tisdag 14 augusti 2012

Våra böner går till Janne.

Jan Milld. 
Häromdagen fick Lena Hölfve (tidigare krönikör på PI) från Rädda Sverige reda på att Jan Milld är svårt sjuk. Han har inte gjort ett inlägg på sin blogg sedan den 21 juni.

Jag trodde själv att han hade tagit ledigt under sommaren, som många andra. Men tyvärr var det inte så. Sedan 2009 har Jan Milld haft allvarliga hälsobesvär. Och nu i juni hamnade han i Mora lasarett på grund av allvarliga hjärnblödningar. Mora lasarett är för övrigt ökänd för sina långa köer. Jag har själv varit där ett antal gånger. Det är ytterliggare ett bevis på hur illa Inga-Lill Perssons socialdemokrater vansköter Dalarna starkt påhejad av kommunisten Göran Greider på DD.

Jag vet själv inte om Milld hamnade direkt i akuten eller om han fick vänta en evighet. Men den sjukvård som socialisterna erbjuder i Dalarna är inget de kan skryta om.

Hursomhelst hamnade Jan Milld tillslut i Uppsala. Närmare bestämt på intensiven på Akademiska i Uppsala, innan han fick tillsist återvända till Mora där han ska befinna sig i skrivande stund på rehab. Han är förlamad på vänstersida och prognosen är osäker. Han vet inte själv om han överlever till imorgon eller inte.

Lena Hölfve erbjöd sig att uppdatera hans blogg för att informera läsare om varför den inte uppdaterades, men vänner bad henne först att inte säga något. Men efter ett telefonsamtal gav Jan Milld henne tillstånd att skriva om händelsen. Lena Hölfve berättar om när han ringde att han låter som vanligt och att hjärnan är intakt.

Jan Milld har länge varit aktiv inom den Sverigevänliga rörelsen, åtminstone sedan 1990-talet. Han har på senare tider kritiserat utomparlamentariska nationella rörelser på grund av sina dubiösa sammarbeten med nationalsocialister.

Jag håller själv inte med Jan Millds syn på energipolitik och ekonomisk- och penningpolitik. Men Jan Milld har ändå varit en inspirationskälla för många informationskrigare då han slog igenom på YouTube. Hans genomslag på nätet har gjort honom till någon som många konservativa nätaktivister ser upp till.

Våra böner går till Janne, i denna svåra stund. Krya på dig Janne!

FT, SweCon, Rädda-Sverige.

4 kommentarer:

  1. Samma här! Jan Mild fann jag genom trådar på Flashback, och han är en stor del av mitt "uppvaknande" en utomordentlig debattör och stor tänkare!

    Delar inte all hans socialistiska tänkande, men hyser djupaste respekt för hans knivskarpa intellekt!

    Med förhoppning om bättring från en okänd beundrare!

    SvaraRadera
  2. Hoppas Janne finner Jesus så vi får ha med den mannen att göra i himlen.

    SvaraRadera