onsdag 15 augusti 2012

Annie Lööf vågar utmana IMF?

Annie Lööf på tvärs mot eliten? 
Underskatta inte Centerpartiet. Underskatta inte Annie Lööf. Hon ligger allt för långt ner i "matkedjan" och är fortfarande ganska fräsh och ny. Så hon är lite av en "loose cannon". Hon har till skillnad från sin företrädare varit mycket tydligt emot Euron. Och profilerat sig för en avreglering av den svenska arbetsmarknaden. Något som många unga efterfrågar. Sättet hon går till väga kan dock kännas lite klantigt.

Jag vänder mig trots det mot de som menar att Centerpartiet är körd. Det tror jag inte. Spelar de sina kort rätt kan de göra en väl genomförd valrörelse som lär främst få resultat bland en del unga libertarianer. Unga vill faktiskt ha jobb och få bort trösklarna. Det är bra att få en början för att sedan arbeta sig upp. Men de kraftiga regleringarna här i Sverige tillåter inte detta. Trots att vi egentligen inte har råd med alla dessa förmåner just nu. LO och fackfascisterna behåller dock sina positioner trots snart sex år av så kallad "högerstyre".

Annie Lööf blickar söderut, mot det tyska undret. Skatterna i Tyskland är relativt höga trots att det är ett land styrt av Merkels så kallad "höger". Men det är inte därför Tyskland har en god ekonomi. Se på hur alla länder har enorma problem. Från balter, till greker, till spanjorer.

I Frankrike har en mobilisering funnits, men det beror mest på att frimurarna drog igång en hetskampanj mot den kriminella knarkhandlande Sarkozy, för att bana vägen för frimuraren Hollande som styrs direkt ifrån GODF loget i Paris. Men dessa socialister kommer att inse hur de blev blåsta nu när Hollande höjer skattetrycket. Många företagare tänker nu ta sitt pick och pack och ta sig över kanalen till City of London (aka New Jerusalem). När alla dessa jobb försvinner kommer fransmännen först att inse vilket misstag de gjort.

Låg arbetslöshet i Tyskland. 
Under tiden är Tyskland det enda landet i eurozonen som spelar alla kort helt rätt. Den viktigaste faktorn till att de fortfarande dominerar i Europa är just för att de lyckats behålla jobben kvar i landet. Men fruktade förut att jobben skulle fly, med tanke på att låglöneländer fanns lite överallt inom EU-marknaden. Så åtgärden som socialistregeringen under Schröder genomförde 2003 har varit av stor betydelse för det tyska underet.

Avregleringen innebar att arbetarna i Tyskland blev inte lika dyra att anställa jämfört med arbetare i till exempel Spanien och Grekland. Därmed flydde inga företagare landet. Under Merkel kom även skattelättnader som bara förstärkte Tyskland. Och Tyskland har ensamt kunnat bli centrum för en framgångsrik ekonomisk utveckling trots koaset omkring sig med eurokrisen. Tyskland och Danmark lyckas behålla en låg arbetslöshet. Men i Sverige vågar man inte. Men det gör tydligen Annie Lööf.

Det vänstern vägrar förstå är det utmärkta ordspråket, "the more expensive you are to fire, the more expensive you are to hire". Så vi skulle inte tro att en feminist-socialistisk vänsterjournalist, till frilansare som Elin Fritiofsson, skulle egentligen vara anorlunda. Detta gjorde hon tydligt för oss i sin artikel i rödgardisternas vänstertidning, Expressen. När man läser artikeln framgår det tydligt att vänstern har inga problem med att stå på samma sida som IMF, FN och ILO så klart. Sjöstedt har ju tidigare uppvisat denna inställning, så det är egentligen inget som förvånar nu när Fritiofsson gör det samma. Men det säger istället mer om eliten inom IMF, FN, ILO ect. Eliten är kommunistisk och fram för allt kollektivistisk. Har man läst deras egna skrifter förstår man att de avskyr den fria marknaden. John D. Rockefeller sa en gång att "competition is a sin". Alltså att konkurrens är en synd, enligt eliten. Det säger en del om deras inställning till kapitalism. Och hur rädda de egentligen är för att utsättas till en frimarknadskonkurrens.

