lördag 25 augusti 2012

Civila används som mänskliga sköldar av de syriska al-Qaida "rebellerna" i kriget mot Assads regering.

De NATO finansierade och beväpnade rebellerna i Syrien, som i själva verket är al-Qaida och tillhör även andra islamistiska grupperingar, använder sig av mänskliga sköldar, av de civila i områden de erövrat.Det här kommer du inte att få höra från västerländsk media, inklusiva våra prostituerade medier här hemma i Sverige som just nu hejar på islamisterna. Om du som läser det här är ny kan det vara intressant för er att läsa mina äldre inlägg gällande den "arabiska våren" i Syrien.

Lögn, lögn, lögn och åter lögn från slaskmedia gällande den "arabiska våren" aka "al-Qaida våren"!

Sida måste läggas ner! Gör ordentliga nedskärningar i "bistånd"!

De blodtörstiga turkarna!

Medialögnerna för att rättfärdiga en "humanitär insats" i Syrien.

Siktet inställt mot Syrien.

Var Gilles Jaquires död en "False Flag Operation" mot den Syriska regeringen?

Oh "Danny" Boy, vill att vi bombar ihjäl sitt kära Syrien.

CNN, Al-Jazeera, BBC, 24France och "Danny Boy"; alla avslöjade som lögnare på bar gärning!

Västerländsk media ljuger återigen om Syrien.

FN:s "observatörer" hjälper Al-Qaida terrorister!

Tyska BND sabbar NATO:s propagandakrig mot Syrien.

Som ni ser har jag skrivit en hel del om ämnet. Så vid det här lagret borde ni ha övertygats om att den så kallade "arabiska våren" är ett bedrägeri från NATO. Fråga er nu varför inte svensk media skriver något om detta, trots att det finns gott om info och källor gällande just det här. Fråga er även varför vänstern som länge varit emot imperialistiska krig, numera är positiva till dem. Det är exakt samma sorts krigsföring som förr, men den här gången kallas den för "humanitär", och den använder sig av al-Qaida som hjältar istället för bovar.

1 kommentar:

 1. Jag är inte förvånad, samma terroristgäng använder ju civila som sköldar mot Israel så.

  http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-+Obstacle+to+Peace/Hamas+war+against+Israel/Hamas+exploitation+of+civilians+as+human+shields+-+Photographic+evidence.htm

  Det är ett effektivt sätt för terrorister att kriga på, de har ju inte en chans i reguljär strid så de måste ta till fula metoder. Hade de inte gjort detta så hade de redan varit utplånade, Assad får helt enkelt kör in fler krypskyttar, inga större problem för krypskyttar att plocka dessa som nyttjar mänskliga sköldar.

  Vart är förresten Hezbullah i den här konflikten? Varför går inte de in och skjuter av dessa konkurrerande Sunni-terrorister?
  De är ju själva Shia och har inga problem med att slakta civila. Underligt att prästerskapet och Assad inte kallat på dessa så att de kan skära av alla bakvägar som dessa sunni-terrorister kommer in till Syrien från och helt enkelt slå ner de när de försöker ta in vapen osv.

  Sunni-terroristerna ser ju bara Hezbullah som ett gäng korkade sumprunkare som de vill ha som kanonmat mot Israel, de hoppas självklart att Hezbullah förintas samtidigt som de kan göra stor skada på Israel för att få dessa Sunni-terrorister att ta över makten. Underligt att inte Nasrallah är igång och eldar mot dessa sunni-terrorister, hans allierade Syrien är ju på väg att förintas och blir övertaget av Sunni dvs. gränsen till Syrien stängs och de sitter fast i Libanon.

  Mycket underligt men det verkar inte ofta tänka så långt, vidare så är ju Shia en gruppering som alltid far illa när Sunni kommer till makten då de räknas som en islamsk kult som ska utplånas av dessa. Hezbullah ser tydligen inte svärdet som svingas mot de själva i samband med att deras allierade blir plockade en efter en.

  SvaraRadera