fredag 1 mars 2013

Public Service outar gammal Bilderbergare som CIA-agent.

Herbert Tingsten. 
Det är lotsas historikern Henrik Arnstad och Lovisa Lamm Nordenskiöld som i SR programmet P3 Dokumentär "avslöjar" den vänsterliberale journalisten Herbert Tingsten som CIA-agent. Tingsten ska ha haft starkare kopplingar till CCF-gruppen än vad han tidigare erkännt. CCF var en CIA finansierad grupp vars uppgift sägs ha varit att föra ett propagandakrig mot Sovjet i Europa.

Det som SR inte kommer att berätta för er, är att detta är vad man kallar för cover storyn. Ty som de flesta som läser den här bloggen redan vet, så var den stora kampen mellan USA och Sovjet en stor bluff, då den globala eliten kontrollerade båda sidorna.

Just Herbert Tingsten var en landsförrädande Bilderbergare. Han tillhörde också den vänsterliberala verdandist-rörelsen. Hans främsta uppgift var inte att föra någon slags propagandakrig åt USA, som Public Service gärna vill att en ska tro, utan snarare att kontrollera oppositionen i Sverige.

Tingsten var redan en framstående journalist då han rekryterades av Bilderberggruppen på 50-talet. Den politiska oppositionen till den då dominerande sosseadeln leddes av Bertil Ohlin, som tillhörde samma grupperingar och ingick i samma ekonomiska skolor osv. som de då dominerande sossar (Läs DYG och Stockholmsskolan). Kvar fanns den mediala oppositionen till Sosseadeln; en sosseadel som förövrigt redan kontrollerades av City of London.

Inte skulle man låta en borgerlig idédebatt som skulle kunna hota elitens frammarsch få råda fritt i Sverige. Och det är här Tingsten spelar en unik roll inom svensk politisk historia. Han dominerade oppositionen (i media) mot Sosseadeln. På det här sättet skulle eliten kunna sitta säkra med Tingsten som en försäkring om att ingen verklig opposition skulle kunna uppstå, även om de borgerliga partierna verkligen lyckades ta makten från den då härskande sosseadeln, som förövrigt också anslöt sig till Bilderberggruppen samtidigt som Herbert Tingsten via landsförrädaren Tage Erlander.

DN, SR, FT.

2 kommentarer:

 1. Fria Tider har en förlöjligande artikel om Arnstad. har länkat din artikel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe. Jag såg det nu. Arnstad förtjänar allt förlöjligande han får.

   Att Tingsten var en CIA-agent är ingen nyhet. Arnstad och Nordenskiöld försöker presentera en gammal nyhet som om det vore ett "avslöjande".

   Radera