onsdag 20 mars 2013

Patrik Ehn: "Kamp Hell! Herr Strasser!".

Jag hade inte tänkt lägga tid på denna bagatellfrågan. Men hela FlashBack-maffian har dragits med i något som kallas för groupthink, alltså, så klarar de inte av att tänka självständigt. De har ett slags gruppmentalitet där de agerar ut i grupp. Det visar egentligen hur lättmanipulerade internets massor kan vara.

Må jag påminna er om att Fria Tider gjorde ett enormt misstag med sin massrekrytering våren 2012. Sedan dess, har vi sett hur tidningen långsamt förändrats. Mindre artiklar som nämner Bilderberg. (I somras blev det bara EN som tog upp själva mötet!). De har även hintat om sitt stöd till Romklubbens Agenda 21, likt tidningen Fria Nyheter. Och de har även gått med på vänsterns felaktiga beskrivning om "lönedumpning". Detta trots att det blir allt dyrare för företagare att anställa. Kallar man verkligen den här tidningen för "mörkblå"? Eller ens "libertariansk"? Svaret är tyvärr: inte längre.

Bagatellfrågan är den här gången uteslutningen av Patrik Ehn. Ett storm i ett vattenglass som blir en stor kontrovers hos den (Nya) FT-redaktionen. FT valde att gå ut med en artikel till Ehns försvar, detta utan att ha fått in all info. Det spelade tydligen ingen roll alls. Ty redaktionen hade redan bestämt sig för att försvara Ehn: "Det hela handlade om en maktkamp inom partiet, Ehn har inte gjort något fel, detta handlar om Jimmie Åkessons "nollvision" osv osv osv". Det är svårt att lära en gammal hund att sitta. Detta ledde så klart till att en del bloggare hakade på. Men det pinsamma skulle komma strax efteråt.

Ty det är knäpptyst. KNÄPPTYST hos Fria Tider efter Björn Söders brev som belyser varför Patrik Ehn utesluts. FT-redaktionen sitter antagligen nu och funderar på hur de ska ta sig ur denna rävsax. Antingen det, eller så hoppas dom på att sina läsare fortsätter enkelspårigt i sitt groupthink. En del kommer givet att göra det.

Jag tyckte det var jobbigt att se Almqvist lämna sin plats i Riksdagen. Och jag försvarade honom. Men anledningen till att Almqvist fick gå, hade inget med Jimmie Åkessons "nollvision" att göra. Almqvist rykte inte för att han försökte försvara sig med ett järnrör. Almqvist rök inte för att han kallade en uppkäftig kvinna för "h*ra" i fyllan (oavsett hur omlämpligt detta än var). Almqvist fick gå för att det han sa under inspelningen antydde en annan agenda än den som partiet har. Detta är alltså att "avvika" från vad SD (åtminstone öppet) försöker stå för. Det vill säga, Almqvist fick gå på grund av de överenskommelser som partiet hade före Jimmie Åkessons "nollvision".

I Patrik Ehns fall, är det mycket värre. Nu talar vi om någon som varit aktiv i ett nazistisk parti på 80-talet. Då ligger ribban plötsligt väldigt högt upp. Skulle jag ha varit Ehn år 2004, då han kom in i SD, så skulle jag tänka noga innan jag publicerar något på internet. Ehn, hade dessvärre ingen spärr. Och efter att ha läst Söders brev, verkar det som att han inte var det minsta intresserad av att ta avstånd från nazism. Nu snackar vi inte om en tonåring som umgås med gäng. Vi talar om en vuxen man! Har man inte utvecklats ideologiskt mer än vad han har, så har ju SD inget val, än att be honom att gå med i ett annat parti. Dom finns. Där kan Ehn känna sig mer "hemma" ideologiskt.

2005, då han var aktiv SD:are fortsätter människan brevväxla med en nasse. Inte för att tala om för honom hur mycket fel han har och att NSDAP finansierades av Dulles-familjen och Scherff-familjen med flera CIA-klaner. Nej, han sitter och små skojar med en individ som på fullaste allvar hyllar Tredje Riket! "Kamp Hell! Herr Strasser!", avsluter Ehn med.

Ett år innan valet 2010 brevväxlar han med ytterliggare en skojare som skickar bilder på hakkors-flaggor. Och vad blir då Patrik Ehns svar till den ockultiska hedniska symbolen som skickas till honom? "Den översta flaggan är ju Tysklands gamla eller hur :-P".

Mannen som sa år 2004 att han hade lämnat sin gamla idéer bakom sig gjorde alltså detta året senare och sedan fyra år senare. Lägger man till alla andra punkter som Björn Söder radar upp (inklusive hyllningar av teosofisten tillika ockultisten Julius Evola), så kan saken knappast bli klarare. (Och ja, jag läser ND:s tidning NI, men att göra reklam för tidningen som aktiv SD:are är väl lite väl illojalt!).

