fredag 29 mars 2013

Fackfascisterna inom LO vill tvinga svenska folket in i den feministiska jämställdhetsfascismen.

Fackfascisterna inom LO vill tvinga på svenska folket en mer femiscistisk könskvoterad föräldrarledighet. Det signalerar nu LO bossen, Karl-Petter Thorwaldsson, när han via LO nu kräver att sossepamparna nu ska ta en tydlig ställning för könskvotering och jämställdhetsfascism.

Men jag tror knappast att Thorwaldsson är en idiot. Män tjänar bättre än kvinnor inte bara på grund av den typen av jobb de tar. Men också för att dessa jobb hör till stor del den produktiva privata sektorn som genererar pengar för hela övriga ekonomin, medans kvinnor främst jobbar inom den offentliga sektorn som i själva verket är en belastande del av ekonomin.

Men sätt allt det där åt sidan, ty denna utspel har inget med kvinnors löner att göra. Thorwaldssons LO precis som samtliga fackföreningar driver här den globala elitens familjefientliga agenda. Målet är att bryta ner familjen till varje pris. Kvinnan ska ut ur hemmet till varje pris. Jag har tidigare skrivit om EU:s korståg mot hemmafrun. Och LO följer nu samma agenda. Det handlar om att bryta sönder familjen och de traditionella könsrollerna, till förmån för en Ny Världsordning där allt är relativt. Men viktigast av allt, så handlar det om att Staten ska ta över mammarollen. Modern ska alltså inte längre få uppfostra barnen (med sin "intolerans"), det ska bli Statens roll att forma framtidens politiskt korrekta "hen"-indoktrinerade barn. Moderns roll ska enligt eliten vara att hon ska ut och jobba. Därav är det inte så konstigt att feministerna är kvinnornas värsta fiender.

Återigen så är även det här bundet till elitens avbefolkningsagenda. Något de redan lyckats med ganska bra, men nu vill de gå hela vägen. De vill se till att vart enda mamma lämnar barnet på förskolan (läs der kindergulag) och går ut till jobbet. Glöm inte heller att sossarna nyligen kom med ett utspel om att öppna allmänna förskolor redan för barn i tvåårsåldern. Jag fruktar att sossarna kommer att inleda en stor feministisk offensiv mot svenska familjer den kommande tiden. Och lyckas de vinna valet, så kommer de efter bara en mandatperiod att ha lämnat landet i ruiner.

SR.

5 kommentarer:

 1. LO är ju i stort sett S, och S har ju bedrivit krig mot kärnfamiljen i stort sett hela sin existens, jag förmodar att du i framtida delar av din exponering av socialdemokratin kommer nämna detta.

  Vidare så är ju detta klassisk socialism, man har lärt sig från Bibeln i det här fallet:
  Proverbs 22:6 Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it.

  därför de vill ta barnen redan i låg ålder.

  De större socialisterna har ju haft detta att säga om att indoktrinera barnen:
  Give me four years to teach the children and the seed I have sown will never be uprooted.
  Vladimir Lenin

  Give us the child for 8 years and it will be a Bolshevik forever.
  Vladimir Lenin

  He alone, who owns the youth, gains the future.
  Adolf Hitler

  Ideas are more powerful than guns. We would not let our enemies have guns, why should we let them have ideas.
  Joseph Stalin


  samma sorts människor som sedan säger att "Religiösa ska inte få indoktrinera sina barn med sin tro" säger givetvis så för att de vill indoktrinerade deras barn med sin egna tro istället för att äga andras barn, samma sak med dagis, skolor osv. Barnen programmeras i den tro de vill vilket inte nödvändigtvis är den tro som föräldrarna har, detta är helt uppenbart då de gjort det nödvändigt att låta kvinnorna gå ut i arbetslivet också för att ha råd, vidare så är detta helt uppenbart då de förbjudit hemskolning för de flesta, det bästa folk kan få är privata skolor men att någon skulle vilja utbilda sina barn själv i sitt hem är förbjudet.

  En an mina bröder utbildar sina barn själv, de ligger nu 3-4 årskurser över sina jämnåriga, de har helt andra kunskaper, en av de lär sig t.ex. just nu japanska för att de redan lärt sig allt de behöver lära sig som tar 3-4 år för skolan att lära ut, de lär de sig på 1 år.
  Med en motiverad förälder så kommer barnet att äga sina jämnåriga när det kommer till kunnande.

  Addera sedan alla bokstavskombinationsbarn som skjuter upp skolor och alla inavlade invandrarbarn som saboterar lektioner så har du ännu värre förutsättningar i den värdelösa allmänna skolan och det vill dessa socialistapor satsa på, det framstår ju som absurt men målet är ju som sagt att äga barnen genom att de programmeras så som dessa äckelsocialister vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart har sossesvinen alltid bedrivit krig mot kärnfamiljen. Men det räcker tydligen inte för LO. De kräver nu att kärnfamiljen ska förintas helt.

   Jag gillar verkligen inte Reinfeldt, men Stefan Löfven känns som riktigt bad news, om han vinner valet nästa år.

   Radera
  2. Målet har ju alltid varit att Staten ska vara föräldern, Staten ska vara allt för socialisten.

   Givetvis blir det ännu värre, troligtvis håller Reinfeldt på och härjar för fullt så att Löfven ska vinna, eller Svarttand som han borde kallas :D

   Är ju lite som den taktik de brukar köra i USA där de alternerar mellan Demokraterna och Republikanerna.

   Radera
  3. Målet är väl istället att indoktrinera svenska barn attgilla o älska islam.Alla dessa muslimska kvinnor som inte får arbeta pga sin man o dessutom ofta äroanställningsbara pga analfabetism Bra uträknat är det!

   Radera
  4. @Anonym

   Du tänker för kortsiktigt. Det slutliga målet kommer att innebära att Staten erövrar allt. Islam och muslimerna är bara ett genväg, mot det kommunistiska drömsamhället som socialisterna länge försökt bygga.

   Radera