Elin Fritiofsson som är bosatt i Tyskland har nog följt den tyska debatten om minimilön. I Tyskland har vänsterpressen utfört ett propagandakrig mot avregleringen. Och den har lyckats med tanke på att de fått stöd från IMF, FN och ILO. Man menar att Tyskland blir fattigt och menar att det har med avregleringen att göra. Självklart kan eliten och vänstern säga så. De vill att man helt ska bortse från ECB:s sedeltryckande och låga ränta som skapar inflation. En dold skatt som försätter befolkningen i fattigdomen de inte klarar av att ta sig ur. Inte heller de höga skatterna vill man röra på.

Men Merkel blir påverkad. Hon lyder under Deutsche Verteidigungs Dienst (DVD). Det är bankkartellen som styr kontinentala Europa. De har stark inflytande över CIA genom Dulles familjen, Bush familjen, Perci Familjen och andra familjer med kopplingar till CIA och Nazityskland. Ja det är samma bankkartell som styrde Hitler ekonomiskt. Studera gärna USA:s Directorate for Intelligence division och förbindelserna till DVD-basen i Dachau.

Så nu vänder Merkel alltså inställning i frågan. Hon vill införa regleringarna som IMF begär som kommer att förgöra det tyska undret. Till slut står Annie Lööf som ensam utmanare till IMF för en fri marknad i Europa. Men det finns säkerligen en logisk anledning till varför Merkel ändrat inställning och gått med på vänsterns propagandakrig.

Jag har tidigare skrivit om DVD:s inre diskussioner om en planerad bankhelg någon gång i början av 2013. Och spekulationerna har flödat på nätet. Detta skulle tydligen ha att göra med Samaras seger i valet i Grekland. De hade tänkt ha krashen redan 2012, och skulle göra det om inte Grekland fick en regering efter omvalet. Nu fick de det, vilket resulterade i att de skjöt upp det hela till 2013.

Jag lyssnade på Infowars i söndags. Dagens gäst var Max Keiser från The Keiser Report. Jag brukar inte hålla med honom. Men jag tyckte att han ändå sa en hel del intressanta saker i intervjun. Han menar att en eventuell krash skulle komma i april 2013, alltså lite senare. Alltså tänker de krasha euron, MEN, Euron kommer att åter resa sig som fågel fenix, och kommer att bli mycket starkare än förr. Max Keiser sa, glöm Kina, de kommer att falla och slå sig hårt. Och jag har också tidigare skrivit om Kinas ekonomiska svårigheter. Så nej, glöm Kina, Kina blir inte världens nästa stora ekonomiska supermakt. Nej, världens nästa stora ekonomiska supermakt blir inget mindre än Tyskland!

Det stämmer precis med den bedömning som Paul Nuttall, politiker från engelska UKIP i EFD-gruppen i EU-parlamentet, sa för något år sen. Tyskland kommer att dominera EU som aldrig förr, och kommer att omvandla EU till elitens Fjärde Rike! Jag vet så klart inte, ifall det nu blir så. Men mycket pekar på att eliten kommer i alla fall att försöka göra så. Det är tydligen även så de kommer till slut att övertyga alla oss euroskeptiker att gå med på att ge upp vår egen valuta för euron.

Annie Lööfs inställning är egentligen inte kontrovertiell. Hon försöker skydda svenska jobb från att fly landet. Kritiken mot henne gällande "glitter festerna" känns mer som ett slag under bältet, för att se till att hon skärper sig. Kanske hon blir lite skärrad. Men jag tycker egentligen inte att hon direkt varit ansvarig, snarare verkar det handla om dem under henne. Och även om man tycker att hon är ansvarig för det hela så kommer väljarna ha glömt det inför nästa val. En sak är i alla fall säkert. IMF gillar inte Annie Lööf.

PS: Nej, jag kommer inte att rösta på Centerpartiet i valet 2014. Men jag tycker vi bör erkänna när folk kommer på bra förslag. Miljöpartiet kan ibland glensa genom att ta upp problematiken med hormonstörande ämnen vardagsmiljön i Riksdagen. Ibland så har sjuklövern faktiskt något bra att komma med. Men i dessa fall handlar det oftast om politiker som ligger väldigt långt nere i "matkedjan". 

10 kommentarer:

 1. Jag tycker du ska läsa Annies egna blogg, hon är helt störd.

  Jag läste igenom hela hennes blogg när hon blev partiledare och såg vartåt det barkade, högst tveksamt om hon kommit fram till några bra saker själv, något saknas.