Ändå finns det vissa som vill att Patirk Ehn ska få vara kvar. Det Ehn gjorde var faktiskt värre än vad Almqvist gjorde i fyllan! Herr Strasser ska enligt dessa få stanna kvar. Mannen som sa sig ha lämnat sina gamla idéer, gjorde uppenbarligen inte det. Det är ett svek mot SD, det är ett svek mot vad den Sverigevänliga rörelsen försöker åstadkomma. Men så klart, inte ett svek mot naziapologeter som förnekar NSDAP:s roll i globalisternas agenda.

Det roliga med alla dessa bloggare som hakat på FT:s stora miss, är att de nu är riktigt blygsamma mot att krypa till korset. Jag räknar med att de inte gör det.

Och återigen. Detta har uppenbarligen inget med Jimmie Åkessons "nollvision" att göra. Det har att göra med att Patrik Ehn bröt sitt "kontrakt" med SD från år 2004. Han var uppenbarligen inte mogen nog för att avstå från partiet och inse att han inte hörde hemma i partiet.

Patrik Ehn var en tickande bomb. Tur att SD likades desarmera honom innan han gjorde partiet skada. Det kunde ha gått riktigt illa om SD väntat till valet.

6 kommentarer:

 1. Var osäker på om du såg hur FT förändrats.
  Har Widar stuckit därifrån?

  Något jag fortfarande inte lyckats hitta någon information om är de 11 andra personer som sparkades ut utan motivering, vilka är dessa och vad hade de gjort? Alla koncenterar sig på den här Ehn, men de andra?

  Och vem är det som läcker information till Expo, det ryktas om en brud och en sodomit som konstant läcker info till Expo, sodomiten är ju ett hot mot partiet i sin helhet, sodomiternas agenda är mycket farligare än nazisters, den har haft en mycket större påverkan på samhället.

  Denna artikel är bra i ämnet:
  What will illegal when homosexuality is legal?
  http://wayoflife.org/database/homosexualitylegal.html

  vidare så var faktiskt nazistpartiet till stora delar fyllt med homosexuella:
  http://www.defendthefamily.com/pfrc/books/pinkswastika/

  så någonstans har vi samma ande inom homosexismen och nazismen.

  Vidare så är ju SD faktiskt ett för mjukt parti det råder det inga tvivel om. De är för mjuka i invandringspolitiken och de är för mjuka i kriminalpolitiken (även om de är något hårdare än övriga politiker så vill de t.ex. inte avrätta våldtäktsmän, pedofiler, mördare och landsförrädare vilket är helt självklara brott att avrättas för, och då har vi inte ens tagit upp blasfemi då de inte är ett Kristet parti, hade däremot Sverige varit ett Kristet land så hade även avrättning för blasfemi existerat).

  Vidare så finns det andra som lättvindigt sparkats från SD för att massmedia vill det, man viker sig för massmedia som är deras uttalade fiende, snarare borde de satt hårt mot hårt. Man skapar inte förtroende när du viker ner dig inför dina fiender, det är inte direkt som Kristna martyrer som dog hjältemodigt och fick Romarna och andra att själva konvertera pga. deras mod.

  "Eustachius, a brave and successful Roman commander, was by the emperor ordered to join in an idolatrous sacrifice to celebrate some of his own victories; but his faith (being a Christian in his heart) was so much greater than his vanity, that he nobly refused it. Enraged at the denial, the ungrateful emperor forgot the service of this skilful commander, and ordered him and his whole family to be martyred.

  At the martyrdom of Faustines and Jovita, brothers and citizens of Brescia, their torments were so many, and their patience so great, that Calocerius, a pagan, beholding them, was struck with admiration, and exclaimed in a kind of ecstasy, "Great is the God of the Christians!" for which he was apprehended, and suffered a similar fate. "


  Dock ska vi hålla i åtanke att SD aldrig kommer bli Sveriges räddning, endast Jesus kan rädda den här skutan, SD är mer som en halvdålig länspump som några (massmedia-pirater och politiker-pirat bland andra) springer och skär sönder slangarna på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller inte med alla uteslutningar. Uteslutningen som gjorde mig besviken var den av Christiansson. Han är tydligen kristen, och uteslöts för att han uttryckt sig förklenande om homosexuella.

   Ändå har jag förståelse för SD. De vill sattsa på en viss taktik. Ron Paul ogillade homosexuella personligen, men klarade av att med libertarianska principer hålla isär hans egna syn, från hans politiska syn. Med detta kom ett visst uppträdande också. Det är det som folk oftast gillar och respekterar. Och det är nog SD:s nya taktik.

