Voorhees till en intervju för att förklara lite.Så för att klargöra ytterliggare, så är Bitcoin, INTE ett fiat valuta. Alltså är den inte dikterad av någon Stat. Då kan man faktiskt säga att den är baserad på dess förtroende, men också dess tillgänglighet och användning. Teoretiskt sätt, så är det väldigt svårt för stater och korporationer att kontrollera Bitcoins. Du är fri att göra dina transaktioner utan en tredje part, och viktigast av allt, så gör du det utanför skuldsystemet. Något annat som nu nämns är att Bitcoin följer samma mönster som guldet. När det blir kris, så söker sig folk till Bitcions. Ytterliggare en dimention är att, i vår tid av elektronik och internet, så är också Bitcoin väldigt smidig, för att handla via nätet och göra affärer utanför skuldsystemet. Detta ses som attraktivt av många progressiva libertarianer. De lägger alltså sina förhoppningar på att teknologin ska få eliten på fall. Detta är dessvärre en felaktig slutsats, men jag förstår hur de tänker.

Och jag tycker det är tråkigt att framträdande figurer inom "vår" rörelse kan så blint hoppa på Bitcoin-tåget. Tidigare i år så debatterade en silverförespråkare, Chris Duane, mot Bitcoinförespråkaren, Brother John F. Duane plockar sönder hela Bitcoin fenomenet, alla dess problem, och detta gör han i detalj. Han var faktiskt den förste att nämna vissa band mellan Bitcoin och CIA som upptäcktes år 2011.Intressant med Bitcoins är att de är liksom en vanlig aktie. Alltså en aktie som kan gå hela vägen ner till noll, om dess förtroende försvinner helt. Detta har faktiskt redan hänt förut. 2011 kraschade Bitcoin på ett fenomenalt sätt från sin tidigare topp ända ner till noll. Alla som då hade satsat på Bitcoins förlorade allt. Och nu är Bitcoin på väg up igen. Vilket visar att det helt enkelt finns för många människor som inte är tillräckligt kritiska, och som inte riktigt verkar ha koll, eller så är de beredda att ta vissa risker.Intressant nog, hade Bitcoin nått sina toppnoteringar i maj 2011. Och i början av juni 2011 hade CIA bjudit in Bitcoinförespråkare till en konferens via InQTel. Bara dagar efter den konferensen så kraschade Bitcoin. Och då kan man fråga sig vem det var som köpte upp det hela. Redan här tyder det på att Bitcoin idag kontrolleras helt av CIA. Så i bästa fall är Bitcoin ett pyramidspel, i värsta fall ett CIA psyop.Tänk nu även på att Bitcoin används främst för att köpa illegala droger. Och vilka är det som säljer dessa droger om inte just Cocaine Import Agency (CIA). Så det är CIA som säljer drogerna och kontrollerar Bitcoin. Just det faktum att många använder Bitcoin för att handla illegala droger är något som Joe Rogan tog upp på sin podcast. Lägg även till att Bitcoin i själva verket inte är så "anonym" som många tror, något som en Bitcoinförespråkare, Jeff Garzik, själv erkännde. Detta innebär att CIA har full koll på vilka det är som konsumerar sina droger då de använder Bitcoin. (Börjar det här likna en mardröm?).Mitt råd är, hoppa inte på Bitcoin-tåget. Risken är stor att Bitcoin blir framtidens elektroniska valuta kontrollerade av den globala eliten. Max Keiser säger "Cyberkristus", jag säger "Cyberantikrist"!

Men det är hur som helst tråkigt att många ledande figurer nu dragit med sig en hel del anhängare i det som med största sannolikhet är en CIA psyop. Jag tror att chanserna är stora för att Keiser kommer att få rätt i sina spådommar om att 2013:s stora kollaps kommer att ske omkring slutet av april (Valborg/Luciferianska 1 maj). Då kommer än fler att hoppa på Bitcoin-tåget och då kan Keiser bli en Bitcoin profet.


3 kommentarer:

 1. inte direkt på tema men det kan vara en intressant läsning om "bail in"; en planerad stöld av privata bankkonton, alltså klart lång innan rånet i Cypern.
  http://www.globalresearch.ca/the-confiscation-of-savings-in-canada-cyprus-style-bail-ins-proposed-by-ottawa-government/5329263

  SvaraRadera
 2. Jag litar aldrig på Max Keiser. Om ordet crook hade bilder så skulle man finna en bild av Keiser där.

  SvaraRadera
 3. Angående BitCoin vilket jag provade för flera år sedan, så slukar det en massa el för att generera Bitcoins. Har du fel grafikkort så tar det ännu längre tid. Vet inte vad "kursen" är i nu men på den tiden jag testade var det inte lönt iallafall. Elräkning vs Bitcoin.

  SvaraRadera