onsdag 8 augusti 2012

1 000 kosacker skall hålla illegala invandrare borta.

Det handlar om ett förslag från guvernören Alexander Tkachev, i delstaten Krasnodar (södra Ryssland) som menar att en massinvandring av utländska etniciteter (främst muslimer från Kaukasien) har orsakat motsättningar i samhället. Han vill även bibehålla en historisk summa (procentenhet) av den inhemska befolkningen av ryssar i regionen som majoritetsbefolkning. Idag är omkring 20% inte etniska ryssar i regionen. Tkachev jämförde läget som situationen i Jugoslavien, med stora etniska motsättningar kombinerad med stor muslimsk massinvandring, ekonomiska svårigheter och hög arbetslöshet.

Lösningen till detta menar han kommer att bli en 1000 manna kosackisk armé som ska få i uppdrag att jaga ner illegala invandrare. Ett historiskt uppdrag med tanke på att det före Sovjettiden var just kosackernas uppgift att hålla borta illegala invandrare från det ryska imperiet i just den sydryska regionen. Det betraktas som ett intressant förslag som, om lyckat, kan tillämpas i andra ryska regioner med samma problem.

Politiskt korrekta organisationer har dock anklagat guvernören för att vara främlingsfientlig. Något Tkachev tillbakavisar med att påpeka att han har både vänner och personer i hans administration som är av olika etniska bakgrund än rysk.

Observera hur PK ryska RT agerar. Har faktiskt sällan sett dem bete sig så här. 


5 kommentarer:

 1. Jag har sett RT agera PK förr, bara titta på antalet socialister de låter komma till tals på sin kanal, massor av "experter" på RT är ju samma sorts sossepack som man ser som "experter" på SVT. Tittade en del på RTs livesändningar i en månads tid för att få en uppfattning om de.

  RT är dock lite smartare och visar inte upp ulven lika tydligt som SVT och PK-Västmedia, men att RT inte skulle vara PK-media är inte sant, massmedia är alltid PK. Vad folk inte verkar förstå är att det finns olika typer av NWO/Globalism, RT representerar en annan typ av globalism än t.ex. Nato-slöddret, vad de alla leder folken till är den sataniska globalismen som är så anti-Gud som det kan bli, Genesis 11 är ju fortfarande Guds dekret, dvs. separera folken i olika folkgrupper i sina egna områden.
  Bara där ser man ju hur t.ex. islam är antikrist genom att den alltid har sina efterföljare att immigrera till nya områden, mycket likt ett retrovirus. Man ska komma ihåg att islam började i en grotta i Arabien till att nu kontrollera närmare en tredjedel av planeten och dessa tidigare bördiga områden är numera icke-bördiga och döende.

  Samma sak med Vatikanen som började i Rom och spritt sig till hela världen för att exempelvis kontrollera Central och Sydamerika, stora delar av Afrika och Sydeuropa, Ortodoxismen som styr Ryssland som är en utkroppning av Vatikanen och de andra ortodoxa delarna. Protestantismen en annan gren av Vatikanen, man skulle kunna kalla det ett internt krig mellan Vatikanen och dess döttrar. Ingen av de där rörelserna är ju Kristen då de alla innehåller diverse doktriner som är Babyloniska, t.ex. är ju idoldyrkandet en stor del av dessa rörelser, ett fåtal av de har givetvis lagt ner idoldyrkande men de har andra anti-Kristna doktriner vilket diskvalificerar de från att kalla sig Kristna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du läst min artikel om Thom Hartmann. Det passar in i det du säger om RT.

   http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2012/07/russia-today-journalist-finansierad-av.html

   Radera
 2. För övrigt smart av Tkachev, en man som ser ut att bry sig om sitt folk.
  Personligen tycker jag vi skulle tillåta prisjägare i Sverige och EU som jagade rätt på illegaler, dead or alive. Döda = sämre betalt, Levande = bra betalt.

  Sen kan du titta på när komikern Steven Crowder diskuterar gun control med RT:

  Crowder Argues Gun Rights With Leftist!
  http://www.youtube.com/watch?v=o5cm91dFXJo

  CROWDER VS ANTI-GUN LOBBY ROUND 2!!
  http://www.youtube.com/watch?v=M3rEUFP1jv8

  RT är inte riktigt de frihetstörstande frihetskämparna som vissa av våra nazist"vänner" hävdar, för tittar vi på de som hyllar RT så är många av de nazister, jag menar titta på de kommentatorerna på Fria Tider, det är ju gamla välkända nazister från FB (Flashback) som hyllar RT.

  Samma snubbar som har Juhuuudar på loftet. Konstigt nog så lever de fortfarande trots att juuuhudarna kontrollerar allt, hade jag varit en sån här "all kontrollerande satanist juuuhuude" så hade jag gjort mig av med dessa kritiker ganska omgående ingen hade ens saknat de och kritikerna hade varit borta och "mitt" byggande av NWO hade gått ännu mer smärtfritt.

  Som du ser på RT så har de ju exakt samma talkpoints som Väst-MSM har för att förbjuda att folk har vapen, Ryssland har ju tidigare när de var Soviet 1929-1953 haft ett förbud mot vapen och 20 miljoner anti-kommunister och anti-Stalinister mördades.
  http://www.fightthebias.com/Resources/gundebate/history_of_gun_control.htm

  Så min vän, alla massmedier har bias det spretar bara åt olika håll, en annan kanal många som upptäckt att Väst-MSM ljuger som bara den tror ju att terroristnätverket Al-Jazeera är en kanal man kan lita på men så är ju inte fallet, de lutar mot Kalifatet.

  http://www.jihadwatch.org/2003/12/al-jazeera-under-fire-for-links-to-terrorism.html
  http://www.aim.org/aim-report/aim-report-al-jazeera-promotes-global-terrorism-august-a/
  http://stopaljazeera.org/

  de olika massmedier vi har är alla i stort sett anti-Kristna, glöm aldrig bort det här:
  1 John 5:19 And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.

  och

  2 Corinthians 4:1 Therefore seeing we have this ministry, as we have received mercy, we faint not;
  2 Corinthians 4:2 But have renounced the hidden things of dishonesty, not walking in craftiness, nor handling the word of God deceitfully; but by manifestation of the truth commending ourselves to every man's conscience in the sight of God.
  2 Corinthians 4:3 But if our gospel be hid, it is hid to them that are lost:
  2 Corinthians 4:4 In whom the god of this world hath blinded the minds of them which believe not, lest the light of the glorious gospel of Christ, who is the image of God, should shine unto them.
  2 Corinthians 4:5 For we preach not ourselves, but Christ Jesus the Lord; and ourselves your servants for Jesus' sake.
  2 Corinthians 4:6 For God, who commanded the light to shine out of darkness, hath shined in our hearts, to give the light of the knowledge of the glory of God in the face of Jesus Christ.
  2 Corinthians 4:7 But we have this treasure in earthen vessels, that the excellency of the power may be of God, and not of us.


  btw vi har startat en site så nu kan du få lite inspiration, mest Kristet där men ibland kommer det dyka upp lite politik och så. Kanske mest i forat?

  Du är välkommen över MHV
  http://www.christ-saviour.com/

  Glöm inte heller bort att BÖN är ett effektivt vapen mot NWO, sett de få på tafsen förr om vi säger så, fast håller självklart tyst om sina förluster om de kan undvika att nämna det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket intressant.

   En hel del bra info där. Ska besöka sidan lite mer framöver.

   Radera