   Men den enda figuren som fick all uppmärksamhet här var så klart Patrik Ehn. Både MSM och "alternativa medier" ville koncentrera sig på honom medvetet (anser jag). Förmodligen för att återigen, precis som i höstas sprida rykten om splittring.

   De enda som blev förbannade på uteslutningen av Patrik Ehn, är de som antingen inte läste Björn Söders brev, eller de som anser att SD bör bli ett annat sorts parti.

   Det finns en anledning till varför UKIP är flera gånger större än BNP. Det finns en anledning till varför Front National är större nu, än tidigare då de var mer "extrema". Det är något som de bör fundera på. Målet är att få kunna påverka, annars finns det ingen poäng.

   Jag vet inte vart Nord tagit vägen. Har inte sett honom skriva något på ett bra tag nu. Nu är det dessa progressiva "nationella" som "Oscar" som dominerar på FT:s ledarsida.

   Radera
 2. Sen tänkte jag nämna att nu när man är ute och utesluter folk, varför utesluts inte papisten och moon-efterföljaren Tommy Hansson?

  Jag menar gubben är moon:ist och papist på samma gång.
  Jag skrev om antikristen Sun Myung Moon strax efter hans död:
  Sun Myung Moon – another antichrist bites the dust
  http://www.christ-saviour.com/?p=473

  det är alltså vad Tommy Hansson tror på, och en sådan får alltså verka inom SD trots Moon-kultens subversiva verksamhet inom Amerikansk höger.

  Och katolicismen har ju du skrivit en hel del om, även den religionen håller ju på med subversiv verksamhet och infiltration genom sina Jesuiter.

  Hur kan dessa två extremkulter vara tillåtna inom SDs noll tolerans om inte nazister är det? Vi talar trots allt om en kult som i mångt och mycket var nazistpartiets stora mentor:
  "I learned much from the Order of the Jesuits", said Hitler... "Until now, there has never been anything more grandiose, on the earth, than the hierarchical organization of the Catholic Church. I transferred much of this organization into my own party... I am going to let you in on a secret... I am founding an Order... In my "Burgs" of the Order, we will raise up a youth which will make the world tremble... Hitler then stopped, saying that he couldn't say any more.." Hermann Rauschning, former national-socialist chief of the government of Dantzig: "Hitler m'a dit", (Ed. Co-operation, Paris 1939, pp.266, 267, 273 ss).

  man har alltså en mycket farligare man än Ehn i sitt parti.

  Så hela det här känns väldigt oseriöst när de har kvar en extremist som Hansson i sitt parti. Hansson behöver inte gömma sina trossatser då SD ledningen verkar helt bortkollrade när det kommer till olika religioner mer än islam. Troligtvis är man väl korkade bya-ateister i ledningen (har ingen större koll på vad de tror eller inte tror på men. Men är de Kristna så behöver de givetvis utesluta Hansson då han är en antikrist, nämndes något om att Åkesson skulle vara detta dock så köper jag inte det då Hansson som sagt finns på ledande position i partiet).

  Det här är ganska intressant också:
  https://www.realisten.se/2013/03/20/sd-sodertalje-betalar-for-nedkissade-sangar/

  Sängvätare eller Sabotage? Jag tror på det första, det är trots allt en moon:it papist vi har att göra med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tommy Hansson har även hyllat al-Qaida! Han borde uteslutas omedelbart!

   Radera
 3. När vi nu talar om papister:

  De verkar ha bråttom, Jesuitpåven Francis gick nu direkt ut med One World Religion meddelandet direkt:

  Pope Francis Now Urges All Religions To Unite
  http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=13423

  fascinerande att han går ut så snabbt med detta, de 2 senaste innan Francis var ganska sega med att komma ut med det budskapet vad jag minns.

  SvaraRadera
 4. Okej, tänker inte lägga mer tid på det här absurda. Men det är tydligt att FT har för avsikt att hålla i allra sista halmstrået i den här bagatellen.

  http://www.friatider.se/ehn-domdes-ohord

  Funderar allvarligt helt på att sk*ta i att läsa den tidningen. Ytterliggare en osignerad ledare.

  Återigen tar de upp tramset om Åkessons "nollvision". De vägrar fatta att detta har inget med "nollvisionen" att göra! Ehn kanske var en duktig politiker i GBG. Men han är uppenbarligen inte en SD:are! Oavsett vem som läckte mejlen! Mejlen i sig gjorde honom till en måltavla för utpressning!

  Som jag sa tidigare så var Ehn en tickande bomb. Som PK-media skulle utlösa inför valet. SD hade inget annat val än att låta honom gå, oavsett om det nu pågår en inre kamp inom partiet eller ej. Att FT drar exakt samma slutsats som de etablerade medierna i Sverige som avskyr SD, och hjälper till att sprida deras talkingpoints är bara att beklaga.

  SvaraRadera