söndag 31 mars 2013

Här simulerar CIA hur valutakriget kan sluta.

Följande video var en som högsta topparna inom CIA fick se, där trendsanalytiker och övriga kunniga inom ekonomi, geopolitik, IT och andra berörda ämnen som tas upp i en så kallad war game. Där visas en simulation över hur ett valutakrig skulle kunna kulminera i. Den här videon var till en början hemlig men släpptes på internet förra året. Och den är högst aktuell nu när valutakrigen väl dragit igång. Ledaren för denna war game simulering är CIA rådgivaren Jim Rickards.

Första videon är en sammanfattning, med en kort intervju av Jim Rickards. Den nedre videon är hela war game simuleringen, drygt en timme långt.
6 kommentarer:

 1. Svårt att se en annan propagandistisk BS. Jag jan sammanfatta filemen med ett ord; spegling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur menar du? nu blev jag nyfiken.

   Radera
  2. Du vet ju vilka som håller i alla tyglar och blåser upp den spekulativa bubbla och provocerar. Inget om 911, den största militärfinansiella operationen sen WWII. Det är City of London och fillialen Wall Street som har nu minst 1500 biljoner (trillion) USD i derivater och andra giftiga tillgångar som kommer att explodera mycket snart. Guld och andra metaller tror jag inte heller på. Priset är hårt manipulerat. Nej, vi missar den viktigaste tillgången vi har; oss själva och vår otroliga kreativitet som kan användas att bygga, inte förstöra. Allt det andra om finanser, War on Terror (Error), War on Drugs (War of Drugs) och alla andra konstgjorda hot är som en mardröm. Nedan en kort film som gjorde ett starkt intryck på mig. Det är om humanism och kärlek. Begrepp som så få förstår.
   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nqwehVKGthA

   Radera
  3. Nu tyckte jag att det skulle vara uppenbart att jag undrade vad du menade när du sa att det var "propaganda" och sedan "spegling". Det låter ganska motsägelsefullt.

   Vad är var det du försökte säga från början. Vilken del menar du är spegling, och vilken menar du är propaganda? Eller är det både och? Det var det jag inte förstod.

   Radera
  4. var lite för slarvig. Spegling är en term inom psykologi. Man anklagar andra vad man egentligen gör själv. Man ser inte att roten till ens olycka är man själv. I större skala är just vad propagandistisk MSM sprider. Sen att det heter CIA sumulation, hemlig doc. Nej, det ser inte alls ut som en CIA doc, mer vad man brukar se i t ex National Geographic eller History Chanel.

   Radera
  5. Fast nu var det här i o f s bara en så kallad War Game simulering. Sen har det här knappast tagits upp av MSM.

   Det är inte någon hemlig doc. nu, men det var en hemlig simualtion tills för ett år sedan.

   Men det som Rickards säger om verkligheten är ändå mycket riktigt om att vi håller på att inflera våra valutor, och det kommer att innebära stora utmaningar för den kommande tiden. Det är varken spegling eller propaganda. Det är så det verkligen är.

   Radera