måndag 18 mars 2013

Kristoffer Hell sprider propaganda åt gnostikerna.Kristoffer Hell, vars felaktigheter jag tidigare påpekat gör något mycket värre nu. Jag brukar inte läsa hans blogg, men den här gången så skickade någon mig en länk till hans blogg och jag kunde inte tro mina ögon. Under rubriken "Sanningen om Judendomen, Kristendom och Islam" har han postat en video där GNOSTIKERN John Lash intervjuas och får helt oemotsagd sprida sin luciferianska NWO-propaganda!

Antingen så är den här killen ordentligt blåst efter att ha följt David Icke alldeles för okritiskt, eller så är den här killen planterad för att fånga in alla som intreserar sig för ämnet. Det är i så fall sannerligen beklagligt.

Märkligt nog, har Hell själv börjat tjafsa med Vaken.se den senaste tiden och även övriga nordiska sanningsrörelsen. Det är i alla fall där han varit mest aktiv. Och inte ett ord om den nya Påven heller så klart!

3 kommentarer:

 1. Det heter väl gnostiker?

  Det här var lite intressant:
  http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=13388

  Hela den serien är för övrigt helt värdelös, ljuger konstant om Bibeln:
  http://beginningandend.com/the-bible-miniseries-hollywood-heresy/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det stämmer. Var så upphetsad när jag skrev denna mycket korta artikeln. Ville bara få ut infot. Så jag tänkte på engelska samtidigt som jag skrev på svenska (antagligen).

   Så nu har jag rättat det.

   Radera
  2. Jag gör samma misstag och struntar i att korrekturläsa så du är inte ensam om det hela.

   Radera