  Här är bloggen:
  http://annieloof.se/

  läs från början så lär du känna personen närmare, jag tror du har en allt för romantiserad bild, vidare så anser jag att fifflar ska kastas ut med huvudet före, det är antikristet detta supande, frossande och tillråga på allt via skattebetalarnas pengar, det är mycket värre än vad folk förstår, folk saknar ju moral och förstår inte det väldigt syndiga i att använda skattemedel för festande trots att de har bra betalat som politiker och byråkrater, de kan gott betala själva.

  Vidare så ska kvinnor inte ha ledande positioner, blir nästan alltid knas, kvinnornas intåg i politiken har ju bäddat för det skitsamhälle vi har nu. Titta efter själv, bögeriet, barnamördandet, eutanasin, allt har kommit med kvinnornas intåg.

  Det är en typ av revolt mot Guds etablerade ordning.

  Vidare så är den här snärtans favoritförfattare Ayn Rand "en av 1900-talets största tänkare"... du om någon borde vara mycket bekant med den sataniska Randiska läran.

  Om inte ska slänger jag över lite länkar, tanten var ju pro-abort, pro-eutanasi.

  Vidare ska man minnas att Sveriges kräftgång har ännu mer att göra med Sveriges dissande av Jesus, de här kriserna kommer aldrig lösas av dessa Gudsförnekande antikrister, de kan försöka men de kommer aldrig lyckas, man säger inte till Gud Fader att "vi klarar oss utan dig låt oss sköta detta själva", han säger "Ok varsågoda" och sen har du helvetets portar öppnade, ett Kristet samhälle hade aldrig haft politiker som söp och härjade runt, inga politiker hade åkt på några satanistmöten, de hade inte förintat landet med massinvadring osv.

  Det är nationens största problem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med allt du säger.

   Men vi har inte råd med de massregleringar vi har nu. Så på den punkten håller jag med henne. Och på den punkten går hon även emot IMF. Förmodligen då hon är helt omedveten om elitens existens.

   Hon har dragit en logiskt slutsats utifrån den ideologi hon säger sig tillhöra. Och gör vi inte det kommer det bara att bli värre för Sverige. LO och facken vill ha kvar dessa regleringar och det kommer att drabba Sveriges ekonomi i längden.

   Självklart ska fifflare kastas ut med huvudet före. Men sättet som media skriver om det känns mer som ett klassiskt mediadrev.

   Radera
 2. Vidare bör du nog även räkna in de 31 miljoner hedningar Lööf vill ha in, hon är mer IMF FN än vad du tror.

  Centerpartiet drömmer om 31 miljoner invandrare till Sverige!
  https://www.flashback.org/t1667449

  dvs hon vill göra svenskarna till en minoritet i sitt enda lande på jorden.

  läs även denna:
  Är det något fel på Annie Lööf? Är hon psykopat?
  https://www.flashback.org/t1893856


  det hela känns som en "även en blind höna hittar ett korn ibland för jag är övertygad om att hon är psykopat ateist randist.

  Hon har den där Livets Ord kult glansen i ögonen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var i stort sätt det jag sa, utan att säga det rakt ut. Alltså, "även en blind höna hittar ett korn ibland".

   Radera
 3. Och självklart var hon med i sodomitparaden, vill man ha problem med Gud Fader så stöttar man det där ogudaktiga:
  http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/c68.0.403.403/p403x403/313279_272956572812925_331164178_n.jpg

  SvaraRadera
 4. Vad jag försökte säga var att Sverige inte kommer överleva om Sverige inte återvänder till Jesus.

  Dessa ateist-antikrist politiker kommer inte rädda oss, de är en av huvudorsakerna till att vi är där vi är, våra välsignelser har vänts till förbannelser.

  Den här versen tror jag du gillar då den har nära samhörighet med Vatikanen:

  Jeremiah 51:7
  Babylon [hath been] a golden cup in the LORD'S hand, that made all the earth drunken: the nations have drunken of her wine; therefore the nations are mad.

  och

  Psalms 9:17
  The wicked shall be turned into hell, [and] all the nations that forget God.


  Sverige har glömt Gud, däri ligger vandrandet mot helvetet.
  Och som sagt de är druckna med babylons vin därav är de helt öppet galna, bara titta på dårarna. Allt som är fel det uppmanar de till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig. Men den här artikeln handlar inte om det.

   Radera
 5. Instämmer i mångt och mycket vad en anonym skriver här. Men när hördes senast en predikant som inte skrädde orden på ungefär samma sätt?
  Nej, ordet för dagen heter, populism

  SvaraRadera